Страйк!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 15 лис 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ліберальна імперія:)

• Подобається Подобається x 1
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановна пани Ома, я вообще-то говорил о фразе сэра Уинстона. Непосредственно о Вас я не говорил, не обсуждал Ваши личные качества. Лишь отвечал на приведенные Вами слова. Полагаю, Вы улавливаете разницу между понятиями - говорить о ком-то и отвечать на слова кого-то. Далее, я хотел логично доказать, что лучшей или идеальной формы правления, наверное, не бывает. (Может быть, за исключением Царства небесного. Но что-то никто особенно туда не спешит попасть). Допускаю, что это невозможно в принципе - установить лучший или даже идеальный общественный строй. Я уже писал на форуме, чем российские автомобили лучше немецких, чем вызвал всплеск возмущения многих. Примерно то же можно сказать и про общественный строй - не бывает, наверно, лучшего. Всегда хорошо там, где нас нет. Может быть, осмелюсь предположить - лучший общественный строй тот, в котором ты надеешься, что есть лучшее, ибо счастье не в обладании, а в стремлении к счастью. Если Вас не устраивают эти мои слова - извините, мы тогда говорим о разных вещах.

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Бідна баба, якій попадаєцця отака занудао_Оо_Оо_О

• Подобається Подобається x 7
  4. FourA

Я Вами горжусь - не каждый способен на такую самокритику! Это же надо уметь - сказать ТАКОЕ о себе! Снимаю шляпу перед Вами! Редкая откровенность! Горжусь, что такие люди у нас в Донецке есть!

Останнє редагування: 29 лис 2010
    • Подобається Подобається x 2
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

От сьмішной цей дядько, їй-бо:)

• Подобається Подобається x 8
  6. FourA

Та й не кажіть! Вже з якого боку ні зайдеш - і з того, і з цього - а все ніяк не виходить! Ну ніяк не виходить куснути! І справді - смішно!

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Шановна пани Фрезія! Я так спешил ответить на посты своих оппонентов. что не сумел ответить Вам сразу же - извините за задержку. О хлебе насущном и о будущем - не совсем так. Но, полагаю, если человек не в состоянии обеспечить себя и свою семью сейчас, то какие планы на будущее он способен составить? Это больше будет похоже на уход из реальности. Или пустые мечтания, маниловщину. Я вовсе не против составления планов, видел и восторгался, как планируют своё будущее на год вперёд весьма занятые люди. Они расписывают, когда поедут на конференцию в США, когда приедут в Россию для встречи с коллегами, когда и куда поедут в отпуск.... Когда эти люди спросили у меня, смогу ли я принять участие в одном из мероприятий, и я им ответил, что не смогу это сказать наверняка, они очень удивились... И вообще, мне нравится мысль, не помню уже чья: Если хочешь рассмешить Господа Бога, поделись с ним своими планами. -- По поводу Голодомора и Ваших слов:
    -- Я бы не стал говорить, что всё произошло именно так и по указанным Вами причинам. То, что я знаю об этом, не вполне согласуется с Вашими словами. Вы можете быть совсем неправыми в своих утверждениях о причинах голода в СССР. -- Я сознательно не хочу вступать в дискуссию на эту тему. Потому что она очень болезненна. И, вдобавок, отношение к ней в современном украинском обществе было хорошо подогрето политиками, которые преследовали свои цели. А цели политиков и простых людей - я уже не раз писал об этом - далеко не всегда совпадают. -- С уважением!

• Подобається Подобається x 3
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Правильно делаете.

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------
    Три новых требования предпринимателей.

http://fakty.ua/123370-bastuyucshie...m-izbezhanie-nalogooblozheniya-cherez-ofshory

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ох уж ці, гм... як би то пом"якше... розумники, о!
    А чо тіко відмінити? Мо війнов на них? І потопити, а пєньонзи забрасти...
    Дикі люди...
    А ще зо сотню офшорних зон і канпаній??? З ними не треба..? З Наурою, приміром... Чи там не мож, там Йуля... Тьху... Які "предприниматели", такі і вимоги...

