Одному погано, і як сходяться старі люди - теж гарного нічого. Кожен бажає, щоб йому допомогли, бо сил нема, щоб його жаліли та його дбали. А друге - воно ж таке саме, і того ж хоче. і ображаються друг на друга. Я таку картину бачила у родичів. Старість не радість...Одна тільки радість - не треба на роботу. Весь день-твій. Але ж треба до цього дожити... Щось короновірус став бомбити тих, хто поряд, снаряди падають все ближче і ближче.
Треба співати так, як співають Гадюкіни: " Боже, не дай дотягнути до пенсії ": View: https://www.youtube.com/watch?v=LPhclNiv5JE
колись читав у новинах... Бразилія. Проповідник ляпнув, що стрибнув би у водоспад, якби прихожани скинулися по тисячі доларів... Недовго думаючи, 37 чоловік скинулося... довелося стрибати
Цитую сама себе ( Жінка цього професора теж померла. На 40 день від нього, так їй і не казали, що його вже нема.
Молодята йдуть веселі, закохані, попереду все життя, а поряд подружжя ....в них все позаду, а попереду втрата одного і катастрофа того, хто залишився. В казках обминають це кінцівкою "і померли в один день". На то вони і казки.
В "Землі" є дуже сильний епізод. Сад, стиглі яблука на деревах і на землі (Довженківські яблука ). Під деревом на чистій вереті лежить старенький дідусь. Підходть син: "Що, тату, помираєш? Помираю. Ну то помирай." І пішов до якоїсь роботи. І наступні кадри: Невістка (Ю.Солнцева) в муках народжує дитину.
Жах. Маю надію, що мої діти не так до мого уходу поставляться... А що в муках народжуються нові люди, так як без мук? Як сама народжує, без розтину з анастезією, то будуть муки.
Бабуся доброзичливо оглянулася, а дідусь тільки усміхнувся і щось собі подумав. Можна тільки гадати, про що він подумав Чому ж відразу "казки"? Я таку казку бачив в реалі: "жили як уміли, і померли в один день"
@Silver bullet, а як би ви хотіли, щоб діти поставилися до вашого уходу? /якщо, звичайно ж, про таке можна говорити.../