Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Накінець дойшло...

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Щиро бажаю йому доїхати, використати свій шанс. Можна ківати на Ющенко, що завгодно, але реалії такі, що не можна дозволяти повного ігнору волі власного народу. Тре знімати Табакі. Потім весь уряд, потім ВР. Потім Януковича!

• Подобається Подобається x 2
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дякую. З іншим - згоден на 100%. Але маємо зрозуміти - якщо вони "уступлять", а не програють, їх виборець знову буде голосувати за "сільную руку, за хазяіна".
    Треба, щоб до виборця дійшло, що до чого, і той, кого вони поставили до влади - таки "гоніт порожняк".

• Подобається Подобається x 1
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так в Донбассе одни интернационалисты

5. Jonik

Jonik Well-Known Member

Хвиля харківської українофобії від чиновників

Вже вісм відомо про те, що на посаду Міністра освіти і науки України, новою владою призначено людину, яка відзначилася своїми радикальними україноненависницькими настроями - Дмитра Табачника. Протягом свого перебування на посаді народного депутата України, постійно виступає в антиураїнському русі.

Табачник регулярно висловлює позиції про те, що України не існує, нашу історію порівнює з "чорною дірою", голодомор 1932-33рр, ним не визнається. Він є автором ряду книг, українофобського напрямку. В мене питання : "Чому ця людина може навчити дітей у школі та ВУЗі, про що такий міністр буде вчити майбутній цвіт нації?" Напевно, з його навчальної програми, ми знову дізнаємся про те, що ми "без роду, без племені" і що, Росія нам дарує велику честь "приютивши" нас на "ісконно руской зємлє"! Колись наші бабусі і дідусі це вже проходили, і якщо розповісти про батька і матір вони хоча б щось можуть, то про свого діда більшість ніхто нічого не знає, а багато хто його й не бачив зовсім. Кому тепер розповідати нащадкам про їхній славний рід? Скажемо велике "дякую", тим ідеологам, які скалічили кілька поколінь українців. Схоже, нинішня влада, зайняла ті ж самі злочинні позиції, що і їхні попередники з СРСР. Це гарно засвідчують кадри, які розмістилися на найвищіх щаблях влади. На відміну від двічі судимого президента Януковича, прєм'єр-міністр Азаров так і не вивчив української мови. Якщо проаналізувати, то весь склад людей, які нами керують - це суцільна ганьба! Українофобські настрої на Харківщині, посилила заява ректорів всіх харківських вузів, що "стали на захист" новопризначеного міністра освіти і науки України Д. Табачника!

Ясно, що ректорат бажає втриматися на займаних посадах, але це не виправдовує їх від того злочину, який вони зробили, підписавши вищевказаний документ! Вдруге ГАНЬБА!!!

Таким чином бачимо, що чиновники і влада НЕ з народом, і наші інтереси вони не враховують і враховувати не збираєтються! Ось кого вибрала Україна місяць тому! Втретє Ганьба!

У зв'язку зі злочинним рішенням вищих посадових осіб, що знехтували всіми можливими моральними принципами, щодо національних інтересів України, буде проводитись вседержавна акція незгоди:

У Харкові: 19 березня о 11:00 год.
    під ХНУ ім. Каразіна
    планується флеш-моб "Лікуємо харківських ректорів від ДИМІДРОЛЬНО-ТАБАЧНОЇ залежності".

тел. 097-58-92-400

Запрошуються небайдужі люди!

Джерело Український Харків

• Подобається Подобається x 4
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

І у мене по житті було декілька друзів -євреї.Нормальні люди, завжди прийдуть на виручку.Розумні розсудливі-люди як люди.В кожній нації є хороші люди а є Табачники і Бузини

• Подобається Подобається x 5
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Енергія спротиву може бути вилита на цього сусліка... А якщо його раптом знімуть - то це вже буде перемога? Ні?

Ото ж бо то й воно...

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я не раз писал, что надо гнать г-на Вакарчука из министров образования - и вот это произошло. Победа. :good: Теперь пишите Вы - смотришь - будет и на Вашей улице праздник - как теперь - на моей :)

9. ricardo

ricardo Well-Known Member

У Вас Побєда і празднік - це Табачнік? Щиро співчуваю.

• Подобається Подобається x 3
  10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Отут у нашому дворі є один, не сповна розуму... У смітті шарпається... Якби його відмити та на посаду міністра посадити замість Вакарчука, також би раділи?

11. Почитайте его высказывания.

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Де ректорствувати українцю Вакарчуку, то наша, українська справа, Табачнику я б рекомендував таке робити в Хайфі, а Вас, со слезами на глазах, я хотів би бачити ректором всего Дальнєво Вастока:good:

13. - приведите, пожалуйста, парочку для "неграждан", к стыду своему не следивших ранее за этим персонажем...

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Чудовий ректор! :good: Мудрий керівник, який завжди відкритий до студентів (завжди були щомісячні зустрічі ректора зі студентами, на які могли приходити всі бажаючі студенти ЛНУ ім. Івана Франка, щоб сказати про свої студентські проблеми), ректор, якого цікавлять проблеми його університету. Тому ЛНУ ім. Івана Франка радо очікує повернення Івана Олександровича Вакарчука. :) Хоча на посаді міністра ця людина зробила багато для української освіти, і міг би ще так раз зробити хороших змін в освіті. Може він ще повернеться колись в МОН? Хто зна, було б добре.

