Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. - Вряд ли. Проффессоры, Януки, медвепуты и путиноиды, тюльки и ющи, и сотни других искажений, на которые Вы спокойно реагируете, не позволяют. И с грузинами и поляками связь не раскрыта (как и авторы их искажений не указаны).

• Подобається Подобається x 4
  2. Tanka

Tanka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. Ну в мене таких підручників не було взагалі. Музику без підручників вчили. Я не люблю Вакарчука, але ж він дійсно відомий співак. І у Росії є його фанати.

4. UDALA

UDALA Well-Known Member

Там и у "Грынджол" есть свои фанаты. А Табачник , пока что молодец , только нужно побыстрее выдавливать все эти националистические чири , а то наши дети так и будут учиться не наукам , а только тому , какой бандера был "герой".

• Подобається Подобається x 2
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

На сайте антитабачной компании указано, что собрано 10 тысяч подписей. Как-то не густо...
    Смотрите, сколько собрано в поддержку референдума о русском языке:
    "На сегодняшний день (17 сентября 2007 г. прим. мое) мы собрали 3 млн подписей", - заявил представитель ПР Михаил Чечетов.
    Согласно 72-й статьи Конституции, 3 миллиона подписей граждан, собранных не менее чем в 2/3 областей и не менее как по 100 тысяч подписей из каждой области, необходимы для провозглашения всеукраинского референдума по народной инициативе."

Видите? Как соберете 3 млн. подписей - да подождете 3 года - ТАК и будем обсуждать.... :)
    Вне всякого сомнения. Будем только надеяться, что выученная "успехами" ЮВТ возьмет кого-нибудь менее руссофобского... ;)

6. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Про російську мову як другу державну, то тут потрібно міняти конституцыю. А звільнити з посади міністра українофоба можна дуже просто і без галасу. Не достойний він такої великої посади. Ще б Вітренчиху поставили, мля, аьо якогось водія чи секретарку з ПР. Тут потрібна достойна розумна людина, освіта це дуже важлива сфера в житті країни. Така людина на яку б рівнялися, а цей що зараз визиває спротив у студентів, наукової еліти, простих громадян, ...

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Я не знаю у кого яке дитинство було, тому не можу сказати чи правильно хтось понял обговорення алегорії боязні собак :)
    А можна уточнити?
    1. Де такі вори з маніакальними ухилами шастають? А то в кіно розказують що справжній вор на мокруху і на то що описали не йде. Може я чого не знаю?
    2. Події мають відбуватись в тій послідовності що описали? Тоді хотілось би уточнити- дорослі в перший момен стоять, понуривши голові і чекають своєї участі чи сидять за телевізором в сусідній кімнаті і нічого не чують, як показують часто в фільмах жахів?
    3. Описаний Вами маньяк напевно боїться лише прив'язаних собак, а тявкання пуделя додає йому настрою і натхнення. Я правильно понял?

З.І. Для тих хто адекватно сприймає світ- вибачайте, відповів дописувачу в його ж стилі заданого запитання :)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Табачник - то син того Табачника-баяніста?

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та вони вбидвоє баянять... :rus:

10. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Ця особа далі продовжує гнобити українську мову. Сьогодні запропонував відмінити український дубляж іноземних фільмів http://tsn.ua/ukrayina/tabachnik-za-vidminu-ukrayinskogo-dublyazhu-inozemnih-filmiv.html . А ще й цікаво кому запропонував, радіостанції "Ехо Москви". Позорище, цікаво чи збираються націоналісти приймати якісь дії?

Останнє редагування: 6 кві 2010
  11. Есть разумные вещи:
    При этом авторы статьи продолжают спекулировать статистикой "Аватара",
    - что красноречиво говорит о том, что падение сборов в 2008-м таки было заметным, и других "позитивных" цифр просто нет??? о_О

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А він не держава? То ж вперед, хто заважає?

13. UDALA

UDALA Well-Known Member

Гармониста:)))

• Подобається Подобається x 1
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні Табачника - Сіоніста.;)
    Взагалі призначення шокують.Заступник директора першого каналу "українець" Валід Арфуш,тепер головним пастором України може стати Аделаджа.Не знаю як до цього поставиться духовний настаник Януковича Кирил.
    http://www.youtube.com/watch?v=zhUupHoLV4M&feature=player_embedded

Останнє редагування: 6 кві 2010
  15. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

http://www.unian.ua/ukr/news/news-371071.html

От вам і позитивні цифри.

16. UDALA

UDALA Well-Known Member

Нет лучще наставник Ющенка и Тягнибока - Буш :haha:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Буш реально луччє...

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Наставник Тягнибока ФСБ Росії.А Ющенко, при всій моїй неповазі до нього, Буша на ставку наставника не призначав.А Валід Арфуш-призначений.
    " Валид Арфуш ответил на вопросы.

У МЕНЯ НЕТ ВЫСШЕГО ОБРАЗОВАНИЯ, ПОТОМУ ЧТО Я ОЧЕНЬ НЕ ЛЮБЛЮ УЧИТЬСЯ"
    "За какие именно заслуги, по вашему мнению, кроме того, что вы друг Бенкендофа и некоторых членов Партии регионов, вас взяли на эту важную должность?

У меня пока нет высшего образования. Я пробовал учиться на журналистики и во Франции, и в Днепропетровске, но нигде не закончил"

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну весь у президента вдався....

• Подобається Подобається x 5
  20. UDALA

UDALA Well-Known Member

а главное - реальнее!!!:haha:

а де твій аватар? :)