При тому, що зарплата у них з наших податків, пенсії - так само. Держслужбовець. ---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ---------- Чужі гроші легко рахувати, особливо, коли робити нічого.
Згоден. Але не у всіх вона дійсно така велика як здається (я про рядових митників - я їх не захищаю). Сам люблю таке
А ви? Платите все налоги с 4000 грн, которые выдаете на руки своему рабочему? Что вы опять разорались, как резанный? Уже на весь свет заявили, что сами воруете у государства и не платите налоги. Чего к людям цепляетесь? И Ромка не трожь, у..д!
Революция кассовых аппаратов? Оригинально, знаете ли! ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- Особо на таких они и не ездят, а вот то что было время понять, что рано или поздно такой момент наступит, понимание должно было быть. Играться, в мальчиков в коротких штанишках - до бесконечности нельзя.
А неплохо, знаете ли. Как бы вы там не видели происходящее, но отвергать факт самоорганизации предпринимателей не будете. Это - рождение гражданского общества. Это очень важный момент.
Нє ну то дискусія. Чітатєль переконаний,що.якщо Мих(і всі решта) будуть платити податки,то чєстнєйший Янукович сотоваріщі прикладе всі зусилля,щоб ті податки йшли в казну. Я ж переконаний,що Янукович - такий ж злодюга,як і решта "еліти".
Я не против такого рождения, но только не вижу его именно там. Извините, но говорю, что думаю. Не хочу пока называть иные силы, сам в них не уверен, но там их нет - точно.
Ромко, золота ви душа, ще й захищаєте його. Але неуважно читали цього ....ЧО. Він чітко сказав, що він знайшов шляхи не платити податки. А ті, хто не знайшли - лохи і нехай платять по повній. Це ж ментальність янучарів - лохи хай платять. Временщик. Хапнути тут і зараз. А в якій країні будуть жити його онуки, він навіть не замислюється. Дуже складно то для нього. Після цього він нецікавий зовсім.
Також тим часом під шумок Фірташу віддають стільки грошей, повертаючи газ, що податки всіх підприємців України у порівнянні із цим - мізер. І ще - Янеку зовсім ніколи читати ПК. У нього стрєлка:
ЖЕКів після 2012 року не буде. українець Льовочкін - глава секретаріату президента просуває в Україну російські фірми, які будуть обслуговувати весь житловий фонд України. Що це означає? Це означає, що всі гроші, які платять люди, які живуть у державних квартирах йтимуть не в Україну, а Росію. Ясне діло, що там не буде 1,60 за метр квадратний, а зовсім інші ціни, інші тарифи і ці тарифи не будуть регулюватися державою, а російськими фірмами. Хто не зможе сплачувати - з часом може бути виселений за борг. Так що все "добре". Янукович поїхав на коврик до шефа у Москву. Значить ще не все продано.
Навіть більше, Ома. Так народжувались справжні партії. Партії за інтересами, а не партії під Голопупенка чи під Голосвищенка. Чи під тимошенко... Але, чи вистарчить мудрості українцям самоорганізуватись в такий спосіб? Історія не надає багато причин для оптимізму. Знову може повторитися те саме - покричать, повоюють, формально чогось добються, а прийде черговий ющенко, все розвалить і приведе за собою зека-рецидивіста...
Ну то і прийняли би кодекс для податківців, митників... ---------- Додано в 01:46 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ---------- Ги. Один бухає як скотина а інший паше і ремонт робить. Цікаво, який суд зможе заставити бухаря взятися за ремонт?
Якщо мені дадуть таку можливість, я б погодився не платити нічого в пенсійний фонд і відмовився би від майбутньої державної пенсії.
В Советской Латвии тех, кого здесь называют москалями, называли "покупанты". Буду очень благодарен за определение слова "москаль". Представляю, но интересно, что именно вкладываете в него вы.
А давайте поговоримо про інші сили - не ті що на Майдані, раз вони вам видаються такими примітивними і приземленими.. Тіньовий сектор економіки побудований (зокрема) на тому, що при купівлі товару за валюту з-за кордону в обхід митниць або при продажі товару за готівку в обхід ПДВ в деяких випадках його потрібно потім "відмити" - для чого зручніше всього "провести" його через ПП. Може я дурниці кажу, не спец в бухгалтерії, але в загальному вигляді чула що саме так працюють всі обхідні схеми. Так ось в Україні тіньовий сектор досі являв собою анархію, в якій великі акули, "мильні королі" роблять своє велике тіньове діло, дрібна мойва - свої копійки підбирає в обхід податків. Наша влада вирішила прибрати весь цей безлад до одних своїх рук/рук кількох олігархів, до яких ніколи не має претензій ні перевірка, ні міліція, ні СБУ, ніхто. І зробити так, як це вже зробили в Росії, де є кілька крупних тіньових центрів з "обналічки", які знаходяться чітко під контролем вищих посадових осіб. Коротше кажучи, це один із етапів побудови жорсткої кланово-мафіозної економіки, куди пускатимуть лише "своїх" - тому всі "не свої" зараз опинилися на Майданах, хоч не всі з них є порушниками законності, але так, за компанію - і вони викидаються геть, бо заважають. (тільки не просіть мене вказати "джерело" відомостей, на стовпах про це не пишуть. хочете не вірити - не вірте, хочете замислитися - думайте).