Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Очередное открытие... Кем - официально? Историю учим - по интернету (вики)? :haha:

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От тому мені (трохи) шкода, що не дали трони ЮВТ. Для прозріння багато часу не треба (неглупим людям). Її графік падіння був би аналогічним. Правда, Табачник був би заступником міністра...

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

А у нас с вами разная история, у вас - угрофинская, в медвежьем пончо с одной дыркой для головы, а у меня украинско-норманнская, в шароварах и путешествиях Хейердала в индивидуальной макітрі:haha:

• Подобається Подобається x 3
  4. Дальневосточник

Даже табачник до ТАКого еще не додумался...Нет выходит на этих землях славян...
    Прискорбно...:cry:

• Подобається Подобається x 1
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну, нада ж такому!!! Двинаццать минут нужно было думать, шобы опять к словоблудию вирнуцца:haha:

6. Дальневосточник

Испанец, славянин или еврей -
    повсюду одинакова картина:
    гордыня чистокровностью своей -
    святое утешение кретина.
    :preved:
    Игорь Губерман

• Подобається Подобається x 2
  7. Мікі

Мікі Well-Known Member

У вас, русских, шо, своих стихотворцев нету?
    Если не мавра Пушкина повторяете, так теперь Губермана с Бродским цитируете:haha:

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:good:
    — Девушку украшает скромность.
    — Да... Это когда нет других украшений.
    (с)

9. Дальневосточник

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

А шо?... Бидло схаває...

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

• Подобається Подобається x 4
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

"А у нас, у русских - отношение к людям - другое".

Отут, як український націоналіст, я Вас повністю і беззастережно підтримую:good::good::good:

Скажімо так, щоб було зрозуміло, як Росія - Придністров'я,.. або, як я свою Клаву з Авдотьїно:haha:

12. Дальневосточник

Отут вам, как украинскому националисту - не грех вспомнить - как из-за закона о языке - фактически лишивших прав русскоязычных граждан Молдовы случился кровопролитный конфликт - с разделом государства...Впрочем - история учит только тому, что никого и ничему - не учит... :)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А може "старший брат" допоміг зорганізувати конфлікт?
    В них там що - досі сссрівські рублі в оберті? Ацтой. Просто дауни!
    А люди по інший бік Дністра (незалежно від етнічних ознак) спокійно їздять до Європи. Хто виграв?

• Подобається Подобається x 6
  14. kjk

kjk Дуже важлива персона

потім всякі русскіє всерйоз вважають що це ющенківська шкілька програма
    ну тупиє (с)

15. Дальневосточник

Нет, свои деньги. Я в прошлом году отдыхал с семьей в Одессе - в пансионате были приднестровцы. Подарили на память немного местных денег... :)
    Вечный спор - что лучше - сытное корыто - или сохраненное достоинство... Кстати - и для нас вопрос не закрыт. :)

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не надо обманываться. Окно в "русский мир" безнадежно захлопнулось. :)

17. Boris_Kiev

Яке до біса "достоинство"?
    Раптом (у 1992 чи колись там) у нашому метрополітені з"явився десант жебраків "із Подністров"я". Як з"явився, так і зник. Наші люди відверто їх посилали, як прокажених.

А нормальні росіяни в Латвії та Естонії зробили інший вибір. І користуються повагою своїх співгромадян.

Давно закритий.
    В масштабах України голосів "проти" буде все одно вдвічі більше.
    Харківська область (без Харкова), Миколаївська область без Миколаєва і т.п.

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дякую, для нас, європейців, це не підходить. Про вашу гордість ми давно знали. Ще за часів совка ходив вірш про росіян - мі нє пашєм нє жньом і нє строїм, мі гордімся апщєствєнним строєм.:)

• Подобається Подобається x 5
  19. Дальневосточник

Классно! Пересек границу Украины в Европу - и уже мы, европейцы... :)
    Как раньше - мы, австралийцы... :)
    Как в ТАКих случаях говорила моя бабушка (хай царствує!) - "I ми, Химко, люди!"... :haha:
    P.S. а русскую грамматику продолжайте штудировать. Ошибок многовато - но при усердии - изживете! :good:

20. Boris_Kiev

... Віз якось із Борисполя пітерського фахівця. Онука депортованих естонців, повністю зрусифікованого.
    Перед Автодорожним інститутом він побачив бюст Пушкіна. Я прокоментував, що тут була чоловіча гімназія і бюст встановили у 1899 р на кошти викладачів та учнів.
    - А Пушкіна в українських школах вивчають?
    - Вивчають.
    - А скільки академгодин відведено на російську словесність?
    - Не знаю, кажу, можу дізнатися. В одних школах рос. літ іде як самостійний предмет, в інших - в курсі світової літератури.
    У гостя легкий шок.
    Питаю, яка вам різниця, в рамках якого курсу? Головне - сам факт і талант вчителя.
    Їдемо далі. Кажу - ось театр російської драми імені Лесі Українки. Теж коротке здивування - чому російський театр носить ім"я української поетеси?
    Кажу - заспокойтеся, це з давніх часів. В театрі головне - трупа і репертуар. На репертуар ніхто не зазіхає.
    Більше гість "дивних" запитань не ставив. Нормальний мужик, пітерянин, "онук естонців". Під час екскурсій до Лаври та Софії про церковну юрисдикцію вже не розпитував. :)

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)