Ромко, є дуже вдалий російський вислів для цього: "не мечите бисер перед свиньями". Ви ж розумієте, що воно не доросло до таких категорій: Це для нього пустий звук, він їх не розуміє. І вже не зрозуміє, бо часу на це не залишається. В нього вершина щастя - потримати у руках 1001 $. Най тішиться. Як у дитячому садочку новою іграшкою, особливо, якщо більш ні у кого такої немає. І найголовніше - нікому не давати погратися і сміятися над рештою. От і вся його дитсадівська психологія. Хтось із роками мудрішає, а хтось старіє. Раніше я його сприймала просто за форумного блазня, а зараз - відраза.
Це точно. От знову натрапила на статтю про звички бідняків, її вже приводив пан Дідіо на іншій гілці. http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=63897&idr=262144 Перша частина - точний опис ЧО, який є насправді ПА
Вот вы мне поставили оценку, неодобряю, за этот пост, мне интересно и что же в нем такого, что вам так не нравиться?
Може прізвище хоч одного знаєте? Дуже народу хочеться з ними поговорити... ---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- Це: Коментар не читали? - З таким підходом сісти і шкробатися - а можна ще голову попелом посипати. Чи не простіше заставити владу приймати таки розумні закони, а не як попало? ---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ---------- То ви ще призваліть цей закон і загін баранів в стійло почнеться ---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- Це лише можлива реальність, хоч з вашою добровільністю - "примусоловки" не треба...
Ну тогда я вообще не понимаю, о чем мы говорим! Чеснслово. Может вообще убивать податкивцив? А че? Вперед. ВОТ решение всех проблем. ВСЕХ ПОЗДРАВЛЯЮ! Вы ещё только собираетесь на Майдан? А я уже вижу, что там всё затухает. Короче, придете на Майдан напишите. ---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ---------- Проснитесь!
: В ігнор його! ---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ---------- Президент підписав закон? ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ---------- Банер? Точно не бабахнер? Шкода...
А тим часом, поки всі зайняті страйком, наш бідненький Буратіно-Фірташ жебракує: http://www.focus.ua/economy/157907 Отмечается, что, несмотря на национальные и исключительные особенности налогообложения НАК, за растаможивание и повторное принятие на баланс 11 млрд. куб. м газа из ПХГ Украины, которые предстоит вернуть РУЭ, Министерство топлива и энергетики и Государственная таможенная служба предложили рассрочить «Нафтогазу» налоговые обязательства. «По подсчетам экспертов и источников в Кабмине, прямой убыток бюджета Украины только от таких особенностей налогообложения национальной компании составит 30-35 млрд. гривень. Убытки от неуплаты «Нафтогазом» только двух обязательных налогов - НДС и налога на прибыль могут составить 14-15 млрд. гривень (это без штрафа за неуплату этих налогов). В результате таких особенностей налогообложения в бюджете «Нафтогаза» образуется дыра минимум в 15 млрд. гривень - дефицит оборотных средств», - пишет издание. «Именно такой цифрой ограничен допустимый дефицит бюджета НАК согласно меморандуму Украины с МВФ. А сумма получается более чем солидная - около 60-65 млрд. гривень», - говорится в статье. Нафтогаз банкрутять?
Трошки солі на рану. Є ж нормальні уряди, на відміну від нашого. http://www.youtube.com/watch?v=qDRNCItJcDA&feature=player_embedded
Экономика Европы сколько лет шла к процветанию? Это неравнозначное сравнение. Что бы там не делала Европа, тем не менее: Возьмем Сингапур, не отличающийся особыми демократическими традициями и выведший свою экономику в ряд передовых: Какие такие иные тенденции вы видите, которые сокрыты для остальных?
Ровно так же неравнозначно, как и сравнение нас с Грузией. ---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ---------- Не хочу. Он не Европа.
И нет их. Если Вы не знакомы с условиями на каких происходят "грузинское чудо", тогда тяжело. Уже давно читал, извините даже ссылок, не дам. Если на слово поверите? Большие вливания, из расчета на душу населения, и противостояние с РФ. Это в двух словах.
Вже зустрічала в блогах питання від українців, як перевести в Грузію бізнес, чи складно чи ні.. і т.д, і т.п.... ми ось теж міркуємо над цим - є 3 варіанта - Чрногорія, Чехія, Грузія. 11 місце в світі по сприянню ведення бізнесу Грузії в світовому рейтінгу дали не просто так.