другой бы спорил , я не буду. наверное поэтому он и есть президент такой же как Кравчук , Кучма ,Ющенко. В цирке всегда главные актеры - клоуны. Хуже то , что ими всегда руководят те , кто "сверху".
У всі часи в усіх державах в основному обирали царями клоунів,ними легше було управляти, тим хто за ними стояв,а якщо напартачили-прибрати так щоб ніхто не шкодував. Якщо цар не клоун,то тоді тиран-Калігула,Нерон,Гітлер,Сталін-друга крайність-держава стає сильнішою-зате люди стають жити гірше , і демократії каюк.Так що хто знає що ліпше-клоун чи автократ?
Пане Smeet... Не личить... Арфуш не "менший" українець, аніж Катруся Чумаченко... А по користі для України - непорівнянно більше. Чого тільки слониха вартує. Доречі Валід такий же, як і Ви християнин. Отже даремно лапки ("")розвішуєте... FM "Радіо-Нова", "Папараzzі", ТК "ТЕТ", "Місс Європа" і багато іншого... Пробачте, але Ви схожі на тих хто - Тай вискубувати цитати з тексту і робити з них твердження неправильно... Ось повний текст інтерв"ю: Перший заступник Президента НТКУ Арфуш: У мене немає вищої освіти, бо я дуже не люблю вчитися До того ж українською...
А хіба я десь хвалив "українку"Чумаченко? У неї принаймі хоч предки були українцями.Тай грошей свиснула досить-на лікарню майбутнього.А про користь від Арфуша-це ще хто-зна-поживем-побачимо.Люди, які так просто зрікаються воєї віри і громадянства ніколи хорошими небули.Я звжди згадую як він ховвся від Русланиного чоловіка,коли той за ним шукав по всьому Києву,за те що сфоткав Руслану зненацька знизу,коли вона не встигла під час концерту натягнути інтимний предмет білизни.Те ж мені "геройство" і "заслуги" перед Україною. Не схожий.Я не проти того,щоб Арфуш проживав і працювв на території України,але я не вірю,що не знайшлося спеціалістів для того,щоб очолити 1 канал в Україні крім двох спеціалістів.Ні в одного ні в другого немає українського коріння. Хіба я щось збрехав? Він по Вашому такого не казав? Цитата:"У мене поки що немає вищої освіти. Я пробував вчитися на журналістиці і у Франції, і в Дніпропетровську, але ніде не закінчив. Річ у тому, що я не люблю вчитися, мені бракує терпіння." Це вже в Україні стає доброю традицією-Кислинський........
Нехай буде гречка... Я ні цього ліванця не бачив ні його попередника... Просто знаючи "репертуар" 1-го до Арфуша, сподіваюсь що цей канал хоч дивитись можна буде... Але: Бездумне твердження, і узагальнене... Безліч імен спростують ці слова... Від Солженіцина і Бандери, до Un.Known і Pedro... А чого ж Ви не згадуєте про А.Ющенко... Ні, не геройство, але професійна хватка ( "Папараzzі") Скажіть, а ваш головлікар Вас влаштовує? Чи, на Вашу думку, можна було б поставити когось іншого? Приміром Вас, з помаранчовими поглядами? (Я про те, що Ваш головний біло-блакитний... Вільше ніякого підтексту). А чому Вас не спитали кого ставити? Мене не питали кого ставити командиром полку? Скільки Вам навести імен всякого непотребу з найглибшими українськими коріннями? 10, 100, 1000...? Борони Вас Господь... Я ж не казав, що ви обманюєте... Ви просто навели одну цитату із ВСЬОГО інтерв"ю, не навівши навіть посилання на нього... І, погодьтесь, прочитавши весь текст, враження про інтерв"юанта чкладається зовсім інакше, аніж від наведеної Вами однієї цитати... Такі традиції недовговічні... Глибше пояснювати не буду, самі знаєте, що таке "карточний борг"...
Тут з Вами не погоджусь,всі вищеперечислені люди виїхали з Батьківщини вимушено,хтось через політичні причини,хтось через економічні.З біографії АРФУША я зрозумів,що він і в Лівані непогано мався і в Франції.Але його ніхто з своєї країни не гнав.В особливу і щиру любов до України ліванця, чомусь мені не вдається повірити.Не хочу Вам пояснювати чому на чужині жив Бандера Солженіцин і другі.Вся різниця в тому,що та духовна нитка,яка зв"язує їх з Україною,чи Росією не переривається. Я не говорю про його професійні якості.Без сумніву він у своїй роботі-(обливати людей г....м)спец. Але у всьому світі до папараці специфічне ставлення.Це так само,якщо захоплюватись вмінням заробити гроші наркобароном,або сутенером який торгує дитячою проституцією.Тобто це така робота нечистоплотна.Принцеса Діана від папараці також загинула. Погоджуюсь з Вами. Зварич щирий українець.і в церкву по неділях напевно ходив і руку на серце напевно клав,коли співав Гімн України.Але ж не про непотріб мова.Мова йде про те щоб вибрати з хороших спеців.Хоча як на мою думку,доки канал буде державним,доти він буде неціквим.Приватні канали в Україні доказали що вони вміють працювати і давати якісний продукт.Я б напевне розіграв тендер між приватними компаніями на аренду каналу.Тоді можливо він би був кращий,або все-таки на базі ут-1 зробити ГРомадське ТБ.Це так само як ніколи державна лікарня не буде ефективною (хоча почитавши сайт чемодан ру.про медицину в Великобританії зрозумів,що українська медицина для людей набагато краща і доступніша ніж англійська,розмовляв по скайпу з сестрою з Лондона,то вона мені показувала газету,в якій писалось,що в лікарнях Лондона за перший квартал померло від голоду 15 чоловік-тих людей2 котрі не можуть себе обслужити-недостаток персоналу при наявності їди хворого нікому покормити.Якби у нас хоч один чоловік помер з такої причини розборки були б у міністерстві) Ну це на Вашу думку.На мою думку враження про Арфуша не дуже.Напевне це дуже суб"єктивно, але це моє ставлення до нього як до папараці .Поживемо побачимо.Зробить хороший канал-я перший його похвалю. Що таке карточний борг розумію, але не розумію до чого тут Арфуш.Те що помагав у передвиборчій компанії? Я його особливо не чув.Можливо і було але дуже мало.
Давйте будемо розмірковувати.Відкриємо вікіпедію-основні релігії Лівану. Якщо б був християнин-мароніт, то напевно не хрестився в Києві. Значить або мусульманин-сунніт, або мусульманин-шиїт. Але у нашому народі здавна була неповага до яничарів- тих хто зрікався своєї релігії(я це мав на увазі), та й у всіх релігіях світу є такі постулати.Наприклад ламаїсти також говорять-що в якій релігії народився-в такій маєш і помирати. ---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- Всьому своя ціна.Автократизм (нацизм,сталінізм,гітлеризм-всі -ізми).Там була б теорія-винищення всіх неповноцінних,інвалідів,психічно-хворих,хронічно-хворих, та й взагалі тих хто не так думає(Ви цього б хотіли?) Так порядок би був, з 48 мільйонів українців 40 б знищили а 8 би жили добре
Ні, хлопці, плутати талановитого Табачника-акордеониста з іншим Табачником , - у стилі нового керівництва. Це як плутати талановиту співачку Анну Герман з іншою Ні, Аделаджу і його "церкву" використали для політичного зомбування і викинуть як використаний папірчик. Добре, що хоча б грамоту дали, на пам'ять.
Знову подвійна мораль... Доречі, а чого з Синевидська виїхали, так би мовити, зрадили малій Батьківщині? Без коментарів. Лишайтесь при свому... Як фахівцю питання: чим окуліст кращий за проктолога? А можна подавати руку при вітанні патологоанатому? А золотарю? Ось така ж фішка була в 2004-2005... Розсілись, взяли бігпопкорн і пепсі, і до 2009 весь сеанс просиділи в спостережені... Хепіенду в тій виставі не сталось, чи режисер слабонький, чи автор тексту, чи актор... Сказали фе, і пішли на іншу виставу... А можна ж було і самому в виставі прийняти участь...
