Достатньо тих, хто в цей час мав 8 років. ---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ---------- Яку поправку прийняли?
Чи не зроблять вони гірше - це не відомо (подивіться на сучасну молодь - там є нормальні люди, але небагато). Рік мало - 2..3 хоча б. Про Сомалі згоден, а про Білорусію - дивлячись з якого боку подивитись. Крім того, країна за рік-два-три не будується (в любимих всіма США люди один одного відстрілювали роками, а потім почали будуватись). П.С. Цікаво дивитись - кожна партія перед виборами кричить про реформи (всі абсолютно - і обидва Віті і Юля, Сеня і т.д.), але чомусь ніхто після виборів нехоче їх провадити. Але народ вірить всім - міняють "шило" на "мило", а потім обіжаються "Ви (політики) ж обіцяли, а ніц не робите". Чому тоді українці обіжаються на ті слова з якими їх порівнюють чи погоджуються з тими діями які роблять політики (всі політики незалежно від кольору)?!?! ---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- А головний демократизатор то США. Не смішіть мене бо впісяюсь. До прикладу: згадайте (чи почитайте) про Китай і 89 рік (студентські протести). Які дії Китаю і реакція на них США?! І ще можна прикладів навести ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ---------- З того, що бачив - то ніц.
То ж бо й воно! А серед них були навіть досить слушні поправки. Що тоді казати про сам текст? Я глянува на перші з краю статті і тут же знайшов протиріччя і надоговорення - основні пункти майбутніх порушень. Читайте. Сторінок вам не забракне...
Ну це ви точно зробили визначне політологічне відкриття. Якщо там не демократія, то як Ви розумієте, що то є - демократія? ---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ---------- Досить казати "халва"! У нас нема і ніколи не було демократії. Демократія характеризується рівністю, виборностю і незалежністю 3-х гілок влади: законодавчої, виконавчої і судової...Воно у нас є? Нема! Тому можемо говорити тільки про псевдодемократію чи квазідемократію, а реально маємо олігархію, що поступово переростає в авторитаризм.
Martini, у 1990 у Верховній Раді якийсь депутат бовкнув з трибуни - "Тут же зібрався цвіт нації!" А наш інженер по звуку - немолодий білорус, який в той момент щось ладнав на балконі преси, надто голосно прокоментував: "Цвет нации! Да быдло, быдло!!!" Принаймні журналістам сподобалося.
В этих делах всегда есть эксперты и делать как советуют одни, а не другие... в этом и состоит роль лидера. Лидер... - как и любой другой, знать всего не может.
Шановный sani, правильно ли я Вас понял? Вы считаете, что уровень жизни в Белоруссии ниже, чем на Украине? Что Белоруссия находится где-то рядом с Сомали?
На рахунок Польщі - там була така людина при владі як Бальцерович. На початку 90-х він проводив так звану "шокову терапію" для економіки. Так тоді полякам було важко, а українці дивились і раділи. Кравчук просив Бальцеровича зробити так само, але під диктовку Кравчука - ніц з того не вийшло. От і маємо.... ---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Чому нема?!...в мене особисто гладкоствольне в сейфі (маю мисливців знайомих. В багатьох по 2-3, а є і більше). Один дядько на селі має робочі Шмайсер і Максим (то без жартів). Подивіться в новинах про місячники добровільної здачі зброї - повірте в народу її достатьньо. ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- При чому тут він. В них то може і не було, але Югославію,Ірак,Лівію і т.д. вони бомбили під приводом боротьби за демократію (згадайте анекдот "Якщо у вас є нафта - ми йдемо до вас. Підпис - США"). А про Україну, Америка і ЄС в новинах тільки збоку демократії і говорять (особливо після виборів).
Не згодна. Демократія - це ненормальна ситуація у країні. Це означає, що влада народні маси не контролює. У країні безлад (те, що у нас зараз). Тій владі плювати, що народ про неї каже. От я скажу: коли Гурвіц був мером - демократії не було. Усе контролювалося. І це правильно.
Так, тепер я зрозуміла, про що мова. Прошу вибачення, Гелено, я думала, що це стосується Податкового кодексу, там таких положень немає. Якось всі забули про цей закон в метушні з податковим кодексом. А якщо нічого не поміняється, і не внесуть поправки до закону, то з нового року він мабуть таки набуде чинності. ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ---------- А в Білорусі теж страйк: http://lenta.ru/news/2010/11/24/minsk/
Шановна пани Nevermind! В Москве вон тоже всё время кто-то выходит с требованиями снять Путина. Или Медведева. Демократия, однако! Хорошо, что в раю(или в аду) нет демократии. Как представлю себе: черти объявили забастовку, перестали варить грешников в котлах, в самом большом котле установили палатки и вывесили плакаты с требованиями отправить в отставку Сатану!