Ну Вы даёте. Смешали всё в одну кучу. Вы ещё не знаете приедут они к нам или нет, но вы,уже, заранее ненавидите весь мир и все народы вместе взятые. Добрее надо быть. А по поводу колонистов- мой прапрапрадед Севастополь строил. А последний дед погиб при обороне Севастополя. Так, что я живу на своей земле. А колонисты это вы, которые через 500 лет появились тут и стали предъявлять права на наши земли.
Неужели у Вас такая короткая родословная? Вот мой далекий предок, палеоантроп Пымба-Абы-Ахум, забил дубиной неандертальца Уых-Абыха, съел его сердце, а печень отдал детям. Добрый был, прямо как дедушка Ленин. Таким образом, Homo sapiens заселил Крымский полуостров. И вот, все жители теперь должны платить мне дань. Номер расчетного счета укажу дополнительно. С любителей Кацапстана-двойной тариф!
Такі як Ви - не громадяни, а хабітанти. А мої знайомі на прізвища Оганесян, Абизов або Фельдман - Громадяни. Нехай їх українська мова кострубата, але вони не забувають, що є Конституція. Прийнята ще у 1996 році, нагадаю. І там чітко прописано, яка мова є мовою спілкування громадянина з Державою, а свої рідні мови їхні діти вивчають у недільних школах. Щодо Києва - не Вам судити. Ви в Київ хіба що на шоппінг їздите, на ринок "Троєщина" (я його тільки з літака бачив ) Ну а я буваю по кілька хвилин на рік на залізничній станції Севастополь-пасажирський. Це десь поблизу Вас? Ваша жовч іноді в цитатах проглядає. Так і хочеться холодною мінералочкою полити, щоби Вам полегшало.
Как приняли, так и поменяем. И будет та конституция для всех жителей Украины, а не для кучки нациков с львовского форума.
Зря Вы так торопитесь на нары. Не каждый уголовник может попасть в президенты. Зеков много, а должность одна.
Партия больших любителей сала вперто не хотiла інтегруватися у єдину спільноту - Громадян СССР. После этого 20 лет безуспешно лечится у всех докторов, толку правда нет - состояние больного все хуже и хуже.
А що найбільше тішить, що всі ці русскіє, які зараз звинувачують Януковича в співпраці з нациками, і тд, всерівно будуть за нього голосувати он в Криму, з усіма цими русскімі блокамі, на виборах ПР взяла свої 80% і ще візьме а рускім блокам лишиться 5-10% то у нас тут демократія, лібералізм то Юща вибирали, то Юльку, то Яценюка з Тягнибоком а там партія сказала - отвєтілі надо то вони на форумах такі сміливі прийдуть вибори - юш на дільницю бюлетень за зека кидати
Скільки можна носитися з ідеями поміняти Конституцію? Тим більш смішно чути це від хабітантів курортних містечок. Ото все населення, включаючи сільських жителів Київської, Полтавської, Сумської..... і багатьох інших областей сяде на велосипеди, волів, ішаків і поскаче голосувати за "другу державну!" Ага. Хто там нездатний до вивчення мов - дістаньте довідку, що ви глухонімий (паралельно це інвалід 3 групи) і бавтеся у своєму замкненому колі. Гадаєте, мене не "строїла" вчителька української мови, поки не вибила з мене елементи русизмів та суржика? І нічого, язик не посинів. Просто соромно за людей, які вперто позиціонують себе імбецилами. Запам"ятайте, наївні люди: кожний кандидат буде "обтічно" обіцяти все що завгодно. Але жоден не зазіхне на Державну мову. Приклади? 1- Кучма 2- Янукович. Розвели вас, як лохів малолітніх. Ну то ваші проблеми.
За одну ночь один раз перекроили конституцию - перекроят и во второй. Так за кого мы должны были голосовать? За юща? В чем наивность? Але жоден не зазіхне на Державну мову? - а что в ней такого божественного?
Заради КОГО? Кучмі і Януковичу було не соромно запросити викладачів і вивчити мову. В них проблеми незнання більше нема. Просто смішно читати такі наївні пости.
