Їх колись повернуть... Як на дорозі знайдете ... В мене, принаймі, так було... Я минулої зими женив сина і пішов у відпустку в січні. Начфін вивалив мені всі гроші за два роки - 8-й і 9-тий... Ще й лишилось
А каким вы видите достойного? Какими качествами он обладать должен, а какими - нет? К чему призывать должен, а к чему нет? Вопрос серьезный. Думаю, что как к министру, претензий к Табачнику пока не накопилось, а исписали уже массу форумного ресурса. А в чем вы видите ГЛАВНУЮ проблему нынешнего нашего образования, с которой нужно бороться министрам? Украинофоба или галицинофоба? Может вот откуда истинная обида лезет-то.?! В отрицании чьей-то "исключительности".
Дядя Петя, вы дурак? /из анекдота/ Я нигде не утверждаю, что участие в митингах оплачивается. Меня заинтересовало, на какие шиши живут деятели, что эти митинги организовывают.
І нікуди ми від них не дінемся а вони від нас. Мільйони українців живуть і працюють в Європі.Вони там народжують і помирають,розлучаються і виходять замуж.Ми вже переплелися з ними так,що різниці не бачимо.Можливо у Вас мало людей в Європі,а у нас в кожній сім"ї по двоє-троє.Наприклад у мене-двоюрідний брат з жінкою в Італії,двоюрідна сестра в Лондоні її син,а мій племінник в Ірландії.Другий племінник-син моєї рідної сестри в Великобританії.Її чоловік в Автрії. Це для того я Вам розказав,щоб показати що від нас до Європи зовсім недалеко,від мене особисто кілометрів з 25.Я не раз там був -повірте нічим від нас вони(європейці)не відрізняються-напевне тільки владою-їм повезло,а нас Бог покарав....
в качестве кого? вот именно ... они ее видят прекрасно , а те кто ассимилируется это уже не мы ... а они граждане этих стран? если да то они никак не показатель отношения к Украине, и в любом случае отношение к ним - "панаехали" ... отличаются .... они за собой мусор убирают ....
Галичина і Україна це одне ціле, тобто Галичина є частинкою України. Якщо в нього фобія то його потрібно лікувати, а не посади давати.
Та мені не потрібно розказувати.Мій двоюрідний брат в Москві бізнес має.Офіс напроти президентського кабінету через річку,з вікна прапор президента РФ постійно видно,недалеко Baltschug Kempinski.Три роки назад я теж там був,правда гостював.За 10 днів показали мені Москву,так,як інколи москвичі за життя не бачать.Шовгор в Москві працює,друг в Іжевську.Отож знаю я прекрасно скільки мільйонів і в Росії працює,в одній Тюменській області. А взагалі я не про це.Просто в Росію поїхали працювати давно,ще при СРСР,а в Європу тільки після зняття залізного занавісу.Тай в Європі економічно працювати набагато вигідніше.Мій племінник в Лондоні заробляє по 8 фунтів за годину.Порахуйте це 70 грн за годину-за 8 годинний день-560 грн.в місяць 13440 грн.Де у нас так заробиш.
В мене і багатьох українців особистих претензій до Табачника небуло. Поки він не став міністром. І всі претензії що тут йому в гілці форума і на вулицях міст висувають, то це претензії до Табачника як міністра.
smeet, Прямо напротив президентского кабинета офис Роснефти. По всем признакам получается, что ваш двоюрдный брат - Сергей Михайлович Богданчиков. Впечатлён - слабо сказано. Не можна так рахувати. А скільки він платить за житло, за їжу та інше? Важливо ж не скільки заробляєш, а скільки залишається. Що у нього буде попереду? А коли старий буде, на які гроші буде жити? Питань багато. Я Росію згадав тільки тому, що як ви живете неподалік від кордону з Польшею, так хтось живе неподалік від кордона з Росією. Вам туди ближче, їм до Росії. Вони теж вважають, що "від нас до них зовсім недалеко,від мене особисто кілометрів з 25.Я не раз там був -повірте нічим від нас вони не відрізняються".