10. Gron

Gron тафгай

Знову як з Божолє, нє?
    Дуже доречна вимога про подвійне оподаткування.
    Це для тих хто розуміє, що це таке.
    Для прихильників пр на "місцях" - необов'язково.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви канєшна вперше чуєте, що тільки Україна із всіх пострадянських країн не розірвала того договору із Кіпром.

Тільки не підприємці, а ось ця бидлота:
    (голосування за ПК по відмашці Чечетова) Хто нами керує!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=oD9oBeqnTHo&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 6
  12. FourA

Я долго думал над словами шановной пани Омы в её посте от 21:23
    Так и не решил, хорошо это или плохо, когда меня так хвалит пани Ома. Но зато ещё больше убедился в своей мысли - шановна пани Ома очень многое потеряла от распада СССР. С её убеждённость, с её категоричностью, с её уверенностью в своей правоте ей бы цены не было в комсомольских работниках! Там чрезвычайно ценились такие несгибаемые борцы за правое дело! Какая карьера бы ей светила! А в демократических странах такие черты характера как-то не в цене... Я уже не припомню где прочитал хорошую на мой взгляд мысль- демократия начинается там, где появляется сомнение. Но почему-то думаю, что шановна пани Ома с этим будет несогласна....

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Податковий Кодекс - рай для олігархів: "Тепер переводити гроші на Кіпр стало ще легше!" :crazy:

Навіть комуністи не хотіли цей договір розривати - він же підписаний за часів СРСР! :crazy:

А, взагалі, якщо навіть розірвуть договір з Кіпром, олігархи переведуть свої офф-шори на Сейшели або куди-небудь ще. Сумніваюся, що вкрадені мільярди з бюджету повернуться в Україну. :sad:

• Подобається Подобається x 9
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Розміри цих коштів у рази більше кредитів МВФ.

• Подобається Подобається x 4
  15. Gron

Gron тафгай

А якщо їм амністію, нє?
    Щоб тут робили, але у рамках нового законодавства, яке пропишуть, ну хочаб фахівці з МВФ.

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

А донецька банда вже вирішила, нехай малий бізнес за кредити МВФ розплачується, а не вони, олігархи.

А то - навіщо ще потрібний той кодекс?

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Взагалі, моя думка - це кіпрську схему та всі інші схеми треба ліквідувати.
    А якщо хтось хоче капітали за кордон виводити, то нехай спочатку платить податки тут, в Україні. Причому, ставку треба зробити таку, щоб вивозити за кордон було б невигідно. Гроші залишаться тут і підуть на модернізацію, внутрішні інвестиції. Але це, звісно ж, утопія в нинішніх реаліях.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нехай буде амністія, все краще, ніж виведення коштів.

18. Gron

Gron тафгай

Та нє, то Ви про "білу" економіку, а я про нашу.
    Об'явити дедлайн після якого амністія не діє, законодавство нам нехай пропишуть, як самі неспроможні, чиновників на 70 % на у відпустку, залишиться голий капіталізм з ринком (прозорим), конкуренцією,etc, нє?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

До підприємців приєдналися Кличко, Кириленко та Яценюк
    Народний депутат з фракції НУ-НС, лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко закликав Президента України Віктора Януковича ветувати Податковий кодекс, прийнятий Верховною Радою. Про це сказано в повідомленні прес-служби партії.

З аналогічним проханням звернувся до президента і лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Крім того, в прес-службі політичної сили Віталія Кличка УДАР відзначили, що український народ обрав Януковича з надією, що він буде дбати про добробут і права українських громадян. "Звертаємося до вас з проханням негайно втрутитися в ситуацію з ухваленням Податкового кодексу", - підкреслили в політсилі.

Нагадаємо, близько п'яти тисяч представників малого та середнього бізнесу зібралися сьогодні з ранку в Києві на площі Незалежності. Учасники акції протесту виступають проти нового Податкового кодексу. Протестуючі заявляють, що акція буде безстроковою в тому випадку, якщо влада сьогодні не відреагує на їхні вимоги ветувати Податковий кодекс.

• Подобається Подобається x 4
  20. Sauer

Sauer Well-Known Member

Ооооо, тепер точно підприємців почують - лишилось тільки Віталіку в труселях на майдан вийти :)))

а де твій аватар? :)