Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. - вот ещё один пример передёргивания :) Грамотность важна, спору нет, но к гражданским правам отношения прямого не имеет. Г-н Picasso, Вы человеку, делающему ошибки в украинском, откажете в праве отстаивать "одну державную"? :)))

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Я не г-н. :) Мені більше подобається друг, товариш і брат :))

Напевно сплутали мене з кимось . Чому я маю щось комусь відказувати в правах? Я ж не ДАІшник і не Табачник :)

• Подобається Подобається x 6
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Пробачте, але ви настільки відстали (інакше про людину, яка підтримує Табачника сказати неможливо), що я не бачу результатів вашого навчання.

• Подобається Подобається x 2
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Готовится новая реформа образования, там и увидим создание видимости или действительно работа

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це погляди Табачника, які ви поділяєте? М-да.

6. - я тоже так думал, дтб (друг товарищ брат) Picasso, пока не прочитал
    - А Вы-то этого не читали? о_О :)))

7. юстас

юстас Well-Known Member

Табачник высказывая своё личное мнение по известному всем вопросу,всегда использует определение галичане, а не украинцы.Он отчётливо отделяет эти два определения. И судя по тому, откуда идёт больше всего истерического вопля об его отставке, его можно понять...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто дав право пархатому неукраїнцю ділити українців? Це не його собаче діло. Він має таке відношення до українців як я до життя на планеті Марс.

• Подобається Подобається x 5
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви спеціально привели ці його вислови, щоби зайвий раз підкреслити його невігластво? Тут це всі і так знають, що новоспеченому міністру освіти не завадило би самому підівчитсь.

• Подобається Подобається x 7
  10. юстас

юстас Well-Known Member

Это типичный для Галичины "аргумент"(к сожалению) - бо вiн жид. Такими высказываниями вы сами только подтверждаете правоту Табачника.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я нічого не згадував про його національність. Але якби виглядало, коли б я поселився в Ізраїлі і почав ділити євреїв?
    До речі, я впевнений, що такому чмо як Табачнику не дозволили б поселитися в Ізраїлі. То є хвора на голову людина.

• Подобається Подобається x 4
  12. budiak

budiak Well-Known Member

Не тільки для галичини. Принаймні у найвідомішому антисеміцькому лозунгу пропонується биючи жидів рятувати далеко не Галичину і навіть не Україну а саме нашого північносхіного сусіду.

• Подобається Подобається x 5
  13. юстас

юстас Well-Known Member

Смеялся минуты три :haha:)

Мои скудные знания в этом вопросе позволяют утверждать, что они там поделены и очень чётко - например ортодоксальные и неортодоксальные, и т.п.

Для этого только надо иметь еврейские корни, степень "зачморённости" кандидата на гражданство, там врядли рассматривается.

Диагностка на расстоянии? Впечатляет, браво!

• Подобається Подобається x 1
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не дуже видно у ваших поглядах християнські основи.
    А ось про донецьку молодь, дякувати Богові, можна сказати, що до вас вони вже ніколи не повернуться. :good:

• Подобається Подобається x 6
  15. ricardo

ricardo Well-Known Member

То чого ж не поставили? Бо зробили це спеціяльно в угоду ліліпутам.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Він - публічна людина. Одних його висловів достатньо, щоби зробити висновок. Може навіть на огляд до лікаря не ходити.

17. юстас

юстас Well-Known Member

Значит, если некоторые его высказывания,не совпадают с мнением некоторой части населения(кажется, это называется демократия), то это является основанием считать человека больным...
    Вас интересно читать...

• Подобається Подобається x 1
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

А Шевченко крім російської писав галицькою мовою? Чи Ви такі злі на українське, що готові все поховати на дні РЕАКТОРА?
    ВАША мова РОСІЙСЬКА. Годі розписуватись за корінне населення УКРАЇНИ! Табачник як не москаль, то червоний ФАШИСТ точно!

• Подобається Подобається x 3
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та не хворий він. Далеко не хворий. Хворе наше суспільство,що вибирає собою керувати отаких... Смертельно хворе...

20. bora

bora Well-Known Member

Цікаво.. а ті хто на виборах "проти всіх" голосували зараз так само "моя хата скраю, мої руки чисті" сидять? І не обурливо їм, і не сумно? Відбуваються ж абсолютно прогнозовані речі...
    А вступні іспити до речі, відбивають потім на сесіях як треба.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)