Знайомі з Вінниці розповідають що тим, хто порушив домовленість страйку і вийшов на ринок з оселедцями і одягом - одяг облили зеленкою, а оселедці - перевернули. І правильно - хоч і жорстоко. НІчого робити бізнес на відсутньості конкуренції - коли є необхідність згуртуватися, а не сидіти у хаті скраю.
Хто в курсі, чи почали вже збирати підписи на референдум, і де у Львові це відбувається? Як я розумію, термін ультиматуму закінчився ще вчора о 18.00. Якщо зараз не почати збір підписів, то дуже скоро ця добра справа закінчиться нічим.
На Майдані зараз такий дух, як в 2004 році. Всі настроїні дуже рішуче. Збираються стояти до кінця, незважаючи на погану погоду. І що цікаве: дуже багато людей з Харкова, Дніпропетровська, Донецька. Тут представники всієї України. Всі проти рабської кодексу і знищення малого підприємництва як класу. А з приводу трас - мені друзі розповіли, що ДАІ перекриває вїзд до Києва, зупиняє машини, автобуси, маршрутки, у яких не київські номери, і розгортає, не пускає до Києва. Тобто народу мало бути ще більше.
я щось собі не можу уявити такого, щоб я їхав до Києва, подолав 550 км і розвернувся назад через те, що так мені сказав працівник ДАІ. По-моєму це вже поширюються страшилки як в 2004 про російський спецназ. Не можна вірити всяким бздурам
Отак намети перетворились на народне жиліще індіанців Фіг Вам. Звучить так само правдоподібно, як і заборона акцій “у зв’язку з візитами іноземних делегацій з 21 до 24 листопада 2010 року...”
Знаєте,мнені ще навесні податкова нарахувала по акту на магазин 30кв.м. штраф у 12,5 мільонів гривень.Мабуть,було завдання повного знищення. Це був прецедент на всю Україну. Але хто про ньго знає? Так,ніхто. Я відсудив все це на стадії зауважень. Але,коли б вже діяв новий налоговий кодекс,в мене би просто заарештували все майно і вже потім я б щось доказував через суд.Тим паче жодна з партій не допомогла,це ж стосується й депутатів.Тільки через півроку у БЮТ поцікавились,як там мої справи. Дещо я вже писав про владу в темі "сеть" і що треба,на мій погляд,робити. Сьогодняшня влада реагує тільки на силу. Зараз вони чекають,затягують час.
Таке тільки в новинах передавати - в темі - на грані фантастики... ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ---------- .........
Для них Права,для усіх інших - Закон. Діюча система влади - страшна річ. Сподіваюсь,що буде новий майдан.Довго накопичуватися страх не може,йому потрібен вихід. Дуже важко сприймати,коли людей за людей не вважають.
Колись таке було запроваджено щодо ліквідаторів ЧАЕС усіх категорій. Таких "неоподатковуваних" людей фіктивно брали на роботу, виписували їм шалену зарплату (тільки за "корочку"), яку ті повертали роботодавцеві, залишаючи собі обумовлений відсоток. Нічого нового!
Це лише виокремлювання поліцаїв в окрему касту - мажори... (серед них і половини напевно немає справжніх)
Половина чи ні, я не знаю... І поліцаїв ця норма не стосується. Шаманскими пассами відділити справжніх від не... важко. Окремо нагадаю, що і ветеранів УПА з кожним роком все більше. Вони теж підпадають під цю норму. На мене теж нараховували податок, а потім його компенсували... Абсурд! Хтось забезпечував казначейство грошима... Установлена плата за операцію. Ймовірно Свято і мене приписав до "несправжних".
Вот Вы скажите, кто работает в податковой? Марсиане? "Донецкие"? Путиноиды? Голосующие за яныка? Или...? Повезло, сейчас не повезет, но вернемся к вопросу...