Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зате в російській мові немає слова "москаль". Його навіть Шевченко не зміг перекласти :)

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Даніло, дуже правильне питання, бо там вже є відповідь. Цікаво, невже це тільки мені зрозуміло чому жителі качають своє, а іноземці мовчать? Ви не розумієте чому вони так роблять???
    Вони не мовчать, тому що вони у себе вдома на відміну від іноземців. :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Останнє редагування: 25 бер 2010
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Як би вони відчували себе вдома, любили свою Батьківщину рідну неньку Україну, українську співочу мову, пісні і вікову культуру, у тому числі і культуру у сенсі освіти, письменності з часів Київської Русі, коли про Московію ще й мови не було. А як би ще й поважали культуру у сенсі поваги до держави та її символів, прапору, гербу, гімну та знов таки державної мови, тоді... тоді б не було ніяких питань. А до того вони наче у гостях, при тому поводять себе зухвало, мовляв "так я не понімаю етого малоросійскава наречія, Я тут живу теперь уже 40 лет і паетаму все далжни гаваріть і пісать везде только на русском язікє.

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Что-то дофига условий к тем, кто живёт на своей земле. о_О Одни обязанности, никаких прав. Данила, вы знаете поговорку про устав и монастыри? А про меч и орало? :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Опудало Табачника відправили потягом до Москви

Активісти сумських обласних організацій “Молодий Народний Рух”, “Спілка української молоді”, “Молодіжний націоналістичний конгрес” та “Студентське братство Сумщини” в рамках “АнтиТабачної кампанії” вчора відправили до столиці Росії потягом “Суми-Москва” опудало міністра освіти і науки України Дмитра ТАБАЧНИКА.
    Вручаємо Вам квиток на Москву, потяг №117, вагон 4, плацкартний, місце 4, на жаль, верхнє. Студенти від душі збирали гроші на квиток. Але, самі розумієте, студенти – народ бідний, і на квиток у зворотну сторону не вистачило. І на постіль теж. Живіть там щасливо. Скучати не обіцяємо”, – сказала голова правління обласної організації “Студентське братство Сумщини” Анна ТОВСТУХА, “звертаючись” до опудала.При цьому вона повідомила, що кошти на справжній квиток до Москви активісти збирали упродовж трьох днів, зібравши загалом 420 грн.
    Студентка першого курсу Сумського національного університету Оксана БОНДАРЕНКО зауважила, що, як учорашня абітурієнтка, може сміливо оцінити користь зовнішнього незалежного оцінювання і не бачить сенсу в додаткових екзаменах, які, на її думку, підвищують можливість корупції і призводять до знецінення ЗНО.
    За словами А.ТОВСТУХИ, молодіжні організації стурбовані подальшим співробітництвом “з таким” міністром освіти, адже їх погляди не мають спільних точок дотику. Робота громадських організацій спрямована на об`єднання суспільства навколо національних цінностей, щоб жителі лівого і правого берегів Дніпра вважали себе громадянами однієї країни – України, а діяльністю Д.ТАБАЧНИКА на посаді міністра освіти і науки України ці старання будуть перекреслені, переконані студенти.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якби я говорив про Вас особисто то тоді я б писав Ви чи Вас з великої букви,а коли я пишу з малої,я маю на увазі всіх вас тобто тих хто приносить в Україну нетипові для українців манери поведінки.

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Табачник виконує заказ ригіаналів.Після биборів потрібно відбивати бабло.От від батьків майбутніх абітурієнтів вони це бабло відіб"ють.

8. RJK

RJK Well-Known Member

smeet, вы банально лжете и прекрасно знаете об этом.
    Потому что в вашу наивность я, извините, не верю, а тут либо наивность, либо ложь.
    И еще раз извините, что - с маленькой буквы :)))

• Подобається Подобається x 4
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Знову - корупція в школі і ВУЗі. Зовсім нівелюється зміст ЗНО.

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Я си знахабнію і напишу тута не прочитавши ніц зверха.

Шойно по ТСН бачив як студентки роздають листівки проти Табачника, а здоровенні дядьки від них їх відбирають і бояться тільки камер. А міліція рядом ходить і ніц не бачить. То повний сенсоред, сенсоред і ше раз сенсоред.

То просто жах.
    Я думав гірше Юльки з Ющом не буде. А тепер я хз.
    Така злість мене взяла. А ше я радий. Я радий шо ті бидлюки бояться студентів з листівками.

Табачнику за таке ГАНЬБА.

Там взагалі від якогось придурка конченого на питання хто то роздає прозвучала відповідь шо то відраховані студенти. Думаю він сказав правду. Їх певно в найближчім часі відрахують без суда і слєдствія.

Не знаю шо то був за клоун такий і який сцикун тих мордоворотів понасилав студенток щемити, але такі люди не мають ніякого морального права займатися ні політикою ні освітою ні взагалі громадською діяльністю. То є моральні виродки. Їх справа в громадських місцях параші мити. :ireful1: :diablo: :ireful: :n:

Так би мав бажання висказати то все їм в їх зажрані морди. І най би мене поцілували в то місце яке самі замість лиця носять.

