Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. RJK

RJK Well-Known Member

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:mocking:
    Ловко у Вас однако получается...как у настоящего дохтура....тут режим...тут не режим...тут лечим...тут само пройдет...:)))
    Зачем же Вы так не красиво поступаете?:cry:
    Детишек то с какого боку сюда приплели?:nea:
    А "по фигисты" тут причем?:pardon: ну те кто не ходил на голосование?
    Тем то все ПО ФИГУ!!!!Они согласны были на любую власть!Хоть на ЮВТ...
    хоть на Янукана!!!!!:preved:
    Это только те хто голосовал "против всех"...тех можно зарахувать до противников нынешного Гаранта!
    Так что ..."не правда Ваша дяденька!" (с)....
    Большая половина народу Украины сказала свое слово 07 февраля 2010 года!
    И это слово "ЗА" Януковича!

КРАПКА!!!!
    :tongue:

• Подобається Подобається x 4
  3. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Ні не крапка. Швидше кома. Не з може бидло і зек зі всією бандою довго керувати. Це не їх рівень. Україна затихла і чекає. А чекає на нормальну людину, розумного лідера. Ні не на ЮВТ, більшість хоче номального президента, принаймні здорового на голову і не зека. Скоріш би цей беспрєдєл скінчився, навіщо ж ставити неука на таку посаду, невже в штабі ПР не знайшлося розумної людини. Там же не всі Зеки і водії з секретаршами.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

КРАПКА!!!! - це державність України, а ви всі з Януковичем і &,- це всьго лише одне "мнагаточіє"...:haha:

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ривень..не ривень...а досвид работу у Янукана есть!
    Лихо взял "быка за рога"... не то что тюня Ющенко...который три месаца сопли жевал...пока Премьера выбрал...
    Неук ..не неук..а вся Европа поздравила...даже на инагурацию приехали президентов по более ..чем в 20005 году!

Ближашие пять лет!!!
    КРАПКА!!!!

• Подобається Подобається x 2
  6. Максим Великий

Може
    З двох бід порівнювати де менша, якось мало показує що дійсно краще. Відразу пригадуються слова Франка "Вибирати менше зло - це вибирати зло".
    Одна людина яка найбільш була би вдалим президентом так це В'ячеслав Чорновіл. По людині видно було, що дійсно дбає за Україну, а не так як сьогоднішні підсвинки про свої статки та різні меркантильні інтереси.

Вже 20 років одні покидьки. А табачник черговий антиукраїнський елемент. І для чого було знімати Вакарчука, який в мене викликав повагу. Уряд має бути професійним а не короткочасним ситуативним набігом правлячого клану.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хто сказав?

• Подобається Подобається x 3
  8. Максим Великий

VasMT, за Ющенка я теж не голосував. Я взагалі не ходжу голосувати, бо не бачу достойних. Хто сказав? - сказав я свою позицію і думку принаймні мого кола знайомих і кола спілкування. І, справді як Ви написали "здоровий глузд". Навіщо називаєте мирних людей бидлом. Бидло зараз при владі. А ті хто голосували за Яника, я розумію були залякані, зазомбовані, куплені, сфальсифіковані, і невеликий відсоток людей(ті яким це вигідно з певних причин). Чистити пику - це рівень вуличних алкашів та інших в кого якісь проблеми з психікою.

Не розумію, чому якщо тобі не подобається каста Януковича то відразу автоматом зараховують до "оранжевих". З бубном самі бігайте як вірите в то. Я не забобонний і не релігійний.

А тема взагалі-то про Табачника, як міністра освіти.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

Тут я писав про табачника, а не януковича.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну это извечное состояние Украины - ждать, ей не привыкать ... а вообще какие претензии до Януковича ну кроме того что он зек, бандит, проффесор ? что то сделал не так? Вот были красавчики - Витенька и Юленька, такие чепурненькие такие Ывропейские и жизнь была малина из малин, гастробайтеры из Германии да Бельгии осаждали Украину, а тут пришел Янукович и - амба ... так чтоль? если не так то опять кого ждем?

10. Максим Великий

Нажаль, але дійсно правда.
    Не хочу довго писати про Януковича недоліки і таке все інше, мені просто соромно, що в нас такий президент. Президент має робити правильні кроки в бік державотворення і економічного зростання. А Янукович ИМХО не така людина, він навіть без листка говорити не може, не може думки висловити, обмежений словниковий запас.
    Тут питання в іншому має бути: Чим саме Янукович може допомогти Україні як президент, невже немає достойнішої людини на таке крісло?
    Зробили, блін, з Яника противояддя на помаранчеву владу. Так Влада має бути сильною, а не соплі жувати і обзивати один-одного

11. dArt

dArt Well-Known Member

А собственно какеие альтернативы вы рассматриваете?
    Ющенко? Он уже показал на что способен, рекорд книги Гиннеса по антирейтингу действующего Президента.
    Юля?....
    Невижу реальных претендентов.
    А президентству Януковича, будте признательны тем, кто в первом туре голосовал за старую власть. (одного из 3х)
    Голосовали бы все за когото 4го, не было бы такого расклада во 2м туре., так что "маетэ тэ, що маетэ." а точнее на что заслуживаете.

12. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Табачнику усі Стопи до ..пи , і це факт. Хтось проти? Їдемо до Києва...

13. Максим Великий

Навіть сайт спеціальний відкрили Табачника геть

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Столько всего делают, открывают, организуют...
    Напрашивается вопрос: Кто за это платит?

15. Максим Великий

Думаю громадські організації і студенти то роблять самі і ніхто їм не платить зато. Адже такого украінофоба міністра терпіти не хочуть. От і боряться за свої інтереси.

Останнє редагування: 28 бер 2010
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не кажіть тоді що нрод проголосував.Кажіть третина всього народу проголосувала, або кажіть виборці проголосували.Народ це всі і двомісячні немовлята.

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Європа боїться,щоб не було другої Греції,їй чим скоріш щоб відбулися вибори.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

З таким міністром можна здуріти.Послали з ВУЗу дочку на олімпіаду в Одесу.Командировочні не дали,сказали-як приїдете з олімпіади.На їду дають по 30 грн в день,хотів би я бачити,яа би Табачник прокормився в Одесі за 30 грн в день.Плюс організатори організували екскурсії(не задарма звісно).Отож за 4 дні олімпіади дочка потратила мою місячну зарплату,(300грн білети+їда -4 дні по 90грн(30 грн один раз поїсти в Одесі і то в недорогому кафе)=360грн +екскурсії+проживання .Отак ВУЗи проводять загальнодержавні наукові олімпіади-за рахунок батьківських коштів. А ви кажете Табачник великий міністр.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Неправда.Я теж таке чув,але вважаю що неправда.За нього проголосувало трохи більше ніж за другого такого ж.

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ну зачем к примитивному "2 часа - 100 грн., на автобусе туда и обратно" сводить? Вот вы сказали "организации"... Но ведь они тоже кем-то финансируются. Вы представьте, какую работу надо проделать для организации этих выступлений. Где-то там общественный деятель эту работу выполняет. На что существуют эти активисты? Чем живут?

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Нету ножек? Нет и мультиков! (с)
    Вы ещё скажите, что на стипендию студента жить можно. :haha:))

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я хоча російську знаю прекрасно не зрозумів Вашого допису.

а де твій аватар? :)