Страйк!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 15 лис 2010.

1. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

От якраз пiд час таких подiй - яскраво видно на форумi тих хто пише тут за грошi- вони все строчать и строчать свои дописи песимiстичнi- не страйкуйте, бариги цiни пiдняли, за майдани платять.Короче кажучи- опустить голови и пасiться, вiвцi.

• Подобається Подобається x 7
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:
    От якраз пiд час таких подiй - яскраво видно на форумi тих, хто пише тут за грошi- вони все строчать и строчать свои дописи оптимістичні - страйкуйте, влада цiни пiдняли, всі на майдани, боріться з бандитами. А ми тут посидимо в куточку, за товщею моніторів, і почекаєм... А ну як справда??? І ми тут, як тут: - Ага!!! Ми перші почали кричати... Ага!!! Якби не ми, вам би розуму бракнуло самим повстати...
    А як ні???...
    То і я не я, і хата не моя... То влада винна, то народ тупорилий не встав як один, то планктон, то п"ята колона, то москалі, то яйця винні... А ми так хотіли...
    Короче кажучи - опустіть голови і пасiться, вiвцi.

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Найпопулярніший аргумент п"ятої колони, їм більше можна й не писати нічого:

4. VasMT

Я то на наступний день протверезів... Без похмеляння....

• Подобається Подобається x 1
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну и кто пишет за деньги?
    Можете сказать?
    Буду хоть отходняк просить, а иначе в игнор.:nea:

6. VasMT

Это элементарно, Ватсон :)))
    Модераторы и администраторы ;), кто ж еще...

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Аааааа.... они точно не отстегнут.:dntknw:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

некоректно.
    так само всіх офіцерів можна алкоголіками назвати - он в полковників які барила - однозначно в пивбарах нажили...
    ==
    є певні межі, що їх не варто переступати - особливо навмання - там можуть лежати граблі... (то такі протипіхотні міни багаторазової дії проти офіцерів РА)

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 8
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не вступив. :)

Отменены антикоррупционные законы

14. Spika

Spika Well-Known Member

О, как..! Ну, для того чтобы пойти "против власти", нужно знать хотя бы КТО в Укаине власть. И по-вашему кто же это? Кто в Украине власть? Кто управляет, а против кого выступили предприниматели?

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Предприниматели выступают не против власти, а против дебильных драконовских законов.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

які придумала "мудра" влада.

• Подобається Подобається x 3
  17. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, во-первых, вы противоречите не мне, а пани Лиликане, возрадовавшейся, что дескать можем же объединиться и пойти против власти.
    Во-вторых, а ну напомнитека нам лоунги майданщиков-предпринимателей! В отставку Тигипка, Бродского, ВР... Недоверие президенту. Руки прочь от Тимошенки... Это по-вашему, выступление против законов?
    А в-третьих, против власти-то, унижающей и обдирающей свой народ, выступить уже как бы вроде и пора.Но кто она? Власть-то? В атаку на кого, вы интелегенты, интелектуалы собираетесь вести массы менее просвещенных людей? Сами-то определились?
    А ведь надо аккуратно... Чтоб не распорошить силы...

а де твій аватар? :)