Домогосподарки у даному випадку праві, бо їм прийдеться платити податок за щеплення, за заняття дитини в кружку, за ліки. Я дивуюся, чому до сих пір мало тих домогосподарок піднялося. ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ---------- Я ще раз вам кажу, ви не знаєте, що таке податковий терор і як він робиться. Тому що ви ніколи не були під львівською податковою, очолюваною Медведчуком. А кадри залишилися.
Сударь? Если глава семьи,зарабатывает столько ,что может себе позволить,что бы жена не работала,а была Доиохозяйкой.... То по верьте он глава семьи найдет деньги и на остальное!!! Миху?Ваша супруга працюет? ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- Миху?Не надо петь про те що не знаете!! Ок?
Сударь, не про мене йдеться, а про податковий кодекс. І платити податок за щеплення я не буду. Говоримо про народ, а не про мене.
Миху?Я впевненный стовидсотково!!Що "террору" боятся ти кто не умеет или не хочет вести правильную бухдокументацию или те хто в наглую ворует налоги!!!
Сударь, не про мене йдеться, а про податковий кодекс. І платити податок за щеплення я не буду. Говоримо про народ, а не про мене.
Ну и не платите...мне то по фигу.... Про какой народ?Народ то он разный.....сегодня 5 миллионов не хотят платит податки...завтра выйдут 10 миллонов,кому не выплачивают пенсию...послезатра учителя...врачи...пожарники и т.д.
Читачу, я маю на руках 10 рішень суду, в тому числі 2 у Верховному Суді, де чорним по білому написано, що я податки плачу справно, проте це не завадило податковій знову написати єресь про мою несплату і зараз дві справи знаходяться у судовому провадженні (перші інстанції я вже виграв), тож скажіть мені на милість, хто відповість за цей тиск на мене? Думаєте, когось звільнили? Чи наказали? У них просто план - тре писати, щоб його виконати, а ти наймай адвокатів, судися. Виграв? Ну... завтра ше напишем. Паперу не шкода. При тому НІХТО за це не несе відпаовідальності. НІХТО! От як з тим боротися? Поясніть мені темному! Я б десятому іноземцю заказав не робити бізнесу в Україні, як це не прикро.
От ментальність, рабська психологія. То ж буде добре. Щоб влада не розслаблялася. Ви хоч вимоги підприємців знаєте? Податки. Не в податках їх зміст.
Миху?А зачем против катка идти?Смысл?Ну не повезло Вам....уймитесь и новый бизнес откройте,Вы же не глупый человек да и банкротство не такое и страшеное дело... Как там..плетью обуха не перешибешь... Или ждите честные времена... Так роблят же и многие!И все добре!
Скільки я слухав виступаючих на Майдані, жодного разу не почув, щоб хтось вимагав не платити податків. Жодного! А Читач... чи то наївний, як личинка, чи то клеїть....
Дамочка?Рабская психология это завидовать ахметовым и хотет им зла....вот это и есть рабская психалогия,стать самому Хозяином что бы иметь рабов!!! ---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- Ага...это плохо....мне стыдно... Ага...все хотят остатся на тех же 200 грн!!!И это Вы называете не платить податки???????????????????????????
Саме тим зараз і займаюся. Бізнес, з якого я жив 15 років тупо згортаю, звільняю людей... гірко на то дивитися, бо все складалося по зернині, багато чого є те, що називаю активи, тобто те, на чому все трималося. До Нового року все буде покінчено. Працював на загальній системі. З Нового Року здаватиму порожні звіти з прочерками, ну й платитиму 1% від обороту, хай тішуться Таке життя. Зараз займаюся зовсім іншими справами. Таке життя.
Торжественно Вам обещаю,что по новому НК,буду платит все податки за своего работника в полном обьеме по Единому Налогу!! ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- НУ и гуд Миху!!!Гуд!!!!Связи,опыт,смекалка то остались!!!!И новый бизнес будете везти осторожно!!! Думаете нам с компаньеном было не обидно потерять по 50 тыс долларов в 1997 году?Ой как обидно было...... Ну ничего..оклемались!
Та ви вже сто разів про своїх рабів прокричали, які працюють у вас під чорним стягом і ви крадете їх пенсію. Нє, він відчуває себе "Хазяином", у котрого "все схвачено, за все уплачено". А інших вважає лохами. Гординя і дурість гримуча суміш.