О! Перша адекватна людина за вечір. Інші не вірять навіть своїм очам. В мене цілий день ввімкнена... Ну ще раз так, не більше...Тобто до 5 000.
По-перше, що за форумулювання - ЮВТ хотела наехать... звідки ви знаєте що вона хотела? Зрештою, якщо хотела, то чого не наєхала? А взагалі я тоді не був ФОП і хто там що хотів я не особливо переймався
А трансляция будет по ТVI, а не RTVI это так мне скинули инфу с ошибкой. И это тоже правда переноситься.
Вот те раз..... и у Вас и интеренета не бьіло??????????? Сколь тогда воплей и соплей аналогичньіх бьіло то!!!! Да Ющенко не захотел после М-2004 народ обижать...вот и профукали все реформьі...
Пряма трансляція акції протесту підприємців з Майдану Незалежності на каналі ТВі затримується. Про це повідомляє прес-служба ТВі. Зазначається, що "журналісти пробиваються через кордони міліції". Як відомо, трансляція мала розпочатися о 18.30. ============= якщо там 500 людей , то покажіть тих півтисячі то ТБ , нє ?
цілком логічно. Чому не показати всій країні цю купку божевільних? Може все-таки все серйозніше ніж дехто намагається представити?
ICTV показало, як Ляшка визвіздили з трибуни Так з усіма буде... ---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ---------- А вони нафіга через салони міліцейських автобусів прутся? Не могли нормально, машиною під"їхати?
5 копійок - а тим часом у решті світу: ===== A Japanese government minister has resigned after a joke he made backfired and caused outrage. Minoru Yanagida boasted that his job as justice minister was easy because he only had to remember two phrases in parliament: “I will not comment on particular cases”, and “we are dealing with the matter in line with the law”. ========== Японський міністр подав у відставку уряду після жарт він зробив зворотний і викликав хвилю обурення. Мінору Yanagida хвалився, що його робота в якості міністра юстиції було легко, тому що він був тільки пам'ятати дві фрази в парламенті: "Я не буду коментувати по конкретним справам", і "ми маємо справу з питання відповідно до закону". http://www.euronews.net/2010/11/22/japan-minister-resigns-over-joke-about-easy-job/ ========================== ) звиняйте за офф-топ ... але та сі влада вже забембала ... кнопкодави - шляк би їх трафив.
Нууууууууууууууу...... Восток дело тонкое......(с) А вот европейскому итальянскому лидеру...да же за анекдот про Холокост...как с гуся вода...Европа-с..
Шо?! можна конкретизувати, а то не зрозуміло Взагалі слова "Та ви шо - хто б міг подумати" - це іронічний сарказм