Ні, хлопці, євреї тут ні до чого... Немає у мене в роду євреїв, і у дружини немає. Але мав я одного колєгу і навіть старшого товариша.., він помер... Єврей, конструктор, якого я надзвичайно поважав за дуже гострий гумор, за інтелект, за чесність, за порядність... Як він казав - "мои детальки до сих пор в космосе крутятся"... І жив в однокімнатній квартирі... Якось, років 10 тому, в установі перед якимись подіями шикарно відремонтували туалетну кімнату, і дуже високе начальство там його випадково зустріло..., хоч я думаю - не випадково - бо він потом казав - "мы уже были там (в туалете) вместе с Имярек, и остались довольны") Так ось, в туалеті за спільним чоловічим ритуалом, ДУЖЕ ВИСОКЕ НАЧАЛЬСТВО задоволено запитало його -"ну как вам? Тут, похоже, вам критиковать уже нечего, и прицепиться уже не к чему!" Він відповів, як завжди, не роздумуючи, а в цей раз - навіть не відволікаючись від "основної справи": "немедленно переселяю весь свой отдел, с женщинами включительно, в этот туалет!". Кажуть, начальство рангом значно нижче ДУЖЕ ВИСОКОГО НАЧАЛЬНИКА, тобто безпосередній шеф жартівника, - сидів в цей час в кабінці, там почув "жарт", та так і не вийшов звідти, поки САМИЙ ГОЛОВНИЙ НАЧАЛЬНИК не поїхав... Технічну документацію цей єврей принципово готував українською мовою, бо казав, що він хотів би, щоб її відрізняли від документації російського КБ-партнера. "Это мой государственный авторский стиль!" - гордо казав він...
Бузина в защиту Табачника. Коррупционная ''антитабакиада'': почему так взъелись на нового министра образования стаи политических подъедал? Вот текст Бузины: Анти табачная кампания
Він вупше тілько що родився. і зразу,по пологах його привезлм в Україну і посадили в крісло міністра... Бузина - рулит... І брат в нього Піховшек... А ше він шевченкознавець.... ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- Звернення президента НаУКМА Сергія Квіта до освітянської громадськості
На 17 березня скликана позачергова сесія Львівської обласної ради, на якій буде розглянуто одне питання - “Звернення до Президента України Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова, голови Верховної Ради Володимира Литвина Про звільнення з посади міністра освіти і науки Дмитра Табачника”. Дмитро Табачник відомий своїми проросійськими поглядами. У вересні 2008 року, він презентував у Москві свою книгу “Качиний суп по-українськи”. "У книзі йдеться про важку хворобу української вищої влади, хворобу націоналізму і русофобії. Те, що відбувається в Україні, незрозуміло ні Європі, ні Росії", - сказав автор. У травні 2008 року він прославився своєю участю у програмі “Великі українці”. Під час проекту Табачник виступав запеклим противником Степана Бандери і "адвокатом" князя Ярослава Мудрого і, як писали ЗМІ, зізнався, що відправив на підтримку свого "підопічного" 1000 sms. "Націоналістам для перемоги не вистачило всього 600 (1 sms коштувала 1 гривню) нежадібних бандерівців", заявив газеті “Сегодня” Табачник. До речі, 21 вересня 2009 року Дмитро та Ян Табачники і парламентарій з Донецьку Микола Дем’янко відвідали Ізраїль з утаємниченим візитом. Певно, отримували настанови на майбутній проізраїльський курс України.
Кстати, между прочим, Табачник у вопящих нащадкив шухевича выиграл суд, кажется, насчет того что шухевич был на службе у гитлера и получал награды. Суд это дело подтвердил и лишний раз показал адекватность гражданина Табачника. Так что пока что кандидат радует здравым подходом. Вдобавок вьятровичу пинком под хвост прибавили ускорения, хлопец теперь свободен и наконец-то заказную лапшу не будет вешать... Сплошной позитив в историческом и гуманитарном плане...
Рада розглядатиме прикрості у міру вступу. ---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ---------- А навіщо цю лабуду наводити тут у повному обсязі, достатньо посилання. ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ---------- А Ви не тільки пишіть на форуми, а ще читайте. Не виграв а програв, і взагалі Табачник тут не до чого. То Петя Симоненко.
пожалуйста, вот вам ссылка: Харьковские ректоры вступились за Табачника ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- как раз выиграл, то Вы спутали два разных события. http://www.izvestia.ru/news/news234615
Давайте на пару штукариков зеленых денег заспорим, а? Дети Шухевича проиграли суд по иску к Табачнику Так что вы, пожалуйста, не только пишите, но еще и читайте, ага? Вьятровичу ж под зад неспроста дали, это как бы намекает всяким псевдохисторикам и судьям, шо сезон баянов закончился....
Уявляю скільки б у вас радості було би як би вашим міністром (Паном) був би якісь негр. Ніколи не розумів людей які тим більше радіють, чим більше їх вважають лайн...
Покажіть мені це рішення суду, про яке говорить Табачник. Ну хоча б скажіть під яким воно номером П.С. Для прикладу рішення щодо задоволення позову дітей Шухевича проти Симоненка зареєстроване під номером 2-30/2010 (дата ухвалення рішення: 14/01/10).
Ага. А ви ще й логіку підключайте. А то ви як у відомому фільмі "Да здравствует наш суд - самый справедливый в мире!!!" Рішення прийняте 10.03.10, тільки після перемоги біло-блакитних. Що тут незрозумілого для розумної людини? Суд же не европейський, а Шевченківський. Це не плюс, а мінус. Мінус нашій судовій системі.
Хто Герман? Пригадав анекдот. "Скажу Вам по секгету: - В этом циганском ансамбле, только я и Рабинович, таки да настоящие цигане." Ганя - це позорище для будь якої нації, особливо для єврейської!