• Подобається Подобається x 4
  15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні негрика, ні жида...

А тоді і я погодився б на "ректорство" у Варшаві... Дітей би там попристраював... А за мною - інші...

І поляків би в Україні не залишилось...:bye2:

І була б тоді в Україні чиста-чистісінька раса...

На жаль, я не викладач... І моя кохана дружина - українка... От біда... :)))

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Наша ;)
    Как раз - Донецка и Луганска. ;)
    Вполне верю. Просто - согласно Закона Мэрфи - достиг своего уровня некомпетентности - став министром. :)

17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Не знаю, що це за Закон, але мало вірю про якийсь-там рівень некомпетентності. Якщо можна було б порівняти Івана Вакарчука з якоюсь історичною особистістю, то Вакарчук - як цар Соломон, в плані того, що вмів знайти мудре і правильне рішення. Тому про який рівень некомпетентності може йти мова не знаю. Може хіба вас нервувало поширення української мови в освітніх закладах і початок Болонської реформи, згідно якої студенти України могли б набагато легше вчитись в університетах Болонської системи?

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Мої рекомендації були для українофобів, а не для жидів та росіян. Серед них є люди, до яких, як патріотів України, дуже багатьом "чистим-чистісіньким" так далеко, аж як до Києва рачки...
    До поляків в мене, особисто, своє, позитивне відношення. Як східняк я не маю того нагромадженого негативу про Польщу, який до цього часу, зважаючи на недавню історію, ще присутній в свідомості частини галичан.
    В моїй пам'яті, наприклад, ще свіжі згадки про те, як в СССР, при повній інформативній блокаді, я мав змогу тільки в "Кобєта і жиче", або "Нова вєж"... прочитати щось про світське життя Заходу...
    Крім того, вже виповнилося 12 років, як я співпрацюю з польськими організаціями і в багатьох випадках я краще з ними розуміюся, ніж зі своїми. Одним словом,- тільки позитив. Правда і те, що українських поляків я майже не знаю, але це аж ніяк не впливає на те, що я сказав вище.

19. Spika

Spika Well-Known Member

Вы считаете, что это ваше пожелание является на ля-ля-ля, а фактом, подтверждающим украиножерство Табачника?!

С таким же успехом мое утверждение о том, что Вакарчук -
    более, чем убедительно. :)

Азаров еще ничего не сделал и по-этому отвлекать внимание от его действий еще нет необходимости.
    Скандал с Табачником использует именно разношерстная оппозиция для "перетаскивания" на себя эллектората от иных оппозиций и выяснения вопроса - кто в доме оппозиции главный. А заодно и крепость нервов Азарова с Яныком проверить. Сам по себе министр образования им до фонаря. В правительстве и около правительства Азарова, людей с радикальным антибандеровским настроением полно и без Табачника. Нужен был просто повод выпустить предвыборный пар и построиться в новые шеренги. Табачник вполне подошел на роль раздражителя объевшихся наколотых апельсинов сознательных студентов.
    Но его не отдадут.

О, па!!! А вы откуда знаете?! Вы ж там не учились!о_О
    Моя дочь окончила экономфак универа. Ситуация аналогичная - кто хочет учиться учиться, кто не хочет учиться - платит.

Вот напрасно вы опять меня ни к месту тут затронули. Я ж не Данило. Я ж аналитическими способностями не восхищен, а удручен. А вы опять хотите прочуствовать...
    Учитывая детские странности ваших кумиров по приучению к пыткам, прослеживаю явную тягу к легкому интеллектуальному мазохизму.

У вас наверное очень избирательная память, если вы забыли мои призывы в другой ветке к созданию руководства страны по принципу "чести" и из людей чести.

Кроме этого еще раз поясняю, что я голосовал не "ЗА" Януковича, а категоримчески "против" Тимошенко и оранжево-националистической банды. И таким образом электоратом Януковича я не являюсь. (аналитические способности это охватывают?) Если бы против Тимошенчихи на выборах осталась шимпанзе из Гондураса, я бы голосовал все равно против женщины с косой и президентом Украины была бы шимпанзе. (стал правда шимпанзёл, но это тоже неплохо пока) И это было бы для Украины менее вредно, чем женщина с косой.

Да, нету никакого обурения миллионов... Ну, есть пара десятков тысяч офонаревших от Ромкиного эмоционально-чернушного чтива воспитанников Пластуна. И, что..?
    Вот секритариат и говорит им - курите нервно в саду. Всё будет как надо... Всё будет хорошо!

20. good

good Well-Known Member

Сьогодні в універі збирали підписи студентів що до звільнення Табачника з посади. Це діло відбувалось на анатомії. Сталась така кумедна річ: викладачка забрала папку і листочок з підписами, а коли прочитала, що це за "акція" повернула назад зі словами: "можете передавати далі, це потрібна річ." = )

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)