Страйк!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 15 лис 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

При тому, що зарплата у них з наших податків, пенсії - так само. Держслужбовець.

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Чужі гроші легко рахувати, особливо, коли робити нічого.

• Подобається Подобається x 4
  2. Sauer

Sauer Well-Known Member

Згоден. Але не у всіх вона дійсно така велика як здається (я про рядових митників - я їх не захищаю).

Сам люблю таке :pardon::mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ви? Платите все налоги с 4000 грн, которые выдаете на руки своему рабочему?
    Что вы опять разорались, как резанный? Уже на весь свет заявили, что сами воруете у государства и не платите налоги. Чего к людям цепляетесь?

• Подобається Подобається x 11
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Революция кассовых аппаратов?
    Оригинально, знаете ли!:pardon:

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Особо на таких они и не ездят, а вот то что было время понять, что рано или поздно такой момент наступит, понимание должно было быть.
    Играться, в мальчиков в коротких штанишках - до бесконечности нельзя.

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

А неплохо, знаете ли. Как бы вы там не видели происходящее, но отвергать факт самоорганизации предпринимателей не будете. Это - рождение гражданского общества. Это очень важный момент.

• Подобається Подобається x 7
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє ну то дискусія.
    Чітатєль переконаний,що.якщо Мих(і всі решта) будуть платити податки,то чєстнєйший Янукович сотоваріщі прикладе всі зусилля,щоб ті податки йшли в казну.
    Я ж переконаний,що Янукович - такий ж злодюга,як і решта "еліти".

• Подобається Подобається x 6
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я не против такого рождения, но только не вижу его именно там.
    Извините, но говорю, что думаю.
    Не хочу пока называть иные силы, сам в них не уверен, но там их нет - точно.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наївно думати, що дзюраву бочку можна наповнити водою.

• Подобається Подобається x 9
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ромко, золота ви душа, ще й захищаєте його.
    Але неуважно читали цього ....ЧО. Він чітко сказав, що він знайшов шляхи не платити податки. А ті, хто не знайшли - лохи і нехай платять по повній. Це ж ментальність янучарів - лохи хай платять. Временщик. Хапнути тут і зараз. А в якій країні будуть жити його онуки, він навіть не замислюється. Дуже складно то для нього. Після цього він нецікавий зовсім.

• Подобається Подобається x 12
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

А тим часом....
    На следующей неделе в ВР примут кодекс похлеще Налогового – Жилищный

• Подобається Подобається x 5
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Також тим часом під шумок Фірташу віддають стільки грошей, повертаючи газ, що податки всіх підприємців України у порівнянні із цим - мізер.
    І ще - Янеку зовсім ніколи читати ПК. У нього стрєлка:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЖЕКів після 2012 року не буде.
    українець Льовочкін - глава секретаріату президента просуває в Україну російські фірми, які будуть обслуговувати весь житловий фонд України. Що це означає? Це означає, що всі гроші, які платять люди, які живуть у державних квартирах йтимуть не в Україну, а Росію. Ясне діло, що там не буде 1,60 за метр квадратний, а зовсім інші ціни, інші тарифи і ці тарифи не будуть регулюватися державою, а російськими фірмами. Хто не зможе сплачувати - з часом може бути виселений за борг.
    Так що все "добре". Янукович поїхав на коврик до шефа у Москву. Значить ще не все продано.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Навіть більше, Ома. Так народжувались справжні партії. Партії за інтересами, а не партії під Голопупенка чи під Голосвищенка. Чи під тимошенко...
    Але, чи вистарчить мудрості українцям самоорганізуватись в такий спосіб? Історія не надає багато причин для оптимізму. Знову може повторитися те саме - покричать, повоюють, формально чогось добються, а прийде черговий ющенко, все розвалить і приведе за собою зека-рецидивіста...

• Подобається Подобається x 8
  14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну то і прийняли би кодекс для податківців, митників...

---------- Додано в 01:46 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ----------

Ги.

• Подобається Подобається x 2
  15. sselev

sselev Well-Known Member

Якщо мені дадуть таку можливість, я б погодився не платити нічого в пенсійний фонд і відмовився би від майбутньої державної пенсії.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 2
  19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В Советской Латвии тех, кого здесь называют москалями, называли "покупанты". Буду очень благодарен за определение слова "москаль". Представляю, но интересно, что именно вкладываете в него вы.

20. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

А давайте поговоримо про інші сили - не ті що на Майдані, раз вони вам видаються такими примітивними і приземленими..

Тіньовий сектор економіки побудований (зокрема) на тому, що при купівлі товару за валюту з-за кордону в обхід митниць або при продажі товару за готівку в обхід ПДВ в деяких випадках його потрібно потім "відмити" - для чого зручніше всього "провести" його через ПП. Може я дурниці кажу, не спец в бухгалтерії, але в загальному вигляді чула що саме так працюють всі обхідні схеми.
    Так ось в Україні тіньовий сектор досі являв собою анархію, в якій великі акули, "мильні королі" роблять своє велике тіньове діло, дрібна мойва - свої копійки підбирає в обхід податків.
    Наша влада вирішила прибрати весь цей безлад до одних своїх рук/рук кількох олігархів, до яких ніколи не має претензій ні перевірка, ні міліція, ні СБУ, ніхто. І зробити так, як це вже зробили в Росії, де є кілька крупних тіньових центрів з "обналічки", які знаходяться чітко під контролем вищих посадових осіб.
    Коротше кажучи, це один із етапів побудови жорсткої кланово-мафіозної економіки, куди пускатимуть лише "своїх" - тому всі "не свої" зараз опинилися на Майданах, хоч не всі з них є порушниками законності, але так, за компанію - і вони викидаються геть, бо заважають.
    (тільки не просіть мене вказати "джерело" відомостей, на стовпах про це не пишуть. хочете не вірити - не вірте, хочете замислитися - думайте).

а де твій аватар? :)