пенсію кожен сам собі повинен заробляти, а не дивитися, що хтось вам заробив. Чи ви звикли до халяви? ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ---------- які вони ЗАРОБИЛИ руками і головою. Спробуйте, по чому цей труд. То не в кабінеті сидіти.
Зачем платежка, если известно сколько стоит подобный вертолет? Я хочу, чтобы не проводили праздники за счет бюджета, которые деньги не приносят, а только отнимают. Мы не настолько богаты, что кричать на весь мир "плачу за всех" Вы хоть в курсе, что подобные мероприятия уже фиг знает сколько времени денег проводящей стране не приносят? Они убыточны.
Справа в тім,що ніхто тої пенсії не підніме... Інтернати для сиріт,неповносправних животіють на благодійні пожертви. Вихователі...медики за зарплату хіба можуть сигарет купити. Лікарні: Чорнобильська, на Пилипа Орлика - все обладнання - з благодійних фондів. То те,що бачив на власні очі і знаю. Хм...а як згадати про дороги...комуналку і теде... Можна подумати,як з Миха здруть податок,все зразу з"явиться...
Єто есть платежка???? По приблтзительньім оценкам...Мих зарабатьівает до трех тьісяч доларов в месяц!!! Так давайте вообще все праздники запретим и не будем проводить!Я только за!!!
От власне. А вчителі і лікарі хай не ображаються, але вони приходять на готове робоче місце і нічим не ризикують. Половина роботи - паперова. За що ж платити - за те, що держава в особі чиновників так тупить?
Не грайте варята, у нас 98% населення заробляє до 3 тис. доларів. ---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- платьожку в студію!
За податківців не скажу, а митники точно - правда не за податки, а за хабарі (повірте - на митниці буваю).
Миху?Ну Вьі же не дурак!!!! Я Вам сделал расчет.... по приблизительньім оценкам...а уж Ваше дело соглашатся или нет.