Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно. Табачник ненавидить Україну і навіть не намагається цого приховати, а його ставлять міністром освіти! Це нечувано. Цивілізації нам ніколи не дістати.

• Подобається Подобається x 4
  2. bora

bora Well-Known Member

Здається трошки у Вас акцент не той... Не ми ж з Вами СТАВИМО. Кого могли при Я поставити? Тільки такого як він сам. Все закономірно...

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

З цими мастодонтами все зрозуміло, хами, вони і в Африці хами. А от ті, хто їх обирає і палко підтримує, це вже практично невиліковна проблема.

• Подобається Подобається x 5
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Неужто его так Анна Герман достала?! В Пр ведь только одна она галичанка...

5. ricardo

ricardo Well-Known Member

Суспільство хворе. Але не смертельно. А от таваріщ Табачьнік - невиліковно.

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нет человека, нет проблемы! (с)
    Чим не варіант? Га?

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Смертельно,Рікардо,смертельно... І летальний кінець не за горами. Бо "еліта" вже навіть не відчуває потреби вдягати маски. Любуйтесь...во всєй красє оскалом морди ліца тих,хто "керував" Україною з самого розвалу есесеру. Конгломерат здеґрадованої совкової номенклатури,зрощений зі ссученим криміналітетом. Хм...длю тих,хто має ще ілюзію,щодо того,хто насправді Ющенко з Тимошенко. МАСКИ. Використані і викинені за непотрібністю на смітник...

• Подобається Подобається x 6
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як ви розумієте, і як показує життя (із останніх резонансних - Кушнарьов): "для настаящих пацанов нет праблем". :bazar:
    Але ж ми прагнемо цивілізації.
    Чи ви впевнені, що без зброї не вийде? Мені теж іноді так здається. Чому в Америці поважають людину? Тому що кожен має право носити зброю. :cowboy:

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

Ви мені весь світогляд поломали... Я свято вірив в те, що Лесю Білл з чоловіком Майклом, з її дітьми Стівеном (Степаном) і Мері (Марією) поважають просто тому, що вона громадянка США... о_О Це мої друзі в Денвері. І Вітю Залукіна з Каліфарнії, і Мішу Дудченко з НЙ... Все, більше з ними, неправдивцями, розмовляти по скайпу не буду... :sad:
    Але це лірика. Повернемось до наших, гм, громадян... :)

Що Ви мали на увазі під висновком - невиліковані? Хто поставив цей діагноз? Яке мав право його ставити? І на підставі чого?

10. Sever

Sever миється в бані

Вы с чем-то не согласны?

11. Romko

От про оті МАСКИ...Ющенка і Тимошенко...
    Крутиться мені в голові одна аналогія....з області собаківництва... Василю,як досвідченого кінолога,прошу,нагадайте,як собак привчають кидатись на конкретного чужого?

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Особисто я на підставі того, що живу у Донецьку.

• Подобається Подобається x 1
  13. Sever

Sever миється в бані

А, так это при Ющерке поделили на титульных и пятую колонну.

14. VasMT

Дякую за високу оцінку моєї скромної персони, але я не досвідчений кінолог, а старий собачатник з досвідом :) .
    Тобто: як наказати собаці напасти на другого зліва в ряду з п"яти осіб? Не знаю... :dntknw:
    Будь якого простіше: пару кусків цукру, стара куфайка, файний колєга, бажано пару, почерзі, і далі за інструкцією... Позразник, команда, реакція, заохочення, ще раз, ще раз, поки не буде достатньо команди, щоби викликати реакцію... :)

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну и что, вот я почему то такой манией не хвораю;)

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так Ома. Схоже таки то не яка не багатоходова кобінація.
    Ну от дочекалися відповіді. Трохи загальмовано, але зрозуміло, треба дочекатися команди зверху, потім щоб Герман підтврдила, що це не туфта, потіч команди ві головного-Ахметова, і тд. по ланцюгу.
    Маємо таке: "Сьогодні на сесії Луганської міськради депутати прийняли звернення, в якому закликали політичні сили та органи місцевого самоврядування утриматися від закликів до зміни складу Кабінету Міністрів України, зокрема, від закликів звільнити одного з членів Кабміну - міністра освіти і науки Дмитра Табачника, передає кореспондент Луганск.proUA.com.
    У Верховній Раді створено парламентську коаліцію «Стабільність і реформи». Проте ще не встиг новий уряд України приступити до роботи, як ряд політичних діячів, що голосно іменують себе «опозицією», і деякі органи місцевого самоврядування на заході України виступили із закликами, в яких вимагали відставки одного з членів Кабінету Міністрів України - міністра освіти і науки доктора історичних наук професора Дмитра Володимировича Табачника»

Ти ж панімаєш! Ми тока сели, а тут такая лажа. Прекратіть, сукі! Марш на лекциі. І щтоб на екзамен в зачєтке сотка баксов, нє меньше, тварі!

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Можливо, ви заплющуєте очі на те, що електорат ВФЯ в Донецьку желєзобєтонний.

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Це ж ОПГ. Робити те, що сказав старший. Ніяких суперечок. Працювати будуть злагоджено. Але звісно, що на себе коханих. А нас вони бачили по кольоровому телебаченню.
    Якщо не вдасться викинути Табачника, то буде їх перший виграний бій із народом.

• Подобається Подобається x 5
  18. Romko

19. Sever

Sever миється в бані

прикольные фото. На второй подпись чуть-чуть переделать надо, чтобы к САБЖу подходила: она пыталась остановить Табачника!

20. RJK

RJK Well-Known Member

Говорят, львовская администрация при приезде колесникова испуганно перешла на русский язык :)))

Нет, народ, я фигею от того, что людей в одной и той же стране пытаются делить по языковому вопросу.
    Об этом явно свидетельствует такой прогиб львовской мэрии, пугливо пытающейся говорить на ломаном русском.

Нам надо кровь из носа по(цвірінь)ить вопрос с языками раз и навсегда, снимая башни любому, кто потребует говорить только на русском или только на украинском.

Тогда не будет такого подхалимства и лизоблюдства - одни давят из себя хреновый русский, другие выдавливают из себя хреновый украинский.

Цирк шапито, блин...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)