За границейпрактически во всех цивилизованных странах уже давно стоят везде на улицах видеокамеры! нет необходимости ставить камеру на каждый автомобиль, тем более не факт, что при ДТП камера не пострадает, а делать на каждой машине "чёрный ящик" это абсурд! Да и вообще вид сверху он всегда нагляднее! Помню как-то года четыре назад по одному украинскому каналу нам врали о "многотысячной" демонстрации оппозиции в Беларусии и украинские операторы умело снимали "вид снизу" и вблизи, в тот же самый момент по одному российскому каналу показывали прямую трансляцию и вид с крыши - на пустой площади стояла маленькая куча людей, видимо как это обычно бывает проплаченных, а благодаря камере на крыше люди узнали кто врёт! Так, что несколько камер на крышах и все ДТП как на ладони! ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ---------- Сильно заангажированные мнения не интересны и их обычно либо не читают, либо не берут во внимание - это будет похоже на фанатизм, когда мнение уж сильно однобокое... А где же Ваша гражданская позиция? почему Вы тут не скажете, что это за кантора и о чём шла речь?
А вам не здається, що новітній сталін почав би стрілянину, власне, з вас. Нічого не гарантовано... А, по-друге, цей новітній сталін почав би свою карєру вождя з того що поклав би до своєї кишені кілька десятків мільярдів доларів. Путін є яскравим прикладом. Часи міняються і міняються захцянки диктаторів.
Тоді, коли коли збираються закривати окремі школи, нібито через брак фінансування, міносвіти витратило на два рекламних ролики більше мільйона http://blogs.pravda.com.ua/authors/andrushko/4dda585d1bff5/
Таке враження, що відбувається свідоме нищення системи освіти, тому що освіченими людьми не так просто маніпулювати. Рівень освіти в державі зачіпає кожного. Моя дочка писала підсумкові контрольні роботи про ті збірники тестових завдань, які надрукували та ще й з помилками на друці яких, видавництво наближене до окремих представників міносвіти, заробило немалі кошти, вже зараз не говорять, тим більше не говорять, що на підготовку до таких тестувань було замало часу, тому я можу сказати, що таким чином проведене оцінювання не ефективне і не достовірне: надмірний ажіотаж і, як наслідок надмірні хвилювання не дозволили багатьом дітям показати свої справжні знання.
Так воно і є. Знаєте, що буде наступним кроком? Ці мавпи зроблять середню освіту платною. Як в Росії. Вони звідти все мавпують.
Чесно кажучи, я навіть не звернула уваги на ті тести. От ще фігня. Завжди писали контрольні і все було гаразд. Це чистої води бізнес на тих дурнуватих книжках. Кримінальний бізнес допустили керувати освітою. Можна з нею розпрощатися остаточно.
Освіту колотить...Але знаєте,що прикро?Що наші люди(освітяни),ще плекають надію що поодинці щось доб*ються.Робиться щось нездорове,і то постраждають найперше діти. Заради інтересу дітей,їх здоров*я,мусять об*єднатися батьки і вчителі.
Отаких синіх будочок з написами "Штаб Януковича", що стояли під час Майдану біля київської Консерваторії? Ми з Олегом (Бухгалтером) там відмітилися десь о 4-й годині ночі після 3 туру.
Сабачник вже навмисне робить все, щоби досадити людям: Ні розуму, ні совісті. Це, взагалі, люди чи нє?
Явно режим найбільшого сприяння влаштували одній випускниці...(зауважте, олімпіади і конкурси, в яких оцінювання може бути суб"єктивне - сподобалось, чи не дуже, бо до точних наук так не підходять). Переважно Всеукраїнські олімпіади відбуваються всі одночасно в один тиждень весняних канікул і в різних обласних центрах. Навіть коли якийсь з школярів є переможцем на обласному рівні з кількох предметів обласні олімпіади відбуваються з різних предметів в різний час, тому можливо бути призером з кількох предметів, йому доводиться обирати, на Всеукраїнську олімпіаду з якого предмету готуватися.
Сабачник робить на освіті бізнес. Яке майбутнє, який інтелектуальний потенціал??? Хто про це думає??? Зробити гроші зараз, а там хоч трава не рости: