От тому мені (трохи) шкода, що не дали трони ЮВТ. Для прозріння багато часу не треба (неглупим людям). Її графік падіння був би аналогічним. Правда, Табачник був би заступником міністра...
А у нас с вами разная история, у вас - угрофинская, в медвежьем пончо с одной дыркой для головы, а у меня украинско-норманнская, в шароварах и путешествиях Хейердала в индивидуальной макітрі
Испанец, славянин или еврей - повсюду одинакова картина: гордыня чистокровностью своей - святое утешение кретина. Игорь Губерман
У вас, русских, шо, своих стихотворцев нету? Если не мавра Пушкина повторяете, так теперь Губермана с Бродским цитируете
А у нас, у русских - отношение к людям - другое. И происхождение для нас - дело пятое. Нам есть чем гордиться, кроме происхождения. Чего и другим - от чистого сердца - желаю.
А шо?... Бидло схаває... ---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ---------- Ясна малина.
"А у нас, у русских - отношение к людям - другое". Отут, як український націоналіст, я Вас повністю і беззастережно підтримую Скажімо так, щоб було зрозуміло, як Росія - Придністров'я,.. або, як я свою Клаву з Авдотьїно
Отут вам, как украинскому националисту - не грех вспомнить - как из-за закона о языке - фактически лишивших прав русскоязычных граждан Молдовы случился кровопролитный конфликт - с разделом государства...Впрочем - история учит только тому, что никого и ничему - не учит...
А може "старший брат" допоміг зорганізувати конфлікт? В них там що - досі сссрівські рублі в оберті? Ацтой. Просто дауни! А люди по інший бік Дністра (незалежно від етнічних ознак) спокійно їздять до Європи. Хто виграв?
Нет, свои деньги. Я в прошлом году отдыхал с семьей в Одессе - в пансионате были приднестровцы. Подарили на память немного местных денег... Вечный спор - что лучше - сытное корыто - или сохраненное достоинство... Кстати - и для нас вопрос не закрыт.
Яке до біса "достоинство"? Раптом (у 1992 чи колись там) у нашому метрополітені з"явився десант жебраків "із Подністров"я". Як з"явився, так і зник. Наші люди відверто їх посилали, як прокажених. А нормальні росіяни в Латвії та Естонії зробили інший вибір. І користуються повагою своїх співгромадян. Давно закритий. В масштабах України голосів "проти" буде все одно вдвічі більше. Харківська область (без Харкова), Миколаївська область без Миколаєва і т.п.
Дякую, для нас, європейців, це не підходить. Про вашу гордість ми давно знали. Ще за часів совка ходив вірш про росіян - мі нє пашєм нє жньом і нє строїм, мі гордімся апщєствєнним строєм.
Классно! Пересек границу Украины в Европу - и уже мы, европейцы... Как раньше - мы, австралийцы... Как в ТАКих случаях говорила моя бабушка (хай царствує!) - "I ми, Химко, люди!"... P.S. а русскую грамматику продолжайте штудировать. Ошибок многовато - но при усердии - изживете!
... Віз якось із Борисполя пітерського фахівця. Онука депортованих естонців, повністю зрусифікованого. Перед Автодорожним інститутом він побачив бюст Пушкіна. Я прокоментував, що тут була чоловіча гімназія і бюст встановили у 1899 р на кошти викладачів та учнів. - А Пушкіна в українських школах вивчають? - Вивчають. - А скільки академгодин відведено на російську словесність? - Не знаю, кажу, можу дізнатися. В одних школах рос. літ іде як самостійний предмет, в інших - в курсі світової літератури. У гостя легкий шок. Питаю, яка вам різниця, в рамках якого курсу? Головне - сам факт і талант вчителя. Їдемо далі. Кажу - ось театр російської драми імені Лесі Українки. Теж коротке здивування - чому російський театр носить ім"я української поетеси? Кажу - заспокойтеся, це з давніх часів. В театрі головне - трупа і репертуар. На репертуар ніхто не зазіхає. Більше гість "дивних" запитань не ставив. Нормальний мужик, пітерянин, "онук естонців". Під час екскурсій до Лаври та Софії про церковну юрисдикцію вже не розпитував.