- вот ещё один пример передёргивания Грамотность важна, спору нет, но к гражданским правам отношения прямого не имеет. Г-н Picasso, Вы человеку, делающему ошибки в украинском, откажете в праве отстаивать "одну державную"?
Я не г-н. Мені більше подобається друг, товариш і брат ) Напевно сплутали мене з кимось . Чому я маю щось комусь відказувати в правах? Я ж не ДАІшник і не Табачник
Пробачте, але ви настільки відстали (інакше про людину, яка підтримує Табачника сказати неможливо), що я не бачу результатів вашого навчання.
Табачник высказывая своё личное мнение по известному всем вопросу,всегда использует определение галичане, а не украинцы.Он отчётливо отделяет эти два определения. И судя по тому, откуда идёт больше всего истерического вопля об его отставке, его можно понять...
А хто дав право пархатому неукраїнцю ділити українців? Це не його собаче діло. Він має таке відношення до українців як я до життя на планеті Марс.
Ви спеціально привели ці його вислови, щоби зайвий раз підкреслити його невігластво? Тут це всі і так знають, що новоспеченому міністру освіти не завадило би самому підівчитсь.
Это типичный для Галичины "аргумент"(к сожалению) - бо вiн жид. Такими высказываниями вы сами только подтверждаете правоту Табачника.
Я нічого не згадував про його національність. Але якби виглядало, коли б я поселився в Ізраїлі і почав ділити євреїв? До речі, я впевнений, що такому чмо як Табачнику не дозволили б поселитися в Ізраїлі. То є хвора на голову людина.
Не тільки для галичини. Принаймні у найвідомішому антисеміцькому лозунгу пропонується биючи жидів рятувати далеко не Галичину і навіть не Україну а саме нашого північносхіного сусіду.
Смеялся минуты три ) Мои скудные знания в этом вопросе позволяют утверждать, что они там поделены и очень чётко - например ортодоксальные и неортодоксальные, и т.п. Для этого только надо иметь еврейские корни, степень "зачморённости" кандидата на гражданство, там врядли рассматривается. Диагностка на расстоянии? Впечатляет, браво!
Не дуже видно у ваших поглядах християнські основи. А ось про донецьку молодь, дякувати Богові, можна сказати, що до вас вони вже ніколи не повернуться.
Він - публічна людина. Одних його висловів достатньо, щоби зробити висновок. Може навіть на огляд до лікаря не ходити.
Значит, если некоторые его высказывания,не совпадают с мнением некоторой части населения(кажется, это называется демократия), то это является основанием считать человека больным... Вас интересно читать...
А Шевченко крім російської писав галицькою мовою? Чи Ви такі злі на українське, що готові все поховати на дні РЕАКТОРА? ВАША мова РОСІЙСЬКА. Годі розписуватись за корінне населення УКРАЇНИ! Табачник як не москаль, то червоний ФАШИСТ точно!
Та не хворий він. Далеко не хворий. Хворе наше суспільство,що вибирає собою керувати отаких... Смертельно хворе...
Цікаво.. а ті хто на виборах "проти всіх" голосували зараз так само "моя хата скраю, мої руки чисті" сидять? І не обурливо їм, і не сумно? Відбуваються ж абсолютно прогнозовані речі... А вступні іспити до речі, відбивають потім на сесіях як треба.