Штирлиц в очередной раз задал каверзный вопрос со всех сторон подбираясь к ответу про американское финансирование. Да кто бы ни финансировал. Одно наличие множества общественных организаций с разными источниками финансирования уже очень хорошо. Кстати, как там в РФ - уже все общественные организации закрыли?
Ну по перше коли студент їде на олімпіаду він вже представляє не свої інтереси а ВУЗу,і ВУЗ міг би потурбуватись за те щоб учасники не голодували,тим більше посилаючи студентів в інше місто навіть не поцікавившись у студента чи є в нього гроші на поїздку.Віддамо потім і третину віж потраченної суми.Я вважаю,що в першу чергу винуватий міністр.
Злой анекдот. lmgtfy.com Вообще забавно, министр образования ответственен за то, что родители детей получают з/п, которой хватает на коротенькую поездку в Одессу. За пенсии не он ответственнен? ---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- 1. Паранойя - штука прогрессирующая. Не все такие как вы, увы. 2. Мой вопрос не предполагал оценку этого факта. Знаете - скажите, не знаете - промолчите. До тех пор, пока не известны источники, "разные источники финансирования" - не более чем фантазия. 3. Не интересовался. Узнаете - пишите почитаю. ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ---------- Это ваша дочка должна была поинтересоваться, что там с деньгами и кто за поездку платит и в каком объёме. Ей же ехать надо было. Не в коммунизме чай живём, чтоб не интересоваться такими вопросами. Ничего, в следующий раз она будет умнее.
За пенсії відповідальний другий міністр.І до чого тут зарплата.Це окрема розмова,я мав на увазі конкретний факт.Тай що Ви можете судити про Україну"глядя из Москви"? У Вас купа своїх проблем,а Ви переймаєтесь нашими.Підіть на Красну площу з плакатом , на якому напишіть:-студентам достойну стипендію!Чи може в Росії стипендія така що її хватає на проживання і інші потреби? ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ---------- Я надіюсь,що наступного разу вже не буде,дасть Бог закінчить і забуде про той Вуз як про страшний сон. Вона інтересувалась,а їй сказали ,що гроші будуть,не скуазали тільки коли і скільки.А відкажись-попробуй,ще буде захист диплому. ---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- Дійсно злий і дуже злий.
Элементарно, Ватсон, разное мнение высказывают общ.орг-ии - разное финансирование. Если бы все промолчали в тряпочку и "схавали" назначение Табаки - такой вариант, видимо, вам был бы более приемлем. Все к матушке России ближе. А про общественные организации поинтересуйтесь, может прозреете. Кстати, Британские центры, например, закрылись и в Украине заодно с российскими, когда ваш великий Путин принял решение прекратить действие ОО с иностр.финансированием. Всегда вспоминаю его незлым тихим словом в этом месте. У нас в Донецке был великолепный Британский Центр.
За Табачника геть платять гроші за мітинг? Не чув. Покажіть хто де? Я сам випадково у Львові йшов поруч мітингу. Побачивши приєднався і без всяких грошей стояв тривалий час. На мітингу видно відразу чи за гроші тут чи за ідею. Буває і за ідею і за гроші. В студентські часу сам не раз приймав участь і за гроші теж. А чого б не заробити кілька гривень на життя, якщо і проблема яка піднімається тобі близька. Фінансують громадські організації певні політичні сили, або фонди. ---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ---------- І як Ви взагалі з Москви можете знати що тут дійсно відбувається? Ви ж не бачите повної картини.
У меня есть проблема: сгоревшее реле стартёра на мотоцикле, но увы мне вы тут не поможете. Не знаю. Работаю со 2го курса, стипендии всегда хватало на проездной или пару обедов. Жить на неё никогда не пробовал - боялся сдохнуть с голоду. Смит, зачем в бутылку лезть? Стипендии и прочая социалка давно на 0, поэтому ваше негодование несколько удивляет. Что до 30 грн/сут, то я сейчас на работе в командировки езжу с официально установленной в России минимальной ставкой командировочных - 100 р/сут. (ваши 30 грн). Ежу понятно, что на эти деньги жить невозмножно, ну и что? В законе ж прописали - бухгалтерия выполняет. Ей жильё предоставили? Билеты оплатили? Если она получила меньше, чем планировала, то винить надо только себя. ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Да с вами-то понятно всё. Идея и всё такое. Сам так же стоял на митингах. Но вопросто не о вас был. Тот, кто _организовал_ митинг - он на что живёт? Не знаете - не отвечайте, давайте не будем толочь воду в ступе. Не судите по себе, Ома. Хорошо? Вопрос был выше. Если не можете на него ответить - промолчите и не фантазируйте, что мне ближе, а что нет. Пожалуйста. Да мне фиолетово их наличие. Увы. Такой вот я зашореный в этом плане. Не слежу совершенно. Но за информацию спасибо. Буду знать, вдруг пригодится.
Действительно, увы. Потому что множество общественных организаций - первый шаг к гражданскому обществу. И даже не финансирование здесь самое главное.
Різниця між нами в тому що нам не подобається наш недолугий міністр, а пан з москви прийшов тут постібатися і почіплятися за слова. Для чого Вам Україна з її міністром, мало би бути фіолетово. А нам і нашим дітям то важливо. Чим Вакарчук не підходив, що його замінили якимось бовдуром?
