Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=R2i7A2ShwGk

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

3. zet

zet Дуже важлива персона

Так поставили бы предыдущего министра, Николаенко... И дело знает, и ругни б не было...

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це не нормальний підхід. Що ж тоді, взагалі не боротися з корупцією? Принаймні при вступі, а це головне не треба платити хабара, а далі дійсно треба вчитися. Ну і боротися далі з хабарниками.

«Незалежне оцінювання не потребує кулуарної модернізації за три місяці до вступної кампанії. Надто передбачуваними є напрям, зміст і мотивація подібних змін, орієнтованих на відновлення «телефонного права» в освіті», – заявила Л.ОРОБЕЦЬ, коментуючи заяву міністра освіти та науки Дмитра ТАБАЧНИКА щодо потреби у невідкладній «модернізації ЗНО».
    «Проблема навіть не в одіозності постаті новопризначеного міністра освіти і науки, а в очевидності його намірів. Модернізація ЗНО мовою ТАБАЧНИКА означає відмову від його обов’язкового характеру, а отже, й рівного доступу громадян до вищої освіти», - зауважила Л.ОРОБЕЦЬ.
    За її словами, подібний підхід в умовах підтримки громадянами ЗНО має на меті каструвати нововведення і вихолостити його суть, дискредитувавши ідею незалежного оцінювання. «Після такого хірургічного втручання, здійсненого тишком-нишком, похапцем і наосліп, можна ставити хрест на освітній реформі загалом», - запевнила депутат.

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

А чого Ви всполошились? Я ж радив Вам: - читайте побільше різних джерел. Антиукраїнець Табачник заявив, що тестування відміняти не будуть ;)... Тільки дадуть можливість здавати тести різними мовами, на яких проводиться навчання в державі... І ще, з корупцією і хабарництвом боротись треба, але не методами а-ля-ющенко. Пам"ятаєте: - підняти чиновникам і посадовцям зарплати, щоби не крали :))) Це рівнозначно розрубуванню гідри...

• Подобається Подобається x 1
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

За великм рахунком всі ті мільйони хто голосував проти Януковича - категорично проти уряду і проти Табачника зокрема. Інша справа, не всі приймають участь в акції...

7. VasMT

Ще зо два місяці полементують та заспокояться... Йуля вже і так на гальорці політики... А як піде результат роботи, то "стройные ряды" буцім демократичної опозиції в низах піде, як весняна вода...

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А у мене - немає "позитивного" відношення ні до ВСІХ українців, ні до ВСІХ поляків, ні ВСІХ до жидів, ні до ВСІХ росіян...

Як можна позитивно відноситись до національності!? Належність до національності не робить з людини ні виродка, ні генія. Такі є в будь-якій національності.

Тому ділення на "еліту" і "інших" за національністю - я вважаю дебілізмом, але якщо людину варто поважати за її порядність та честь - то я буду її поважати, і мені плювати на національність чи колір шкіри. І навпаки, якщо єврей Дмитро Табачник, чи українка Ганна Герман будуть валити систему українського зовнішнього тестування, яке застосовується і в Європі також, і має, крім всього, ще й антикорупційний напрям - я буду виступати про них будь-яким законним способом.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

того директора ПТУ? Та нэ, Цушка тре було, Цушка...:haha:

10. Оляна

Оляна Well-Known Member

Невже людина, яка претендує на вищу освіту, нездатна вивчити державну мову? Чи є потреба в таких спеціалістах, з такими розумовими здібностями? Адже навчання у ВУЗ передбачає щей знання однієї з іноземних мов: англійської, німецької, французької...

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

А от герою цієї гілки видається всі національності однаково огидні, але плює він виключно вибірково на галичан, бо з того має гешефт.

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Москаль? НІКАГДА! Де живе москаль, повинна бути московська мова НАДДЕРЖАВНОЮ!

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

До речі, Польща з 2015 року надасть можливість здавати будь-якому учневі тести (матура) з української мови, нарівні з такими іноземними мовами як англійська тощо.

13. VasMT

Є такий запобіжник в якірних мінах, російською - сахарная рвушка. Чесслово, за шістнадцять років так і не взнав як воно буде українською... Може Ви підкажете?

14. Даяна

Даяна Well-Known Member

Кандидатура Табачника здивувала навіть багатьох його однорпартійців.

Оцінка Табачника Б.Колєсніковим:
    « Давайте поднимем вопрос об исключении этого дешевого клоуна, Дмитрия Табачника!».
    «Казнокрад, не создавший в своей жизни никакого бизнеса. … Что он вообще делать умеет, кроме того, как книжки и картины из, и так небогатых, украинских музеев тырить?»
    «Договоренности важны бюджетным ворюгам типа Табачника. Это им тишина требуется – чтоб безнаказанно тырить государственное имущество»
    http://www.cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=58885

Анна Герман:
    "Я считаю, что, несмотря на то, что Дмитрий является специалистом, что он интеллектуал, его антиукраинские высказывания вызывают раздражение в значительной части общества. Он мог бы сказать: "Поскольку я стал яблоком раздора, я должен уйти". И это было бы честно, и пошло бы на пользу нашей команде, и он бы вырос в глазах общества благодаря такому шагу».
    http://vecherniy.kharkov.ua/news/37899/

А ось тут Табачник ва всєй красє:
    http://sprotiv.org/2010/02/04/dmitrij-tabachnik-korol-falshakov/

• Подобається Подобається x 3
  15. VasMT

05.09.2008 08:04 :haha:
    А чё ж до конца не запостили? :)))

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Згадав такий закон Мерфі: "якщо Вам здається, що ситуация поліпшується, означає ви чогось не помітили."

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Політолог: мета Табачника - не російську захистити, а українську блокувати

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

А я ж дала спеціально посилання на повний зміст для таких як ви, щоб там шукали і в його виправдання виділяли - що саме "пообещал" той злодій.
    А чому лише дата і смайлик? Я цю цитату не приурочувала до сьогоднішнього його призначення, а до характеристики його, як людини. Ви напишіть, що за цей час у нього за плечима білі крила виросли.

18. Оляна

Оляна Well-Known Member

Цукровий розривач(виходячи з принципу дії)

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

“Все це вже бачено, подібні, організовані владою акції із залученням студентів на підтримку влади СДПУ(о) за часів КУЧМИ до 2005 року проводила навіть у Львові”.

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Це Ви про школи? А навчання там іноді проводиться і польською, і угорською, і румунською, і болгарською..."Потянуть" викладачі в Україні (але зауважте, в усіх областях) перевірити тестування цими мовами чи привілей буде тільки для російської? ;)

а де твій аватар? :)