Страхові компанії. Ділимось досвідом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем dArt, 2 сер 2007.

1. Kaff

Kaff Well-Known Member

начитався - від самого початку і до самого кінця.
    Висновку жодного не дійшов - хіба зовсім не їздити, і машину, відповідно, не страхувати.
    У тій страховій, що страхувався ДОБРОВІЛЬНО досі, хоча вона і велика, чомусь не дуже хотів страхуватися.
    У тій страховій, що приглянув було для себе на цей рік - проблеми із гарантійним фондом. Фахівці звичайно, просічуть, про яку СК йдеться.
    Отож, собі на рішення маю ще днів 10.
    Які ще форуми читати, якщо позитивні відгуки у значній масі пишуть агенти тієї ж СК?

а Mota-bojу вдячний за толерантний спосіб ведення розмови. Так чітко і не вкурив на яку СК він працює. Очевидно, на ДженералГарант - бо вона велика і виплати за інформацією із рекламованого сайту дає.

Між-іншим я не шукав СК із низькою страховою премією (оплатою страховки). Але спати хотів би спокійно...

2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

не вгадали :) , до бувшого "гарант-авто" а тепер Дженералі жодного стосунку не маю.

а на Дженералі я б сильно уваги не звертав, в них з 1-й квартал падіння порівняно з минулим роком 50%, це досить багато. Тут їхній попередній власник постарався - Таріел Васадзе. Він продав успішну компанію за великі гроші. А тепер створив нову компанію і помаленько займає всі ніші на ринку де була гарант авто (всі автосалони де сиділи гарант авто є у власності Васадзе)

Останнє редагування: 17 лип 2009
  3. night

night Well-Known Member

В мене авто страховане в ТАСі. І попереднє також. Я їхній клієнт вже 6 років. Мала пару неприємних пригод ( а хто їх не має на наших дорогах). Всі виплати проводились вчасно. Головне дотримуватись правил оформлення ДТП. Останній випадок вже був за часів кризи. І виплатили мені кошти повністю суму в термін двох тижнів. Плюс до всього діє система знижок постійним клієнтам.

4. Kaff

Kaff Well-Known Member

Їздив у ПЗУ, їздив у Інго. Дзвонили вже мені з ДженералГаранта.
    Пороздруковував договори. Все-одно не визначився... Хоча - не хату купуєш. Але вартість КАСКО немаленька. І за ці гроші хочеш бути спокійним.
    Всюди у договорах познаходив пункт "про грубе порушення ПДР", яке є підставою невиплати.
    Та у нас Все може бути потактоване як "грубе порушення".
    Крім того страхуєшся і від своїх помилок. Бо у мене "грубі порушення" також бувають, хоча окрім "перевищення більше 20 км", лише з неуважності.
    Зрештою, два дні тому під знак "цеглу" їхав тихою вуличкою, бо паркуватися не було як, а одностороннім рухом згідно знаку мав би замість 30 метрів зо 2 кілометри їхати.

5. mota_boy

Нормальне явище, хочете дешевше - не порушуйте, хочете порушувати - платіть дороще, у більшості компаній більшість пунктів договору корегується, є тільки кілька принципових (алкоголь за кермом, ключі+техпаспорт при угоні і т.д.)

Ні не все. Є конкретний скінченний перелік в договорі або правилах.

• Подобається Подобається x 1
  6. Cargo

Cargo Member

Прекрасно Вас розумію, б осам часто буваю в подбіних ситуаціях...зрештою по наших дорогах без порушень досить не просто їздити, та з другого боку, якби їдучи під той знак з цеглинкою у вас щось трапилось і компанія відмовилася б вам платити - тоді був би повний капець - такщо наявність поліса в дечому навіть дисциплінує водія :)

7. Попробуйте ще СК Прповідну, там зараз акція мінус 14%, це до річниці створення компанії, я так розумію їм якраз 14 років...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а від штрафу за порушення, застрахуватисі можна?

9. mota_boy

ні не можна

10. Kaff

Kaff Well-Known Member

думаю, що можна!
    хочете - я Вас застрахую? :)
    просто плату візьму таку, щоби Ваш штраф покрила надцять раз :)

11. mota_boy

Маєте ліцензію на страхування?

12. Cargo

Cargo Member

Я би найборше хтів застрахуватися від тих вуйків шо мають полосаті палочки і можуть ні за шо ні про шо домахатися до тебе на дорозі і зрубати сто рублів :) то якась напасть з тими даїшниками - геть совісті не мають...доречі про знижку, котру тут згадували - ось вона більш детально

http://providna.ua/ru/content/akciya_14

13. Я думаю це теж не проблема, можна і від тих вуйків з палочками (не китайців :)) застрахуватись! але полюс буду з дуже багатьма нулями, бо якщо їздити "як хочеш" - то в страхову по страховому випадку треба буде дуже часто звертатись.

14. Cargo

Cargo Member

Ну я зовсім не заради того, аби їздити "як хочу", просто іноді ці бронілоби в фуражках нахабніють до краю ( найбільше бісить, що нахабніють вони лише по відношенню до простого люду на дешевих жигулях чи не дорогих іномарках, бо як їде якийсь папік на крузаку, то жоден з них полосатим прибором не сміє махнути, адже навіть їх примітивний мозок усвідомлює, що наслідки такого нахабства можуть легко обернутися проти них самих )..на жаль від цього ніяка страхівка не допоможе. Імхо: та страхова компанія, котра першою придумає антидаїшне страхування, зрубає купу грошей

15. А хто сказав шо ми прийшли у цей світ , щоб насолоджуватись життям? Треба до життя і до житейських проблем по філософськи відноситись. тільки так ви вбережети нервову систему, :) а страхові, антидаїшне страхування вводити не будуть , чомусь мені так здається.

16. arni

arni Member

вибирайте страхову ту, де маєте знайомих, інакше неотримаєте своїх грошей за відшкодування.

17. mota_boy

Не слухайте своїх знайомих що брешуть що мають вплив на відшкодування. Якась дрібниця (2-3 тис, може й так можуть знайомі посприяти). По великих сумах розгляд справ та прийняття рішень відбувається в центральному офісі (СК що мають ЦО у Львові я б взагалі не розглядав через їх мізерність та незначимість), а це завжди Київ.
    СК треба обирати по фінансових показниках та рекомендаціях клієнтів. (Рекомендації мають бути не від тих хто тішиться що йому знижку по акції дали і не тих кому 2 тис грн.виплатили, варті уваги рекомендації людей що отримали відшкодування по угону, повному знищенню, або серйозному ДТП )

• Подобається Подобається x 2
  18. Tony

Tony Well-Known Member

Хіба шо директора.....

19. mota_boy

І знову "двійка" )))

Це все репліки тих кого кинули СК... В більшості це репліки тих хто "зекономив" (після збитку питання економії дуже спірне, але при укладанні договору багато людей думає, що заплативши менше вони економлять).

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене стаж водіння - 15 років. Якщо б я платив по 1 000 баксів (повне каско) щороку, то назбмрав би на ще одну машину.

а де твій аватар? :)