Тому що й Ви з Стрия.різниця в тому,що Ви вернулись а я ні.Різниця в спеціальностях.Ви їздили по службі всюди і ніде кокретно.Тобто ніде не осідали.Йшли на пенсію-вибрали Стрий.Я по направленню з інституту попав в Закарпаття.Тут оженився,прожив життя і тут буду помирати.Я свою віру не зраджував і країну проживання не міняв.Але Ви не до того придерлися.Я немаю нічого проти того,що хтось кудись їде у пошуках кращої долі.І не про це я казав. Знаєте у себе на роботі у мене вже великий досвід,я давно по досвіду і авторитету міг би бути головним лікарем, завідуючим відділення. Але мені кажуть так-ви ніколи не будете,хоч би ви були на дві голови розумніший-бо ви прийшлий.Другий би на моєму місці розсердився і поїхав геть.Я вважаю що основне суд Божий а не судінколи непорядних колег і сміюся з того всього.Так що я ще раз кажу,я не проти Арфуша як спеца.але якось некоректно ставити його на таку велику посаду,якщо є свої спеціалісти,негірші. Окуліст не кращий нічим від проктолога,але шаман гірший від окуліста і проктолога.І якщо людина без спецосвіти може стати заступником начальника СБУ,а людина без спецосвіти стає заступником начальника державного каналу-то Біг побИв сесю державу(як кажуть закарпатці). А може хай краще буде так, як в цілому світі,нехай кожною роботою займуться кваліфіковані спеціалісти. Я давно на якійсь гілці казав-Україні було б набагато дешевше у всіх галузях народного господарства найняти кваліфікованих спеців з високорозвинутих країн.І у нас би давно була країна з високорозвинутою економікою.Але одна біда -вони б не дали вкрасти те що вкрали наші неспеціалісти.
Отут в саму десятку... Прада це я ще чув в Росії після Перестройки... Там мудрі голови казали вигнати геть всіх думців і на ці гроші найняти Марго Тетчер. Але в цьому твердженні є одна хибна складова. Не зможуть їхні недати нашим красти... Тут Satkur писав: камери кругом, жучки... Щоби не крали... Всце маячня, хабарь можна взяти і СМС-кою і кодом доступу, і виграшем в лоторею... Способів мільйони...
Поспілкувався у реалі зі знайомим викладачем. Він каже, студенти які вступали за тестами, виділяються, йому з ними легше працювати, не треба надривати нерви, люди хочуть і можуть вчитися. Він викладає у двох ВУЗах і картина схожа. І це при тому, що він був до того противником тестування. Табачник скасував тести, таким чином повинен піти! Треба цього добиватися. ------------------------------------------------------------------------- Дальневосточнику. Немає нам з Вами про що говорити. Тема тут не про мовне питання. До того ж цей "гарант" чхав на таких Чечетових, сказав же, НЕ БУДЕ ДРУГОЇ ДЕРЖАВНОЇ! Що ще лохам його електорату не ясно? Вас не маю на увазі, адже Ви у нас противсіх.
Не так давно розмовляв з одним поважним поляком. Розговорились про те що відбувається і в нас і в них. Він теж з посмішкою говорив що поляки люблять поганяти понти, і їм це інколи вдається. І ще пояснив чому вони трохи притисли хабарництво. Отже передаю зміст сказаного, опустивши економічну складову з кредитами та іншим подібним.. В Польщі в один час до влади прийшли декілька людей які переживають за державу (чого, на мою думку, якраз зараз бракує в нас). Пару років назад з молодих офіцерів поліції створили підрозділ для боротьби з корупцією. Їм дозволили провокувати чиновників на хабар, а також "ритися в спідньому" по спрощеній юридично процедурі. Він навіть сам попав в цей процес і розказував як його розкручували в тому підрозділі. Це не викорінило зовсім корупцію, але дозволило досить суттєво понизити рівень.
Доки УТ1 буде на держфінансуванні доти воно не стане цікавим каналом.Це однозначно.Навіть якщо вони рекламою будуть заробляти гроші ці гроші можуть завжди вкрасти,бо така людська натура,раз не моє значитиь треба красти.А як любий уряд дає гроші на те що не приносить прибутки, та й на те що приносить.Альтруїстів немає-перевелися.
Про Польщу - дуже і дуже спрощено. Їм вдалося досягти несприйняття хабаря суспільством, і вони прогресують в цьому. А щодо створення підрозділу і т.д., то в нас цих підрозділів валом. А толку?