Спробуйте звернутись до пошукових серверів. Вони Вам допоможуть знайти підтвердження моїх слів. Моя мама тільки три роки тому покинула свою роботу. До того часу працювала з касовими апаратами. Її досвіду і професіоналізму я вірю. Вона провела зі мною лікбез по порядку і правилам використання, експлуатації і маніпуляцій з КА. Колись же треба починати наводити лад. Облік - надійний щит зловживанням! Та бо хтось приводив приклад, як таксист буде їздити з касовим апаратом на плечах... Їздять. Схема елементарна: - 300 000 грн - спрощена система. Ні КА, ні бухгалтера і ЄП. Суму податку, доречі, встановлює місцева влада. Ось і подивимось, що Свобода встановить - 600 000 грн - теж саме + КА. Вважаєте, що магазин ручного електроінструменту має прибутку 5 000 грн в місяць? Без зарплатні і прибутку власника? Напевно більше. Ну до мільйонів лізти не будемо, щось не помітив я тут таких. ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- Я Вас і не звинувачую. Держава організувала - держава і користує. А його давно потрібно скасувати.
То він мабуть переплутав знову. Він мав на увазі амністію для братків, роботи стало багато - кадрів не вистачає.
Николая Азарова обругали на концерте Венского Штраус-Оркестра А послушать политик пришел не что иное, как знаменитый Венский Штраус-Оркестр, который приехал в Киев с гастролями. Когда в зале уже выключился свет, конферансье громко объявила: «Дамы и господа, премьер министр Украины Николай Азаров », весь киевский бомонд начал топать ногами и выкрикивать нецензурную брань. http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/4836048/ або легко емігрувати... раз державі непотрібні розумні люди
киевский бомонд начал топать ногами и выкрикивать нецензурную брань... по моєму поведінка якась не дуже відповідна поняттю "бомонд"
Читав недавно одну статейку Жадана http://tsn.ua/analitika/komentatori.html Прямо як про деяких відвідувачів форуму написано: ... Жадан:
Радий за вас. А ви не думали, що ті, хто на форумі - вже все мають і їм просто щось хочеться змінити на краще, а не тільки пожалітися на то, як важко цього досягти? Тут мало трудового народу - поділіться, як вам легко живеться і як буде вам ще легше житися після введеня нового ПК, ТК, ЖК... Чекаємо! Я нив? Я грозився! : ---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ---------- Я про то і пам'ятав...
Всі такі розумні і правельні - я прям балдю. Перше речення - не всі (а частина). Друге речення - я такого не стверджував і переконань не маю. Третє - в тій чи іншій мірі так і є (протестують підприємці проти податків і відрахувань - одна комерція). Я розцінок не знаю - чув багато різного (хотілось б заробити на тому,але ніхто не пропонував). Як вийде-супер.Просто з того, що потім вийде щоб гірше не стало (в 2004 році теж вийшло в людей на Майдані, а після того було зовсім інше почуття). Р.С. Цю статтю також можна адресувати і тим дописувачам на цьому форумі які своїм "акуратним цоканням" рвуть на собі волосся і сорочку в пориві підтримки протестуючих на майдані. до деяких дописувачів: як я вже говорив раніше Р.С.С. Якщо хтось себе вважає розумнішим за інших (особливо які це яскраво хочуть тут зобразити) - це ваше право. Мене це не злить, не нервує - мене це забавляє
Поділіться скромно про ваші переконання. Скромно. Ви ж скромний. Скажіть що кращого відбудеться??? Чи у вас відсутні переконання і ви голосуєте тільки ПРОТИВСІХ, або галасуєте коли вже за вами приходять? ---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ---------- Стараюся
А чому тоді кричали "Кучму геть" ??...одним з лідерів крику була ЮТ. ---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ---------- В якому сенсі?!...коли приймуть вимого людей на Майдані - напевно таки тим людям полегшає, вони розійдуться. Будуть жити як жили (а може і краще)
Не у всіх. Не всі починають цінувати те що мали, лише втрачаючи або втративши. Дехто і одразу цінує хоча б те що має (а не викидає те що має через максималізм, а потім не має нічого). ..яка влада, які взірці у "вершків суспільства" і грошовитої частини мистецького середовища - такий і "бомонд"..
Після Льоні прийшла Юля і Вітя (через певний час і на них почали кричати "Геть"). Вибрали іншого Вітю - знов не то. Скажіть а хто тепер в черзі перший на пост "Месія українського народу" ?!
принаймі той хто не був піонером чи комсомольцем чи комуністом, а ще краще хто союзу навіть не застав! бо ті хамелеони що були червоними, жовто-блакитними, потім помаранчевими, потім голубимиі тп... то все лицеміри
Воно впринципі правильно. Але є ще такий вислів "Те, що риба гниє з голови є дуже хорошим виправданням для хвоста" ---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ---------- Значить президентом, премєром і т.д. мають бути максимум 18-19 річні (1991-1992 рр. народження). Ви хочете саме цього?!
гірше вони не зроблять це 100% і бажано щоб вони хоча б рік простажувались десь в Європі чи Америці, і побачивши як люди живуть, тут таке пробували зробити... а не тішились що приїхала делегація з Білорусії чи Сомалі і казала як в нас круто жити!
В тому сенсі, що закон під номером 7101-1? Ви читали його? Які зміни для вас відбудуться, чи ви на пенсії і родина вас вже не цікавить? П.С. Закон потрібний, але явно не такий! Розглянули би хоча би проект від Європейської партії... І ще. Бачили, як проводилися голосування по поправках та по кожній статті окремо?