А батько з 5 тисячами євро в кармані і державне місце для такого олуха хто має такого батька. Особисто мені казав один викладач-Мені не вигідні такі студенти, як Твоя дочка-вона добре вчиться і я з неї нічого не маю.Мені вигідно мати з 20-30 дурнів і я кожної сесії маю суттєву прибавку до зарплати.За кожен екзамен з ткого дурня беру по 30-40 доларів,а в кожного з них по 4-5 екзаменів(колеги мені не відказують),як не відказую я їм-так м і заробляєм.А така як Твоя-який з неї мені толк-вона вчиться сама і грошей не платить. А Ви кажете що відсіюються.Мені розказували-є такі хитрі студенти,котрі підрахували-вони за кожен екзамен платять і абсолютно не переймаються навчанням,дістають підвищену стипендію,-це й так набагато вигідніше , тому що підвищена стипендія і так втроє перевищує хабарі за екзамен.І так вчаться до 5 курсу без проблем і дістають червоний диплом.Я в курсі про одного студента,який за п"ять років ні на одному занятті не відповів ні слова-але ВУЗ закінчив з червоним дипломом(його батько -викладач в цьому ВУЗі). Так от, для нас дійсно важливо,щоб розумні діти змогли поступити,якщо у них навіть немає грошей-система тестування показала можливість такого.Там хабарники мало що могли зробити(почали купувати липові справки про інвалідність)- там були якісь квоти.
выше уже было сказано про супер тесты - теория вероятности тоже играет тут свою роль (раньше в советское время хоть кто то бросал кости при поступлении в вуз?) да и как вы думаете - если человек поступил на экономический/банковское дело/управление/юр (т.е. за которые платят деньги) - закончив обучение сможет как то без своих личных денег что то толковое организовать?? и правильно выше было написано - тупо вылетают почему - потому что дебилы (можно так?) .. нифига не хотят учиться, думают что закончат и все, весь мир им открыт... главное корочка (еле как закончил) да и по профессии идут только процентов 20 от всех окончивших (если не меньше)
Під час першого незалежного оцінювання мій знайомий готував 5 кілобаксів для вступу дочки у медінститут. Вона ж умниця-розумниця здала на такий бал, що на бюджет пройшла і в Донецьку і в Харкові. Він тоді дуже був радий і здивований. Бо вступити в наш мед. без хабаря - то диво.
я без понятия по кому он там обучается но общался с одним из русичей, который к нам в крым приезжает для небольшого(совсем небольшого) бизнеса... разговаривал кст на суржике (т.е. 50/50) если это вас так волнует (по кому именно он учился) - то могу сказать что не просто одну книжку читал а вы видимо только одной идеологии придерживаетесь, даже не общаясь с этими самыми людьми
Я понимаю ваше возмущение, однако зачем мешать одно с другим? Мы говорили про поступление, а не про учёбу. Будет у вашей дочки такой преподаватель - всё одно ей не поздоровится, с тестами или без. Болонская система это не только олицетворение анекдота про вопрос о силе тока в школе прапорщиков, но и баллы за любые виды активности студента. Такой товарищ будет ими так же торговать как и всем остальным. Такое ощущение, что вы считаете, что такие преподаватели есть исключительно на Украине, только у вас там коррупционные дожди идут, что последние несколько лет грибы-коррупционеры лезут... У меня тоже были преподаватели, которые без индивидуальных занятий с ними могли поставить только 3 балла и это был потолок - и что? Вы путаете знания и оценки. Проблема не в оценках, проблема в уровне образования. Рюшечки вы наведёте, умных студентов наберёте, а вот преподы, что бабло лишь берут - увы останутся. Ну и нафиг кому нужны студенты, которых они научат?
От якби тут на форумі не було інших донетчан, то може ви і змогли б "впарити" таке твердження іншим. Де це, дозвольте поцікавитись, в Донецьку розмовляють українською? Особливо наведіть приклад як корінні донетчани "тихенько перейшли на українську"? Щось ви нафантазували. ---------- Додано в 06:52 ---------- Попередній допис був написаний в 06:50 ---------- Це був жарт. Багато читачів Головачова захоплюються русічами, слов'янством.
Пан Danilo! Очень Вас прошу - не надо мне демонстрировать примеры хваленой культуры...Просто - оценивайте сообщения - а не мою скромную персону. С ув. Для меня - есть тесты - нет тестов - совершенно неважно. Мои дети - уже закончили университет. А внуков - пока нет.... А в 2010 застукали студентов нашего педуниверситета (ректор - 5-й номер в БЮТ) - за фотографированием бюллетеней с голосами за ЮВТ - по наущению преподавателей....Не надо кидаться камнями в стеклянном доме... И у меня было 2 студента. Оба - поступили на бюджет, ничего никогда не платили. Дочь закончила факультет журналистики с красным дипломом, заняла 2-е место во Всеукраинской олимпиаде по редактированию - проходившей во Львовской академии друкарства... Учиться надо было - в школе - и в ВУЗе - тогда и платить не надо будет - и "проходить все круги"...
Мова не про Ваших і не про мою... Мова про Україну. і про Табачника, якого треба спинити, або він спинить всіх. ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- Будь ласка! Оцінюю Ваше сообщєніє як цілковиту брехню.
Людовик XIV де Бурбон - по преданиям - говорил "государство - это я". Но то - король. На мой взгляд небольшому количеству граждан,ополчившихся на Табачника надо бы напомнить, что они - не Украина. В противном случае неплохо бы посетить психиатра - с жалобами на манию величия.... Хорошо, приму сие как пример хваленой "западенськой культуры" - обsчно выставляемой в противовес "донбасскому быдлу"... Для меня главное, что "ушли" руссофоба Вакарчука.
Я писал - несколько ранее - политика - как маятник. Чем сильнее отклонили в одну сторону - тем дальше он качнется в другую. Вчера Шустер анонсировал вечерний эфир - студенты разных городов vs Табачник. Послушаем.
Русофобія в Україні - це природня реакція на іноземне втручання, а от українофобія (у клінічному випадку з табачником це україноненависництво) - це вже злочинна позиція, за яку потрібно притягувати до кримінальної відповідальності.
Если это - природная реакция - то тогда не понятно, почему ТАК удивлены приходом во власть профФесора. Его приход - це природня реакція на руссофобию прошлой власти. Не будь, в часности, министр Вакарчук ТАКим руссофобом - не было бы сейчас Табачника... На мой взгляд, пока мы перестанем пытаться построить свой комфорт за счет других - мы обречены на смену Вакарчуков-Табачниками....
Двойные стандарты. Как всегда - "наш (цвірінь) лучше вашего праведника!" И эти люди претендуют на звание "носителей демократических ценностей", хуторок Мухосранск.
Логіка відсутня: чому я повинен ненавидіти тільки чорних собак (русофобія), якщо мене кусали собаки різних порід і мастей (іноземне втручання)? Знову нема логіки, точніше це логіка свідоміта... "- А нас за що?"
продовжимо думку.... боюся тоді всіх собак, тільки одні з них сидять собі в своїх будках або бігають десь там по полях а інші лізуть до мене в подвір'я. Приходиться відмахуватись... і отут хто як вміє. Нє? ну якщо собаку, котра кидається на мою сім'ю все таки чіпляють мені до хвіртки під приводом що ніби буде мене охороняти.... ну то кого виберемо? Домашнього пуделя, який нехай не покусає злодія а лиш гавкає ну і попри то може задушити домашню курку , чи заброду який може цапнути зубами когось із дітей?