- Вряд ли. Проффессоры, Януки, медвепуты и путиноиды, тюльки и ющи, и сотни других искажений, на которые Вы спокойно реагируете, не позволяют. И с грузинами и поляками связь не раскрыта (как и авторы их искажений не указаны). Вы перестали прятать под оффтопы т.к. считаете, что это имеет отношение к образованию или хочется плюсиков заработать от "соратников по борьбе" за указание москалям на их невежество?
Ну в мене таких підручників не було взагалі. Музику без підручників вчили. Я не люблю Вакарчука, але ж він дійсно відомий співак. І у Росії є його фанати.
Там и у "Грынджол" есть свои фанаты. А Табачник , пока что молодец , только нужно побыстрее выдавливать все эти националистические чири , а то наши дети так и будут учиться не наукам , а только тому , какой бандера был "герой".
На сайте антитабачной компании указано, что собрано 10 тысяч подписей. Как-то не густо... Смотрите, сколько собрано в поддержку референдума о русском языке: "На сегодняшний день (17 сентября 2007 г. прим. мое) мы собрали 3 млн подписей", - заявил представитель ПР Михаил Чечетов. Согласно 72-й статьи Конституции, 3 миллиона подписей граждан, собранных не менее чем в 2/3 областей и не менее как по 100 тысяч подписей из каждой области, необходимы для провозглашения всеукраинского референдума по народной инициативе." Видите? Как соберете 3 млн. подписей - да подождете 3 года - ТАК и будем обсуждать.... Вне всякого сомнения. Будем только надеяться, что выученная "успехами" ЮВТ возьмет кого-нибудь менее руссофобского...
Про російську мову як другу державну, то тут потрібно міняти конституцыю. А звільнити з посади міністра українофоба можна дуже просто і без галасу. Не достойний він такої великої посади. Ще б Вітренчиху поставили, мля, аьо якогось водія чи секретарку з ПР. Тут потрібна достойна розумна людина, освіта це дуже важлива сфера в житті країни. Така людина на яку б рівнялися, а цей що зараз визиває спротив у студентів, наукової еліти, простих громадян, ...
Я не знаю у кого яке дитинство було, тому не можу сказати чи правильно хтось понял обговорення алегорії боязні собак А можна уточнити? 1. Де такі вори з маніакальними ухилами шастають? А то в кіно розказують що справжній вор на мокруху і на то що описали не йде. Може я чого не знаю? 2. Події мають відбуватись в тій послідовності що описали? Тоді хотілось би уточнити- дорослі в перший момен стоять, понуривши голові і чекають своєї участі чи сидять за телевізором в сусідній кімнаті і нічого не чують, як показують часто в фільмах жахів? 3. Описаний Вами маньяк напевно боїться лише прив'язаних собак, а тявкання пуделя додає йому настрою і натхнення. Я правильно понял? З.І. Для тих хто адекватно сприймає світ- вибачайте, відповів дописувачу в його ж стилі заданого запитання
Ця особа далі продовжує гнобити українську мову. Сьогодні запропонував відмінити український дубляж іноземних фільмів http://tsn.ua/ukrayina/tabachnik-za-vidminu-ukrayinskogo-dublyazhu-inozemnih-filmiv.html . А ще й цікаво кому запропонував, радіостанції "Ехо Москви". Позорище, цікаво чи збираються націоналісти приймати якісь дії?
Есть разумные вещи: При этом авторы статьи продолжают спекулировать статистикой "Аватара", - что красноречиво говорит о том, что падение сборов в 2008-м таки было заметным, и других "позитивных" цифр просто нет???
Ні Табачника - Сіоніста. Взагалі призначення шокують.Заступник директора першого каналу "українець" Валід Арфуш,тепер головним пастором України може стати Аделаджа.Не знаю як до цього поставиться духовний настаник Януковича Кирил. http://www.youtube.com/watch?v=zhUupHoLV4M&feature=player_embedded
Наставник Тягнибока ФСБ Росії.А Ющенко, при всій моїй неповазі до нього, Буша на ставку наставника не призначав.А Валід Арфуш-призначений. " Валид Арфуш ответил на вопросы. У МЕНЯ НЕТ ВЫСШЕГО ОБРАЗОВАНИЯ, ПОТОМУ ЧТО Я ОЧЕНЬ НЕ ЛЮБЛЮ УЧИТЬСЯ" "За какие именно заслуги, по вашему мнению, кроме того, что вы друг Бенкендофа и некоторых членов Партии регионов, вас взяли на эту важную должность? У меня пока нет высшего образования. Я пробовал учиться на журналистики и во Франции, и в Днепропетровске, но нигде не закончил"