Та просто пнуться "очолити" Майдан-2, і це при тому, шо Майдан-1 вони геніально профукали Та й хто таким дебілам тепер повірить? Вчора я бачив одного з молодих командирів мітингувальників по 5-му вже пізно вночі Вєсьма, скажу Вам, панове, толковий, а, головне, радикально-дієво налаштований хлопець. Коли він говорив, з "дирижера" регіоналів в ВР аж капало
По пятому передали сообщение телефонное, от какого то гайца, о том что это для того что-бы не было заторов, а дальше типа можно передвигаться (от места блокировки автобусов) на общественном транспорте или в метро. Вот же скотыняка очередная, ментовская! ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ---------- Может и светофоры есть?
ВасМТ, а хто дозволив студентам у Лондоні трощити все? Не кажучи вже про Париж? Чи треба ждати, поки влада щось дозволить? Дозволить - померти у день виходу на пенсію.
Вести Ру (Россия 24) про Севастополь розповіли. ПРо якесь ДТП??? Більше нічого не помітили журналісти??? Направду сліпі журналісти... Страйк таким телеканалам!
почитав - радий, що моя особа викликала такий інтерес...я не провокатор-я просто маю свою думку...якщо вона вас не влаштовує-то це ваше діло На рахунок озера і прописки можу показати зацікавленим і те і інше
http://censor.net.ua/ru/video_news/view/142567/pryamaya_translyatsiya_mitinga_s_bankovskoyi ))))))))))))))) Йуля виступає ............. http://www.youtube.com/watch?v=8AOfbnGkuGc
Нє, от Париж трощити ні за яких умов не треба, бо то достояніє всього чєловєчєства... Особливо Латинський квартал(не путать з 95-м), а ще особливіше готель "Лютеція" з його широченними кроватями... А їх же ш аж дві штуки 4 студєнти поломали... Два було з Сомалі, а дві десь сотсюдова...
Вони хочуть шикарно жити, а не хочуть для того щось робити (я читав статті де говорили самі греки, як було класно поки вони ЄС дурили. Лафа кінчилась ось їм і не подобається) А українцям треба в них вчитись - як розводити ЄС,США і ін. і при цьому жити в "як в Христа за пазухою".
Не цікавився. Я сьогодні святкуватиму виключно Майдан-2004. Якщо Читатель сподівається, що я його кооперативно-туалетний бізнес піду захищати, то він глибоко помиляється.
Дякую. Тепер скажіть, чи жили би вони так, як живуть, як би не відстоювали своїх прав? Німці теж живуть за чужий рахунок?
Вони відстоюють тільки "право" на "шикарную жизнь" - щоб грубо кажучи лежати і плювати в стелю. Тим більше коли їм грошей дадуть за це вищеназвані організації. Німці-ні.