Хм, Ravin, вот мне, например, все равно - есть или нет кассовые аппараты, потому что у меня основные расчеты по безналу. Я, например, протестую против того, что меня переводят с единого налого на общую систему, где придется 50% от прибыли, не считая НДС, отстегивать Азарову. Плюс вести всю первичку расходов и т.д. Плюс еще запретили ЧП-шникам работать с юрлицами (точнее, юрлица не смогут относить затраты по договорам с ЧП-шниками на валовые расходы).
Вот это не могу понять как вы считаете? Вы туда уже и зарплату забили? ---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ---------- P.S. Простой расчет: 100 грн прибыли -16,67 (ПДВ) -25% Налог на прибыль в остатке 62,4975 И это всё без затрат. А если показать затраты, картина меняется. Где Вы видите 50%... и не считая НДС.
А Ви спробуйте ще й зарплату показати офіційно. Хоть вона йде у затрати, на ПДВ вона ніяек не впливає. Можу легко показати вам схемку, коли вам просто не вистарчить не те, що мати прибуток, а просто не вистарчить грошей, щоб заплатити всі податки.
А хто сказав, що ПДВ належить підприємцю чи фірмі? Воно проходить транзитом від кінцевого споживача до держави. Але ж ні. Кому вже то ПДВ попало в руки - вважає його своїм і фіг віддасть при найменшій можливості усіма правдами і неправдами.
Вы мне можете показать всё что захотите, сам такое показываю тем кому надо. Но не надо писать глупостей.
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?????? Вьі что то путаете дамочка!!!!!! Где я писал,что не буду платить ЕН по новому кодексу? Если кто и орет...так єто Мих со своими 9 -ю работниками....
Ок, розповім вам чисто свій приклад. Телефонує податкова і каже мені наступне: Ви працювали з такою-то фірмою? Кажу, так, працював, а що? Розумієте, ця фірма нормальна і податки платить і звіти з дає і має свідоцтво платника ПДВ, але біда в тому, що та фірма працювала з іншою фірмою, яка не здавала звітів, тому вам тре заплатити ПДВ. Зуважте, не транзитне ПДВ(де я накрутив прибуток), а по повній програмі, тобто від всієї суми. Так само податкова хоче зняти ПДВ від повної суми у фірми, що працювала зі мною, і з тої іншої фірми. В результаті чого, податкова має прибуток не 20 процентів, як прописано в законі, а без малого 60 процентів і це тільки те, що я знаю! Бо не виключено, що в ланцюгу є ще пару фірм. Як вам схемка? ---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ---------- Та то по вас видно. Ви ж не любите неньку Україну.
Ромчику? Ну к чему так голословно и по базарно люмпенскому? ПФ существует не один день и даже не год...... Ни один порядочньій бухгалтер,не начислит зарплату ,пока не насчитает все налоги...ни один банк не вьідаст деньги на зарплату,пока не перечислят все налоги.....ни один банк не будет игратся казначейским рахунком....держказначейство никогда не перечислит деньги с ПФ на дркгие счета...хоть сам Янукович єто потребуй...а деньги по областньім пенсионньім фондам распределяются по закону о ПФ....к которому Янукович и єлита ни имееют никакого отношения... По тєому все єти страшилки для донецких домохозяек!!!!.
по перше..Вьі определитесь или Вьі плательщик НДС или на ЕН! По друге,наш бухгалтер уже несколько месяцев сдает отчет с указанием всех номеров плательщиков НДС наших контрагентов..... Так что та жульническая схема дааааавно уже пройденьій єтап!!! ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------
Вот и надо, сесть просчитать затраты, возможную прибыль и решать тогда, а надо ли вообще начинать? Согласен, что очень не сладко будет, но если хотите ставить памятники погибшему малому бизнесу, тогда предлагаю лепить его, как минимум, из людей которые работают по этим налогам уже, без малого 20 лет. Будет, более справедливо тогда.
Я не зміг відшукати свого визначення москаль у гілці Москалі, тому відповім коротко: Москаль - людина, яка приїхала з Росії дуже давно, не поважає народ в якому живе, не вивчила мови держави і не збирається, веде себе самим непристойним чином, чим позорить росіян і людство взагалі...
Фактів? Хм... Вийдеш на вулицю...оглянешся - факт на факті і фактом поганяє. Зайдеш в лікарню - те ж саме.Я не знаю,як еліта пережила те,що апаратура,подарована міжнародними фондами пройшла мимо їх кишені. Поки доїдеш по дорогах...- аналогічно...фактаж,аж пре...
То послати ту податкову на великий цвірінь і показати їм жестом в якому місці беруть з вени кров. Де таке, в якому законі написано, що Ви повинні за когось платити. Коли Ви працюєте з якоюсь фірмою, то по закону повинні вважати, що фірма чесна і це справа податкової і прокуратури займатися такою фірмою і її керівництвом, але ні в якому разі це не справа її контрагентів. Мене колись тоже викликали в ДПА, коли працював найманим директором, і почали втулювати про якесь податкове навантаження в розмірі не менше 1% від обороту. Я почав грати вар"ята і зробив круглі очі, мовляв вибачте, я того не знав, і щоби в подальшому не допускати подібних помилок - скажіть мені, яким законодавчим актом таке визначено. Вони відповіли, що то усна вказівка. Тоді я культурно запропонував їм поцілувати мене в гузно, і якщо буде такий закон, то заплачу не тільки 1%, а хоч 10%, якщо законом таке передбачено. Їхні мордяги почервоніли від люті, але нічого нам так і не зробили. Ніякий суд в даному випадку не буде на стороні податкової. Звідки і з якої радості ми могли платити їм 1% від обороту, коли самі мали дохід до 5% від обороту, а ще плюс витрати, бо працювали диллером крупної фірми за 5 відсотків.