Есть принципиальная разница? Кто-то, кто против ПР. Кто за ПР - те в защиту Табаки. Это как независимые СМИ - разные источники финансирования - разные мнения. Или вы видите принципиальную разницу? А кто Каспарова или Лимонова финансирует? Знаете, есть такой психологический прием. Когда на вас кто-то орет, например, вы должны ему сказать что-то малозначительное, неожиданное, чтобы отвлечь от темы и сбить с толку. Например:"У вас эта родинка на носу с детства?" Так вот, у вас это неплохо получается. Увести от основной темы, запутав в незначительных деталях.
А разве Табачник это отрицает? Не на все фобии общество реагирует медицински. У Ющенко, например, была руссофобия и коммунистофобия, а потом еще и юляфобия... Но его в президенты двинули именно за наличие этих фобий. Может за имеющиеся фобии Табачнику именно место в нынешнем министерском кресле? Как раз наоборот. Как к министру у вас к нему претензий ПОКА нет! Он таких претензий еще просто не успел наработать. А вот свои личные "галицийско ОУНовские" обиды вы пытаетесь интерпретировать как "беду" министерского размаха. А эта "беда" - всего лишь личный взгляд, личная версия Табачника-историка. А как вам быть тогда с Цушко, Тихоновым..?
Сам дурак (з анекдоту) Чому тоді сумніваєтеся в природних поривах громадян виявити своє Фе до новоназначеного міністра та шукаєте доказів, що це чиясь акція, хто хоче на цьому заробити, або отримати вигоду? А то Ваші дописи починають нагадувати запитання даїшників: - За що будемо платити? ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ---------- А Що з власних кровних не можна вже взяти на 2 пляшки пива і кинути пусті пляшки по машині табачника?
Конечно есть и вы её знаете. Заключается она в том, что это не мой вопрос. Ома, у немцев есть отличная поговорка, которая в переводе звучит как: "Не надо отвечать на незаданные вопросы". Я вопрос задал, вы же извелись уже пытаясь написать в ответ хоть что-то. Показательно, что ответа вы не знаете. Зачем мне ваш поток сознания? Избавьте пожалуйста, найдите себе трибуну в другой теме. ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:52 ---------- Не сомневаюсь. Наоборот, радуюсь, что есть люди, что не ведут себя "моя хата с краю" и делают это бескорыстно. Вы меня неверно поняли. Я не ищу доказательств. Я лишь заинтересовался, на какие деньги живут организаторы этих митингов и акций. Организаторы. Те, что направляют эту стихийную энергию.
Я ж казав що через Москву-ріку.Там готель-Балчуг-Кемпінський-де живеПугачова,потім 1-2 будинки,знаю точно що недалеко кафе де тусується Макаревич з "Машиною часу" А Він не з нафтою працює,з нафтою працює один мій земляк ,він до недавна був гендиректор Белкамнафти.Тепер пішов на підвищення.Я його особисто не знаю але про нього чув,він мого віку. А брат в другомубізнесі-продуктовому. У нього все прораховано.Через пів-року до нього поїде наречена.Вони пороблять декілька років.щоб заробити собі на житло і на роботу в Україні,мається на увазі на хабар,щоб попасти в податкову,чи КРУ чи яку небудь іншу контору.Вони обоє мають вищу освіьу і червоні дипломи,але там він працює грузчиком.Але з його випуску ніхто так і не знайшов собі роботу по спеціальності-а вони ж бухгалтери. Залишається непогано.На виїзд його мати позичила 5 тисяч доларів.Він там уже 4 місяці,більше половини суми він вже вислав,щоб мати віддала.Ще два місяці і всі віддасть,дальше буде робити на переїзд нареченої. Я живу недалеко від угорського і румунського кордону.
І не тільки з їх випуску... Ким тільки не працюють наші бухгалтери... Один навіть в презики поперся... Краще би вантажником...