Знаєте...важко уявити,щоб з вами сталось за такий вислів в Польщі,в Німеччині...в країнах Прибалтики...навіть в тій ж Росії,всюди,де люди свідомі того,ким вони є,якого роду. Це ще раз підтверджує,що такі як ви - насєлєніє. Не народ. Недороси. І знов Дудар пригадався.
Я знаю что в других,НЕ МЕНЕЕ РАЗВИТЫХ СТРАНАХ, по несколько гос языков. О них вы забыли? ---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- за ради миллионов граждан, живущих в этой стране для которых русский язык родной.
ті громадяни в абсолютній своїй більшості такі, що заради них ніхто нічого не буде робити нащо збурювати ЗУ електорат, коли можна навпаки його задобрити а на юговостоці ітак проголосують
Нагадало Іде мужик з Московщини, Лапті протирає. В Україні Батьківщину Для себе шукає. Йде похмурий та голодний, Проситься до хати. В полі ночі вже холодні – Ніде переспати. Стукне в двері, шкрябне в шибку, Жалібно шепоче. "Мне в сарай би алі в сені...", І ще їсти хоче. Запрошує дядько в хату, Місце виділяє. Гість повісив сушить лапті, "Хоть хлєбца", – благає. Враз хазяйка вечеряти На стіл накриває, Ну, й хазяїн вже чарчину Гостю наливає. "Може, цей москаль нежданий Щось ляпнути має, Чого прийшов в Україну, Що він тут шукає?" Гість, хильнувши, борщу миску Як за плечі кинув, Почав згорда поглядати, Навіть шапку скинув. Каші з салом ще вмотавши, Хазяйці моргає. Рантом голосно їй каже: "Пусть он спать лягаєт... Алі в сєнях, аль в сарае... Бо я хроплю дюже". Обурився тут хазяїн: "Що верзеш ти, друже! Чарку випив, повечеряв, Зігрів собі душу... Чого це ти хазяйнуєш? – Запитати мушу". Гість показує на лапті: "Відал... зяїн.., зяїн... – Гдє вісят вот енті лапті, Там я і хазяїн! Гдє Москва павєсіт лапті, Там єсть наш порядок: В лєсу, в поле, в тваєй хатє, І в Центральний Раде! Ти, хахол, хоть абіжайся, – Нікуди не годний: Ні украсть, ні абалґать... Пінжак твой немодний. І в начальство-руководство Савсем не ґадішся: Нєт наглості, не п'янєєш І не матєрішся!.. Кагди лапті не адєнєшь – Не жить в єнтом мірє! Без лаптєй, как прокажонний, Сгнійош ва Сібірє. Нє тєбє, дак твоїм дєтям, Навєшаєм пожжє На язик, на нос, на уші І на мазгі – тоже! Будут вродє – тваі дєті, Но ужо каммуністи... Безбожніки аль і чорті, Каротче – лаптісти! Ти кагда узнаєш єнто, – На судьбу не сетуй: Масква лапті развєшаєт Єшо на полсвєта...
А Вам забороняють розмовляти російською на вулицях чи на дискотеках? Навіщо ці провокативні понти - все давно Ви знайшли і в Неті, і в документах Верховної Ради. Хочете навчати дітей будь-якою мовою - знайдіть спонсорів, відкрийте культурний клуб, недільну школу. денну школу з вивченням предметів будь-якою мовою. Але і українську не забудьте викладати "як предмет". Якщо думаєте про майбутнє дитини. Ось в Естонії "гастролери" та деякі "місцеві" покричали, посмикалися - і затихли. ЄС, НАТО, безвізовий виїзд до багатьох країн - тільки екзамен на мінімальне знання мови та історії пройдіть. Сказано вам, за якимии правилами треба жити - або живіть за правилами, або шукайте "інший глобус". Дочка росіянки і російськомовного киянина зайняла 2-ге місце на олімпіаді з української мови та історії (десь у 2008 році). Була прийнята на журналістику поза конкурсом результатів тестування. Перший курс отримувала Президентську стипендію. Ой, як її бідну мабуть дискримінували... Сльозки душать і крапають...