И вообще, я Вам скажу ребята, судя по интенсивной движухе в теме "Чи симулюєте ви оргазм?" мы вообще фигней занимаемся, эта часть "марлезонского балета" никого не интересует!
Судячі по Ваший "обізнаності" в бізнесі, Вам таки краще, навіть не дописувати, а дійсно симуліровати, чи то оргазм, чи то бізнес, різниці немає.
По факту, налоги на зарплату. Все платят налог на зарплату. Зато нет налога на прибыль. Правда и нет затрат. ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- Даже и не знаю, как на вас реагировать? Лучше просто проигнорирую.
Без сумніву, так і є. Ще коли вони запровадили так звану операцію "Бюджет" на початку року. Перенаправили тих, хто відмиває гроші на свої центри під 14%. Навіть Спіка нахвалював 14% "обналічки" (в українській навіть слова такого не знаю). Та для нього не тільки офшори новина, а й ЕП+ПДВ, 1% від обігу по ПДВ і податку на прибуток, неприйняття звітності, вимоги сплатити ПДВ за незрозумілі фірми. У мене виникала підозра, що він не підприємець. А от тепер я замислююсь - де знаходиться той Обухів, із якого ЧО віщає з броньовичку?
Та куди вже переводити? У мене давно вже всі офіційно оформлені на роботі. Чітатєль, признайтеся... пятниця, кінець тижня, перевтома... чи шо? У моїх працівників відрахування у пенсійний фонд біля 6000 грн на місяць. Зле?
Он бессердечный. Все укрывают налоги, чего-то не знают, подначивают остальных. Все это фигня. Но до жестокостей не доходят. А он, увы.
Все платят налоги на зарплату? Ага, особенно автор налогового кодекса - Бродский. Предприятие Бродского 2 года не платит в Пенсионный фонд
Шановна Ома! Долго-долго думал, как будет по-украински русское слово "обналичка". Наличные деньги - готівка. В конце концов сдался и полез в переводчик. Оказывается это будет звучать так: переведення в готівку!
Ну Миху Вьі и Штирлиц!!!!! А что тогда плачете о новом НК? ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ---------- Людииииииииииииииииииии????? Расшифруйте кто нибудь?????
Мадмуазель! За что Вы так меня? Я не он, чеснслово! Не скажу, что ангел, но плачу. А Вашем варианте с налогами, конечно Вам виднее, но перешел бы на ТОВ. Тем более, что там всё очень упростили в последнее время. Один засновнык, мизер по уставному фонду. Явно туда заганяют. Там всех нас и хлопнут, по оконцовке!
А почему нет затрат? И, вообще, как Вы можете сравнивать зарплату человека, который сидит в офисе и занимается только своей деятельностью, с прибылью предпринимателя, который действует на свой страх и риск, и который должен бегать по налоговым, пенсионным фондам и т.д.
Она, видно имела ввиду 1% от общего оборота. Есть такая практика у налоговиков. ---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ---------- Я имел ввиду, что не учитываются затраты. Извините, слэнг. А в остальном, извините - лирика! Я не говорю, что это хорошо, но есть реальность и тут надо принимать решение каждому.
А еще мне любопьітно...как гуляющие по лесу...или домохозяйки,которьіе больше штуки баксов и в руках не держали,знают что такое офошор и как с ним работать!! Допустим я по обороту не достиг того уровня ,что бьі лезть в офошорьі.... а тут оказьівается с первого класса єто уже знают...парадокс....
Поздоровляю! Ви - найкращий! Нагороджуєтесь премією "Будяк року" за найбрутальніше поводження з форумлянами. З рівня дитячого садочка ЧО мабуть не вийти у цьому житті.
Кожному своє,Чітатєлю... Я багато,що пережив в житті... Нераз поводився жорстоко...калічив людей...багато чого не хотілось б згадувати... Але в бійці. І ризикував тим самим. Ну,це було давно. І за це,по житті я розплатився...а,може й розплачуюсь донині. Але ніколи не опускався до підлості. Не сміявся над чужою бідою. Я тримав в руках не один десяток штук баксів....все пішло на порятунок дитини. І не вам ржати з того,що я,"гуляючи по лісі",умудряюсь триматись на плаву. Незважаючи на всі потуги вашої ублюдочної влади. Але,кому я це пояснюю... Працюйте далі.А я погуляю. В лісі.