Відповідь: Страшилки та "заморочки" Тоді бракує ще одного складу для звучності ряду (я не письменник, не знаю як то називається..) Але таки "над полем" краще
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Дівчинка в лісі шукала малину, І наступила ногою на міну. Довго ще будуть являтись вві сні Очі блакитні на довгій сосні.. Хлопчик маленький на міні сидів, Сильно від страху хлопчина зіпрів. Замкнулись контакти в оголеній зоні, Не було у нього в запасі Рексони..
Відповідь: Страшилки та "заморочки" На прізвище хлопчика "Павловим" звали, Собаки його в дитинстві кусали. Песик той виріс і все вже забув, Тільки наш Павлов нічо не забув. Додано через 1 хвилину Діти у школі бульбу садили, Хлопці копали, дівчата - носили. Вчитель хотів було діток повчати, Довго прийшлось йому яму копати.
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Школа поїхала в ліс на гриби, Потім їх вдома зварили батьки.. Дітки зробились зелені та грізні.. Більше та школа в Чорнобиль не їздить..
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Останній - то не переклад.. Сама придумала :shy: Додано через 3 години 1 хвилину Хлопчик маленький пішов в зоопарк, А по дорозі купив шоколад, Він пригостив шоколадкою лева, Більше боятися звіра не треба. Додано через 3 години 5 хвилин Він розмовляв по мобілці в маршрутці, Дуже нервові були дяді і тьоті. Бабця не витримала, взяла наган - Навіки замовк цей шумний хуліган. Додано через 3 години 15 хвилин Зять захотів подивитись футбол, А теща не дала, бо було кіно. І вийшли на кухню вони домовлятись, Зятьку довелося самому вертатись..
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Спробую перекласти в стилі гуморески :shy: Дуже донечка любила свого тата й маму, краник газу повернула догори ногами. Полягали батьки спати, та не спить маленька. Бо вони завжди хропіли, а тепер тихенько.
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Тисяча галстуків в небі над сквером бомба попала в палац піонерів Додано через 5 хвилин Хлопчик нейтронну бомбу знайшов Хутко до школи з нею прийшов Ніц зрозуміти не може РайВнО Школа стоїть, а в ній нікого
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Бабця зайшла в інтернет випадково, Натрапила в неті на різні приколи, Більше онучка не їсть пиріжки - Бабуся застрягла навік в мережі.
Хлопчик маленький знайшов кулемет, Взяв із собою, сів на мопед. В калюжах кривавих корова і віл - Винищив хлопчик п'ять хуторів!
Я сьогодні планувала їхати в Карпати але через ті хвороби мушу тільки спати, Так вже хочеться на сонце, де повітря чисте, Але йду тільки в підвал щоб картоплю взяти Щоб картоплю взяти і супу зварити, а прийде мій брат, то буду його кормити
Хлопчик рулон туалетки купив, Раптом у нього живіт прихопив. Ледве устиг він за ріг гастроному – Дякую, дядьку Читатель Обкому!