Страйк!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 15 лис 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

хіба ви не чули? Пахан так і сказав: канікули на 5 років для малого бізнесу.

• Подобається Подобається x 4
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробуйте звернутись до пошукових серверів. Вони Вам допоможуть знайти підтвердження моїх слів.
    Моя мама тільки три роки тому покинула свою роботу. До того часу працювала з касовими апаратами. Її досвіду і професіоналізму я вірю. Вона провела зі мною лікбез по порядку і правилам використання, експлуатації і маніпуляцій з КА.

Колись же треба починати наводити лад. Облік - надійний щит зловживанням!

Та бо хтось приводив приклад, як таксист буде їздити з касовим апаратом на плечах... Їздять.

Схема елементарна:
    - 300 000 грн - спрощена система. Ні КА, ні бухгалтера і ЄП.
    - 600 000 грн - теж саме + КА.
    Вважаєте, що магазин ручного електроінструменту має прибутку 5 000 грн в місяць? Без зарплатні і прибутку власника? Напевно більше.
    Ну до мільйонів лізти не будемо, щось не помітив я тут таких.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Я Вас і не звинувачую. Держава організувала - держава і користує. А його давно потрібно скасувати.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То він мабуть переплутав знову. Він мав на увазі амністію для братків, роботи стало багато - кадрів не вистачає.

• Подобається Подобається x 3
  4. sani

sani Well-Known Member

Николая Азарова обругали на концерте Венского Штраус-Оркестра

А послушать политик пришел не что иное, как знаменитый Венский Штраус-Оркестр, который приехал в Киев с гастролями. Когда в зале уже выключился свет, конферансье громко объявила: «Дамы и господа, премьер министр Украины Николай Азаров », весь киевский бомонд начал топать ногами и выкрикивать нецензурную брань.
    http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/4836048/

або легко емігрувати... раз державі непотрібні розумні люди

• Подобається Подобається x 6
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

киевский бомонд начал топать ногами и выкрикивать нецензурную брань...

по моєму поведінка якась не дуже відповідна поняттю "бомонд" :)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

7. gvorn

gvorn Well-Known Member

Читав недавно одну статейку Жадана http://tsn.ua/analitika/komentatori.html

Прямо як про деяких відвідувачів форуму написано:

...
    Жадан:

:)

• Подобається Подобається x 4
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Радий за вас.

А ви не думали, що ті, хто на форумі - вже все мають і їм просто щось хочеться змінити на краще, а не тільки пожалітися на то, як важко цього досягти? Тут мало трудового народу - поділіться, як вам легко живеться і як буде вам ще легше житися після введеня нового ПК, ТК, ЖК...
    Чекаємо!

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

9. Filosof

Filosof Well-Known Member

При Кучмі такого безладу не було - усі знали своє місце.

10. Sauer

Sauer Well-Known Member

Всі такі розумні і правельні - я прям балдю.:)

Перше речення - не всі (а частина).
    Друге речення - я такого не стверджував і переконань не маю.
    Третє - в тій чи іншій мірі так і є (протестують підприємці проти податків і відрахувань - одна комерція).

Я розцінок не знаю - чув багато різного (хотілось б заробити на тому,але ніхто не пропонував). Як вийде-супер.Просто з того, що потім вийде щоб гірше не стало (в 2004 році теж вийшло в людей на Майдані, а після того було зовсім інше почуття).
    Р.С. Цю статтю також можна адресувати і тим дописувачам на цьому форумі які своїм "акуратним цоканням" рвуть на собі волосся і сорочку в пориві підтримки протестуючих на майдані. :)

до деяких дописувачів: як я вже говорив раніше
    Р.С.С. Якщо хтось себе вважає розумнішим за інших (особливо які це яскраво хочуть тут зобразити) - це ваше право. Мене це не злить, не нервує - мене це забавляє :):mocking::good:

11. Sauer

Sauer Well-Known Member

Добре - грозіться дальше :)

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поділіться скромно про ваші переконання. Скромно. Ви ж скромний. Скажіть що кращого відбудеться??? Чи у вас відсутні переконання і ви голосуєте тільки ПРОТИВСІХ,

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Стараюся :)

13. Sauer

Sauer Well-Known Member

А чому тоді кричали "Кучму геть" ??...одним з лідерів крику була ЮТ.

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

В якому сенсі?!...коли приймуть вимого людей на Майдані - напевно таки тим людям полегшає, вони розійдуться. Будуть жити як жили (а може і краще) :scratch_one-s_head::dntknw:

14. Filosof

Filosof Well-Known Member

Хто ж знав? Я тоже за них голосувала. І подумати не могла, як воно усе обернеться. о_О

15. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Не у всіх.
    Не всі починають цінувати те що мали, лише втрачаючи або втративши. Дехто і одразу цінує хоча б те що має (а не викидає те що має через максималізм, а потім не має нічого).
    :good:
    ..яка влада, які взірці у "вершків суспільства" і грошовитої частини мистецького середовища - такий і "бомонд"..

• Подобається Подобається x 2
  16. Sauer

Sauer Well-Known Member

Після Льоні прийшла Юля і Вітя (через певний час і на них почали кричати "Геть"). Вибрали іншого Вітю - знов не то. Скажіть а хто тепер в черзі перший на пост "Месія українського народу" ?!

17. sani

sani Well-Known Member

принаймі той хто не був піонером чи комсомольцем чи комуністом,
    а ще краще хто союзу навіть не застав!

бо ті хамелеони що були червоними, жовто-блакитними, потім помаранчевими, потім голубимиі тп... то все лицеміри

18. Sauer

Sauer Well-Known Member

Воно впринципі правильно. Але є ще такий вислів "Те, що риба гниє з голови є дуже хорошим виправданням для хвоста"

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Значить президентом, премєром і т.д. мають бути максимум 18-19 річні (1991-1992 рр. народження). Ви хочете саме цього?! :scratch_one-s_head:

19. sani

sani Well-Known Member

гірше вони не зроблять це 100%

і бажано щоб вони хоча б рік простажувались десь в Європі чи Америці, і побачивши як люди живуть, тут таке пробували зробити...
    а не тішились що приїхала делегація з Білорусії чи Сомалі і казала як в нас круто жити!

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

В тому сенсі, що закон під номером 7101-1?
    Ви читали його?
    Які зміни для вас відбудуться, чи ви на пенсії і родина вас вже не цікавить?

І ще. Бачили, як проводилися голосування по поправках та по кожній статті окремо?

а де твій аватар? :)