smeet, Вот тут в общем-то и кроется корень зла. Пц! Спасибо за комментарий. Интересно было узнать о путях выживания, хотя позитива в них конечно мало.
В Киеве арестован украинский националист за драку со сторонниками Табачника Активист Конгресса украинских националистов Николай Кохановский, получивший известность после того, как разбил памятник Ленину в Киеве несколько месяцев назад, сегодня был арестован милицией за участие в драке возле министерства образования Украины
А що залишається робити.Не помогає держава спасаються самі.Ви думаєте це легко.Як він важко переходив через кордон.Всі речі залишив в Італії(там чекав на удобний час проїзду).Приїхав взагалі без нічого,а там холодно.Добре що там у нього були друзі, котрі його прихистили. на рахунок роботи в Україні:всі пишуть що потрібні бухгалтери,але стаж роботи має бути не менше 3 років.І ось питання,де заробити той стаж.Тай як молодій сім"ї розпочати спільне життя без житла і без засобів до існування.А так зароблять на квартиру,на автомобіль,на меблі і знайдуть роботу(за гроші) і будуть жити. А інакше будуть як я.Я з 1981 року працюю.Лікар вищої категорії.Вивчив двох дітей своїм коштом.Маю авто жигулі 1989 року випуску.І будинок,котрий залишився від батьків дружини.Оце і весь капітал.котрий я заробив за життя.За все життя десь два рази був на морі,ні разу не був в санаторії-після весілля був в будинку відпочинку(весільна подорож).Мені 51 рік .Єдине моє багатство-мої діти і кохана дружина.Так держава оцінила мою самовіддану працю. Позитиву взагалі немає,бо як би там не було,все рівно це не дома.Моя сестра в 55 думає як в Лондоні закінчити який небудь коледж,щоб мати трохи кращу роботу(працює поварем в дитяслях).Друг уже 7 років в Чикаго,але все рівно каже що хоче на Україну,хоча живе там набагато краще ніж жив тут.Знчить є щось таке,що не можуть дати ні одна Америка чи Європа. ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ---------- Довго не посиджить-випустять.Владі вигідна ця мишина возня з Табачником.За цим можна заховати невдалі дії і непопулярні заходи.
Достойные продолжатели дела ленина-сталина в г.Львове.... Очень справедливо - поскольку вместо обучения в школе занялись натаскиванием на тест. Остальное - побоку.
Сперше відповіси на моє питання тут ---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- Нормальна реакція, треба підготуватися, аби гідно пройти тест, що в цьому поганого. І що там решта такого цінного? І, головне хто сказав що воно "по-боку", і не вивчається зовсім? Це штучний контраргумент прихильників "Табачінщини". Старанний студент - старанний у всьому. Нездара - нездара у всьому. Скільки такого не "натасківай", толку не буде. Навіть якщо і тест пройде, далі вчитися не зможе. Без хабарів. А з хабарями, звісно диплом отримає.
ну. забули трохи добавити: Цитата: Прихильники руху, що виступає за захист прав російського населення Криму, посадили опудало, що зображує Ющенка, до візка, запряжену свинею, і катали по Радянській площі, де проходять проводи зими, скандуючи Геть помаранчеве свинство - даєш народну єдність. За даними організаторів, на площі Радянська зібралися близько 200 чоловік. На площі встановили звукову апаратуру, звучали народні пісні, активісти руху пригощали перехожих млинцями і чаєм, - повідомляє Главред. Потім активісти спалили чучело «помаранчевої відьми» з косою і в українському народному вбранні, навколо багаття молодь стала водити хоровод. Так більше схоже. Нє? А от постріляти по Табачнику то більш подібно до Цитата: В Донецке закидали ботинками чучело президента Украины Виктора Ющенко, сообщает 21 февраля "Украинская правда". В рамках акции, организованной движениями Прогрессивная социалистическая партия Украины, "Киевская Русь" и "Возрождение украинского села", кинуть в Ющенко башмаком предложили всем желающим. Ящик старой обуви для этих целей был приготовлен заранее. Когда обувь кончилась, жители Донецка начали бить чучело президента руками и оторвали ему голову. Акция протеста была направлена против роста тарифов на коммунальные услуги и повышения цен на продукты питания. По информации Прогрессивной социалистической партии Украины, в настоящее время подобные акции проводятся также в Харьковской, Днепропетровской, Запорожской, Луганской и Одесской областях страны
Думаю, это продолжатели дела зоопарковых обезьян из мультфильма "Мадагаскар". Правда, те какашками собирались бросаться, а эти пульками собираются, но общий посыл примерно одинакового уровня интеллекта. Львовским интеллигентам с пульками и булочкой - физкультпривет.
Если "штучный" - то почему ТАКая реакция? Учитесь в школе - и не надо будет ПЛАТИТЬ. А что натаскивают - то это тайна Полишинеля - в выпускном классе откровенно перестают учить ненужные предметы... Может - в этом и есть идея ЗНО? Пусть не учат в школе - будут платить в ВУЗе... Пан Danilo! - а чем, собственно лучше Місто: Там де гори,полонини,де стрімкі потоки ріки..... или Місто: ТРЕТА ХАТА ВІД МАРМУЛЯДНОГО ЗАВОДУ... Что-то не вижу Вашего возмущения.... ТАК вы привели примеры прямо большевиковъ Я всегда утверждал - что большевички - что националисты - два сандаля - пара... Вы только подтвердили мои слова!
Повторяю еще раз. Прошу предъявить претензии к Табачнику, как к министру, а не к теоретическим планам министра Табачника! Ваша негативная оценка этих планов - это не показатель плохой работы министра Табачника, это все го лишь ваше и еще чье-то предвзятое и возможно ошибочное мнение!)))
"Зокрема, за словами міністра, знання абітурієнта оцінюватимуться за трьома складовими: результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), середнім балом шкільного атестата, перерахованим за 200-бальною шкалою, і оцінкою вишу, яка може виставлятися, наприклад, за наслідками співбесіди або тестування абітурієнта на професійну придатність. Минулого року знання абітурієнтів оцінювалися за наслідками ЗНО." Давным - давно был анекдот об экзаменах: В техническом ВУЗе билет 26, вопрос 1: "В чем измеряется сила тока?". В педагогическом: "В чем измеряется сила тока: а) в Амперах б) в Вольтах. В педагогическом на заочном: "В чем измеряется сила тока?" Вопрос 2: "А не в Амперах ли?"" Вот сейчас дети готовятся ко второму способу. Для упрощения мыслительной деятельности - самое то
Ну Ви і прирівняли. В 1929 р. була акція проти церкви, а зараз проти Табчника. Чи ви між Богом і Табачником поставили знак „=”
Я б сказав, вже давно, у останньому півріччі, перестають вчити взагалі будь-що, і то добре що принаймні ретельно вивчають потрібні предмети.
Текст приказа пресс-службой министерства не распространялся. Интерфакс то RU. Чомусь немає на Уніан? там лише таке 22:56 Табачник пояснив студентам, що змінюватиме Почекаємо.
Перший політичний в’язень: http://www.lb.com.ua/analitic/politics/2010/03/29/35078_kiievi_zyavivsya_pershiy.html