Страйк!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 15 лис 2010.

1. Sauer

Sauer Well-Known Member

Шо всі вчіпились - сидів не сидів...ви ще на ромашці почніть гадати перед кожними виборами..страшне, що прям не знаю....пів Союзу сиділо - і нічого, і весь світ його боявся...

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бєз базара,внатурє....:bazar:

• Подобається Подобається x 7
  3. sselev

sselev Well-Known Member

І що люди їм двері відкривали? Якщо не помиляюсь, мають повне право відмовити у вході в квартиру, якщо в податкової немає відповідного ордера. А цей ордер виписується органами МВС на підставі порушеної справи.

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

То де...в Гамериці таке?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

В Донецьку лише по маршруту №1 ходять нові трамваї, а скрізь такі старі,що жах, як їх герої слюсари ще й ремонтують..А в Макєєвкє доблєстний екс-мер Джарти трамвайне сполучення просто знишив...До того ж давним давно;).

• Подобається Подобається x 5
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

За це його нагородили путівкою до моря. Нищити Крим.

7. Locke

Locke невиправний реаліст

Ордер на право заходити в житлове приміщення і робити обшук чи опис майна має право видати тільки суд, а не ніякий МВС. Так що можна сміливо посилати і податківців, і ментів на "цвірінь". То лише у виробничі, офісні та інші нежитлові приміщення ордер підписує прокурор. А якщо на фірму приходять менти чи СБУ, то директор має повне право не пустити їх у приміщення, а надати на їх письмову (!!!) вимогу (запит) копії необхідних документів, і то не вже (негайно), а протягом певного часу зазначеного в запиті. І то не всіх документів, а так би мовити "публічних", як статут, свідоцтво, ліцензії. А документи, які можуть містити комерційну таємницю чи конфіденційну інформацію ви зобов"язані надати у випадках, коли порушено кримінальну справу. А в решті випадків лише з доброї волі.
    Ну а коли, не дай Боже, прийшли з ордером на обшук, який оформлений відповідним чином, вказано юридичну особу, конкретні приміщення, осіб, які проводитимуть обшук, дату, підпис уповноваженої особи - тоді слід без найменших перешкод надати їм таку можливість. А якщо просто, без належно оформлених документів, хочуть взяти вас "на понт"- сміливо дзвоніть 102 і викликайте міліцейський наряд по причині нападу чи рейдерської атаки на офіс. Я вже бачив таких "крутих", які погрожували викликати Альфу і виламати двері. Але коли побачили юридичну підкованість - пішли геть спіймавши облизня. Так що вивчайте законодавство, закон про міліцію, про оперативно-розшукову діяльність та тому подібне.

• Подобається Подобається x 13
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

:good:.........

• Подобається Подобається x 1
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Пане Грон, чи не про такий сценарій ви писали?
    Ось іще:
    І сумчани молодці:

• Подобається Подобається x 6
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що мене найбільше радує, так це те, що схід піднімається. Якщо підніметьтся схід, підніметься захід, ох і туго буде Азарову з Янеком, а того Бродського, з його матрацами я б на історічєскую родіну, хай там вулиці підмітає, бо там таких, як він коло кожного плоту.

11. Romko

Хм...треба дивитись в майбутнє з надією....:girl_angel:
    Хтось та й виживе....:sorry:

• Подобається Подобається x 8
  12. О! Так і нашого екс-голову облради Скоріка теж до Криму в заслання – міністром фінансів. Між іншим ПРовець, таке напрацював в Одеській області…, але зробив добру справу - завдяки йому рейтинг ПР впав (маю на увазі - серед народу, а не за результатами фальсифікованих виборів) .
    Мабуть, хочуть дійсно знищити Крим.о_О
    Напевно, треба вже Лужкова на допомогу кликати, як раз товариш у пошуках роботи
    P.S.для росіян - За Лужкова не ображайтеся, вашу національну гідність поважаю, це я так жартую. Як то кажуть, нам чужого не треба.
    Даруйте, якщо не зрозуміли.:pardon:

Останнє редагування: 18 лис 2010
  13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я тоже напишу для Odessa-Nataliya. Для русских, наверно, русские воры намного дороже и ближе, чем украинские воры для украинцев (Шутка!)А если серьёзно - вор он и в Африке - ворюга!

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А то ді,коли михи пойдуть на страйк....:pardon: а не будут "мешки ворочать" на форумах!!!!:)))
    А вот интересно...кто из форумлян...бьіл хоть на одном из митингов протеста?:dntknw:Или так..."мешки"?:mocking:

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я был... :)))
    И не на одном... :)
    Интересно позыркать своими бельмами, как оно было, а потом прочитать про "багатотисячну" посещаемость...
    Смею заверить, что Стрыйские щелкоперы страдают зрением... Поэтому и используют лупы кратностью от 3 до 15.
    Единственное место, где видел 1:1 от заявленного, это во время второго путча под Белым домом в Москве... Там действительно жутковато было...

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я Вас умоляю... Ну буде дупотерний папір коштувати 4 грн замість 2-х. За це - на вітру стояти? Самі їдьте, розумнику !
    Ви же - з тих, хто почувши пісню "Мы смело в бой пойдём!",
    тихенько підспівуєте - "И мы за вами!". Нє?

17. Romko

Ну да....така жизнь....:sad:

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Подобные мнения типа "все они уроды" очень выгодны уродам находящимся у власти.
    Я.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А в остальном, прєкрасная маркіза, всьо хорошо?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)