Фсьо... Кірдик буде спробі змінити кодекс... Прослідкуєм аналогію: - Йулька бралась за цукор - цукор став по 12 грн - Цулька бралась за м"ясо - мнєсо стало по 50 - Йулька бралась за бензин - бенз став по сім... Можна продовжувати. Але за аналогією - буде і ПК, буде і ТК, буде і пенсійна реформа з законом про мови...
Регіони взялися за гречку. По скільки зараз гречка... А за сир вони часом не бралися, голандський і інші, твердих сортів???
Вася, ви шо теж мало вчилися? Невже мені з мого тєрікону вам треба пояснювати, шо ціни можна було відносно тримати в закритому для світу СССР, а не при токому, як зараз пєщєрному капіталізьмі, відкритому для грабунку держави по кордонах і на захід і на схід? Але Тимошенчиха не здавала і ніколи би не здала наш Крим вам, чужинцям... Та й ще би не зробила багато чого непоправного, в чому ви вже попухли...
Хіба Порошенку ще й гречка належить? Чи він допомагав Юльці з цукром боротися? Золочівський цукровий чого прикрили? Страйкували напевно...
---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- Але ніц дивного....
ЗМІ замовчують інформацію, навіть 5-й канал.. і це вже не вперше, вже на акціях протесту щодо запровадження другої державної було видно тенденції. Багато хто слухає пряму трансляцію. Кажуть, тут он-лайн можна побачити Майдан - в мене не вийшло, правда. http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1
http://yatv.ru/kat-ua/ ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- Нарешті вони почали конструктивне - "Раду - геть" кричати.
Прийшлось в житті вчитися не мало. І в школі, і в університеті марксізму-лєнінізму... Шаблони про СССР лишіть для інших... От на рахунок капіталізму, згоден. Вся ідея НК, вивести цей цапіталізм з печер На рахунок грабунку не зрозумів... А при чому і схід і захід? Хто-хто, а Йулька точно не давала нам. Убивчий доказ - вонаб цього не зробила.. Ймовірно Ви провидецб.
Дотицявся так, шо на цій F5 вже нічого не написано, просто стала блєдна, як моль, а результат нульовий
Ну хоть более-менее конструктив пошел. В 18.30 пойдёт прямая трансляция по RTVI А ещё на евреев гонят!
Да, ви вгадали, я відомий на Донбасі провидец.=== Бачу навіть через двері... Звісно якщо вони скляні... Зі скла Заводу "Автостєкло"!=== Це я таку рекламу на закордон придумав для цього заводу ще в юному віці. Директор плакав від щастя, вся їхня контора мене на руках несла через усю територію заводу... і перекинула через забор цього закритого підприємства... ну, ясно по команді директора,- а шоб грошей не платить