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Йой прошу пана. Я си бризгав слиною в попереднім дописі. А зара скажу вам чисто спокійно і навіть з певним співчуттям.
    То не в словянських коренях засіло. То засіло в деяких словянах. Я б навіть назвав клас тих особин RJK-подібними :))). Ви ж шойно обгадили і себе в тому числі шоб паралельно накакати і на всіх решту словян :).

Якшо копати на городі з року в рік бульбу то хороша людина буде тішитися урожайним рокам і продовжувати працювати, а лінива людина буде нити шо от садиш-садиш, а воно все гниє і лишиться тої справи аби тільки не робити і знайти якесь виправдання своїй ліні.
    Так само і Ви (написав з великої шоб не подумали шо то я про загал). Особисто Ви акцентуєте увагу на негативі бо хочете всіх підрівняти під мірку "погані" бо можливо самі вище не дістаєте?. От і хочеться вам і інших зробити тамими шоб вони на вас звисока не дивилися.

Мені ж в житті довелося пересікатися з людьми хорошими, щирими, доброзичливими, готовими безкорисно допомагати іншим. І таких людей трохи є. То не одиниці, а дасятки. І то не останні з могікан, бо більшість людей які пересікаються з такими людьми починають сприймати їх як приклади для наслідування, тягнуться до них, морально ростуть, а не стараються зганьбити інших.
    Чого власне і вам бажаю. Не розказуйте які всі погані, краще показуйте який ви хороший :)

• Подобається Подобається x 8
  11. RJK

RJK Well-Known Member

Не переживайте, я же уже сказал, что в истерике будут только те, кто в словах Табачника про желание нагадить ближнему узнают себя.
    Так что прошу, не брызгайте слюной, как вы выразились, потому что это как бы может намекать :)))

А насчет некоторых (чуть ли не половины :))) ) славян - совершенно верно, я и не говорил про всех поголовно.
    Есть же понятие менталитета, это не означает что этому подвержены все, однако накладывает отпечаток на типовые действия большинства.

Я акцентирую внимание лишь на том, что есть в реальности.
    К тому же вы совершенно точно описали типичный образ упомянутых Табачником людей, а следовательно, прекрасно знакомы с таким явлением.

Так что отрицанием с таким описанием деталей вы лишний раз подтверждаете истинность этих утверждений.

И показывать всегда нужно делами.
    А если кто-то начнет рассказывать какой он хороший, ему будет грош цена.
    А не рассказывать о типичных недостатках представителей родной нации равносильно тому, как в анекдоте человек занимался самовнушением:
    :haha:

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Втручуся.
    А Ви знаєте закон (устав) України? ...

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

боюсь що не знає, і навіть не бачив що сам написав
    оскільки постійно норовить з Москви залізти з своїм уставом. Нє? ;)
    Чи то може іншим прислів'ям описати про скалку і брєвно?! :))
    Еге ж. Бачили всі. Можна сказати ПОЧАЛОСЯ!!!! Давно вже заскучили за підкиданням муляжів гранат . Правда думаю тепер спростилося все. Диск з порнухою в кишені ментам легше буде носити ніж муляж гранати і більш правдоподібніше ніж наркотики. Нє? :sad:

14. Spika

Spika Well-Known Member

Давеча в новостях прозвучало, что ректором львовского университета избрали Вакарчука (кто б сомневался!). Но прелесть в том, что Табачник-министр должен его своим распоряжением в этой должности утвердить. Как думаете утвердит?
    Мое предположение, что обменяв "студенческую тишину" на вакарчуковское ректорство - утвердит. И кончатся акции протеста свидомого студенчества.

Может и ганьба. Посмотрим. Если не начнет искоренять ГЛАВНЫЙ недостаток современной системы образования, то безусловно - ганьба.
    Но вот интересно, а в чем вы видите ГЛАВНУЮ причину современного интеллектуального и морального опускания молодежи? (надеюсь факт такой деградации доказывать обходимости нет? Оно и так очевидно.)

В принципе это вопрос для всех, кто хочет понять "главное". :)

15. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

не думаю. І навіть впевнений, що ніхто на обмін не піде. Не ті акценти. І не всі сдуденти привчені, що раз партія сказала "єсть контакт" то треба їсти/гризти контакти :)

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чем дальше я вижу "цирк" вокруг Табачника - тем сильнее у меня создается впечатление, что сделано все, чтобы недовольство от ПР ушло в "табачный" свисток... Когда его освободят - то-то будет ликование...А до того, что твориться действительно судьбоносных министерствах - никому дела нет...
    "Диван их, видите ли, волнует,- думал я.-Русалка их не волнует. Говорящий кот их не интересует. А без дивана они,видите ли, не могут..."
    бр. Стругацкие

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Серед міністрів і так немає думаючих. Цушко, Підрацвірінь, Азаров, ... назвіть хоч одного ідеолога. Розкладка, як в картах. Якщо Янукович виявився сімкою, то міністри повинні бути по крайній мірі шістками. Табачник просто на вальта тягне (червивого вальта), ось до нього і вчепилися.
    І взагалі опозиція повинна слідкувати за урядом. