Страйк!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 15 лис 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Домогосподарки у даному випадку праві, бо їм прийдеться платити податок за щеплення, за заняття дитини в кружку, за ліки.

Я дивуюся, чому до сих пір мало тих домогосподарок піднялося.

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Я ще раз вам кажу, ви не знаєте, що таке податковий терор і як він робиться.

Тому що ви ніколи не були під львівською податковою, очолюваною Медведчуком.
    А кадри залишилися.

• Подобається Подобається x 3
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Сударь?:give_rose:
    Если глава семьи,зарабатывает столько ,что может себе позволить,что бы жена не работала,а была Доиохозяйкой....
    То по верьте он глава семьи найдет деньги и на остальное!!!
    Миху?Ваша супруга працюет?:)

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Миху?Не надо петь про те що не знаете!!
    Ок?:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну, Вы и садист!!!!!!о_О

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сударь, не про мене йдеться, а про податковий кодекс.
    І платити податок за щеплення я не буду. Говоримо про народ, а не про мене.

5. Читатель_Обкома

Миху?Я впевненный стовидсотково!!Що "террору" боятся ти кто не умеет или не хочет вести правильную бухдокументацию или те хто в наглую ворует налоги!!!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сударь, не про мене йдеться, а про податковий кодекс.
    І платити податок за щеплення я не буду. Говоримо про народ, а не про мене.

7. Читатель_Обкома

Ну и не платите...мне то по фигу....:pardon:
    Про какой народ?Народ то он разный.....сегодня 5 миллионов не хотят платит податки...завтра выйдут 10 миллонов,кому не выплачивают пенсию...послезатра учителя...врачи...пожарники и т.д.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читачу, я маю на руках 10 рішень суду, в тому числі 2 у Верховному Суді, де чорним по білому написано, що я податки плачу справно, проте це не завадило податковій знову написати єресь про мою несплату і зараз дві справи знаходяться у судовому провадженні (перші інстанції я вже виграв), тож скажіть мені на милість, хто відповість за цей тиск на мене? Думаєте, когось звільнили? Чи наказали? У них просто план - тре писати, щоб його виконати, а ти наймай адвокатів, судися. Виграв? Ну... завтра ше напишем. Паперу не шкода. При тому НІХТО за це не несе відпаовідальності. НІХТО!
    От як з тим боротися? Поясніть мені темному!
    Я б десятому іноземцю заказав не робити бізнесу в Україні, як це не прикро.

• Подобається Подобається x 5
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

От ментальність, рабська психологія. То ж буде добре. Щоб влада не розслаблялася.
    Ви хоч вимоги підприємців знаєте? Податки. Не в податках їх зміст.

10. Читатель_Обкома

Миху?А зачем против катка идти?Смысл?Ну не повезло Вам....уймитесь и новый бизнес откройте,Вы же не глупый человек да и банкротство не такое и страшеное дело...:nea:
    Как там..плетью обуха не перешибешь...
    Или ждите честные времена...
    Так роблят же и многие!И все добре!

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це ті, у кого працюють неоформлені працівники, за яких не платяться податки?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скільки я слухав виступаючих на Майдані, жодного разу не почув, щоб хтось вимагав не платити податків. Жодного! А Читач... чи то наївний, як личинка, чи то клеїть....

13. Читатель_Обкома

Дамочка?:give_rose:Рабская психология это завидовать ахметовым и хотет им зла....вот это и есть рабская психалогия,стать самому Хозяином что бы иметь рабов!!!

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Ага...:blush:это плохо....мне стыдно...:blush:
    Ага...все хотят остатся на тех же 200 грн!!!И это Вы называете не платить податки???????????????????????????:dntknw:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саме тим зараз і займаюся. Бізнес, з якого я жив 15 років тупо згортаю, звільняю людей... гірко на то дивитися, бо все складалося по зернині, багато чого є те, що називаю активи, тобто те, на чому все трималося. До Нового року все буде покінчено. Працював на загальній системі.
    З Нового Року здаватиму порожні звіти з прочерками, ну й платитиму 1% від обороту, хай тішуться:)

Таке життя.

Зараз займаюся зовсім іншими справами. Таке життя.

• Подобається Подобається x 5
  15. Читатель_Обкома

Торжественно Вам обещаю,что по новому НК,буду платит все податки за своего работника в полном обьеме по Единому Налогу!!

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

:good::good::good:
    НУ и гуд Миху!!!Гуд!!!!Связи,опыт,смекалка то остались!!!!И новый бизнес будете везти осторожно!!!
    Думаете нам с компаньеном было не обидно потерять по 50 тыс долларов в 1997 году?Ой как обидно было......:cry::cry::cry:
    Ну ничего..оклемались!

16. Читатель_Обкома

Ома?:give_rose:
    Вы все еше ищете?...ок я почекаю....:give_rose::give_rose::give_rose:

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ви вже сто разів про своїх рабів прокричали, які працюють у вас під чорним стягом і ви крадете їх пенсію.

Нє, він відчуває себе "Хазяином", у котрого "все схвачено, за все уплачено". А інших вважає лохами. Гординя і дурість гримуча суміш.

• Подобається Подобається x 2
  18. Читатель_Обкома

И про это..схвачено и уплачено...плих...доказы что такую фигню я высказывал....

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

На якій то мові ви пишете? Особливо оце - ьакю?

20. Читатель_Обкома

- такую....сорри не смотрел на клавиатуру..а пальчики ошиблись...сорри...

а де твій аватар? :)