Ома, я спросил кто их финансирует. Других вопросов НЕ БЫЛО. Поэтому, что там главное - ведомо только вам. Как то с вами тяжело говорить, вы мне всё лозунги какие-то втюхиваете. Может лучше музыку послушаем? Вот например: Зоопарк - Сидя На Белой Полосе ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ---------- Максим Великий, вы вопрос исходный помните?
Вище давав відповідь про фінансування громадських організацій. Та й не важко догадатися звідки в них беруться гроші. Але гроші громадських організацій то одне, а міністр який не подобається великій частині населення України то інше. Прохання до адміністраторів поставити голосування в темі про Табачника, за і проти і відразу картина стане ясна.
Ви гадаєте, що для мітингів обов'язково гроші потрібні? Хто платить? - дурне запитання. Мені цікавіше інше, хто платив, щоб підтримати табачника? Бо заради того, щоб закидати Табачника гнилими помідорами, мені навіть фінансування не треба. Я сам профінансую, лише за один його гнилий базар. P.S. Як би ви мали докази про фінансування, Ви б давно розтеклися мислю по темі...
На колу мочало начинай сначала... С чего вы это взяли? Прочтите внимательнее: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=615926&postcount=519
За Вашим алгоритмом можна здуріти і мені... Я чотири роки розмінування проводив за 25 грн/доб. І до місця виконання робіт їздив своїм ВАЗом - 136 км в один бік... В понеділок туди, в п"ятницю назад... І добові отримував з затримкою в пів-року - рік... І в міністерство їздив за свій рахунок, з оплатою по поверненню... Так що це - встановлена практика. Правда раніше можна було взяви аванс, але це було давно... Прибуваєш, здаєш квитки, рахунки з готелю, "мандрівку" - і при наявності грошей отримуєш компенсацію... Вклався - в плюсах, не вклався - в мінусах... О! О! Це правильно!
Одне діло коли їздите Ви,друге коли їде студент.Участь в загальнодержавних олімпіадах,підносить рейтинг ВУЗу,помогає йому здобути аккредитацію.Чим краще студенти виступають на таких олімпіадах,тим вищий рейтинг ВУЗу мав би бути,адже це показує роботу професорсько-викладацького персоналу.Я розумію,що в теперішній час всі питання аккредитацій вирішуються в залежності від суми хабаря в міністерстві,але все ж таки викладачі і ректорат мали би гордитися успіхами своїх студентів на загальнодержавному рівні, і всіляко їх підтримувати.А не як на олімпіади то всюди пхають а як запізнитися по поважних причинах на ректорську контрольну то вони стипендію знімають. ---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ---------- Ви не рокер? Був одного вечора на Воробйових горах і дивився години дві на рокерську тусовку-таких класних мотоциклів в житті ніколи не бачив. ---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- Розумієте,одне діло коли такі манси в працюючого,в котрого хоч яка "кубишка" та є.А друге діло коли це в студента.Вчора сказали,що сьогодні треба їхати,і треба купити білети.а грошей 22 грн,а на квитки потрібно 300грн в два боки.ІФ тоді дзвонити треба додому,щоб батько спонсорував ВУЗ,честь якого захищає студент.
Розумію, і жодного разу не підтримую дирекцію ВНЗ,.. Але є встановлені правила оплати відрядженнь. І спробуйте зрозуміти мене, в якого термін відряджекнь досягав восьми місяців...
Мабуть я не дуже гарно висловлююсь, тому ви ніяк не зрозумієте на що я вам натякаю. Спробую ще раз: Я не збирався дискутувати з вами про те, кому потрібні олімпіади. Вони студентам теж корисні, бо вони мають можливість отримати якійсь преференції у себе в ВНЗ, наприклад простіше буде скласти залік там чи іспит. Але головне, що я хотів підкреслити - це те, що кількість грошей на добу затверджена не мін. освіти, а якімось іншим органом влади. Ніяка бухгалтерія не буде сплачувати гроші просто так, навіть керуючись здоровим сенсом. Ось і VasMT вам написав що це нормальний стан речей, коли людина їде без аванса у відрядження. Коріння проблеми далеко не у мін. освіти, нмд, тому винити когось там в ВНЗ - немає сенсу. smeet, Ваш рейтинг в моих глазах стремительно растёт. Хотя мотоцикл у меня не такой красивый, как мог бы быть (зато для наших дорог), но может и его вы видели там на Cмотровой: http://s55.radikal.ru/i147/0910/94/75647a47142c.jpg 4го апреля официальное открытие сезона...
Зрозумів,але мені від цього не легше.За цю поїздку прийшлось мені посилати мою місячну зарплату.Та і толку для неї від цієї олімпіади.Вона давно вже обскакала багатьох викладачів по знаннях.ЇЇ резюме на 5 курсі більше ніж резюме людей з 20 річним стажем.Два роки її вже кличуть на роботу солідні київські фірми,так що ВУЗ той тільки ради корочки.Мова йде про жлобство тих хто цим всім відає. У Вас легкий мотоцикл.Зате зручний не тільки для тусовок.