Така ситуація зараз і у нас, прислав банк на вибір 5 СК: ЕТАЛОН, ДНІСТЕР, КРЕДО КЛАСИК, СКАРБНИЦЯ (відпала само собою по відгуках) і АРМА. Наразі страховані в ІНВЕСТ СЕРВІС, але вона не пройшла акредитації в банку. Яку б нам порадили СК з цього переліку? Дякуємо
Не страхувався, але мій особистий досвід: довший час мав позитивне враження про "провідну", доки не побачив на якомусь російському каналі рекламу РосГосСтраха. І зрозумів, що "провідна" - їхня дочірня структура, яка навіть на логотипі має букви РГС. Тому вважаю, що для приблизно однакових умов різних структур вибрати можна і щось рідніше (свій до свого по своє)...
Повністю погоджусь з Тоny, Кредо-класік, в цьому переліку кращі з гірших, я б так сказав, але при обмеженому виборі ідіть в кредо, Навіть якщо додати сюда Інвест сервіс, всерівно кредо.
Доброго дня! СК «Провідна» - надійна, потужна страхова компанія України, яка дає Вам гарантії своєчасних відшкодувань у разі ДТП чи іншого страхового випадку. Якщо Вас цікавить питання оформлення договору «автоцивілки» або КАСКО на вигідних умовах (нульова франшиза, знижки постійним клієнтам, акції, розіграші аксесуарів для автомобіля), прошу звертатись до мене. Крім страхування авто – понад 50 страхових продуктів (медичне, від нещасних випадків, відповідальності, вантажів тощо). Виїзд до клієнта у зручний для Вас час і місце* або оформлення договору у офісі СК «ПРОВІДНА» 8097 223 88 69 Віктор ел. почта: samvexler@bigmir.net Акція: оформивши «цивілку» – Ви маєте шанс виграти автомобіль DAEWOO LANOS. Більше інформації можна отримати тут: http://www.avtobazar.lviv.ua/insurance/client/ або за телефоном, вказаним вище. З повагою, Віктор.
Але ж у нас на ринку багато закордонних страховіх компаній працює, Оранта не цілком з українськими коріннями, АХА та багато -багато інших, врешті-решт, я навпкаи з більшою довірою ставлюся до закордонних компаній, ніж до наших, принаймні вони в наших банках гроші не тримають, а це вже великий плюс
Хлопці, про який "свій до свого" ми говорим?, навіть якщо страхова зареєсторвана в Україні і власник її ПетренКО, я не повірю, що заправляють там українці, а тим більше не повірю, що гроші дістаються нам - Українцям, давайте будувати сильну Україну на власному благополуччі, а тому страхову вибирайте надійну, а вже потім "кому вона належить"...
Тримають, ще й як тримають. "Кредитний рейтинг банківської установи, в якій розміщені кошти страхових резервів, повинен відповідати інвестиційному рівню за національною шкалою, визначеною законодавством України. { Статтю 31 доповнено частиною згідно із Законом N 3201-IV ( 3201-15 ) від 15.12.2005 } Кредитний рейтинг цінних паперів, емітованих в Україні, в які розміщені кошти страхових резервів, повинен відповідати інвестиційному рівню за національною шкалою, визначеною законодавством України. { Статтю 31 доповнено частиною згідно із Законом N 3201-IV ( 3201-15 ) від 15.12.2005 } " це з закону про страхування, нукуди не дінешся, держава не дозволить виводити з країни гроші, це б було дужу просто для вивезення капіталу з країни.
АХА ніби-то французька страхова компанія, колись вона називалася ВЕСКО. Мені про цю страхову компанію нічого доброго на очі не попадалося, відгуки негативні.
Може і правда. Просто я дуже не довіряю материнській структурі Провідної. Бо ж не тільки суто економічні чинники на вибір впливають, правда? І не тому, що вони російського походження, а тому, що "Гос-страх". А колишнім державним структурам довіряти не хочу, бо вони занадто покладаються на державну підтримку. Принаймні приклад Ощадбанку і Пенсійного фонду для мене є показовим щодо неефективності.
Це точно, у них є ціла купа нафтодоларів, тому на рахунок надійності там все в порядку, гроші є, і судячи з того як ростуть ціни на бензин - нафта знов дорожчає, а тому виплачувати є з чого, а те що їм виплачувати треба вони самі розуміють, у нас в країні 450 страхових компаній, конкуренція вимагає гарного відношення до клієнта.
Себе вони точно ніколи не обділять ні грошима ні увагою. Мені здається, що в принципі все одно чия насправді компанія, головне щоб працювала і виплачувала гроші.
Яка різниця кому належить компанія? Головне, що в них гроші є і тому у "Провідної" проблем з виплатами немає. По вашій логіці краще напевно піти застрахуватись у напівбанкротній СК, проте вона чисто українська, чи не так?? Це не розумно. Тим більше, що чисто українського нічого вже давно немає. Зараз головне стабільність, надійність і гарантія виплат, а не хто кому належить!
gryvul Говорили балакали, сіли і заплакали. Це моє ІМХО. Мені без різниці хто кому належить, головне, що гроші мають. Це основне
А мені - ні. Тому що є ще поняття репутації, якщо проблеми у місцевих - вони намагаються їх вирішити не тільки з точки зору власних комерційних інтересів, але і думають про своє майбутнє. Та і зі своїми домовитися у випадку позаштату легше.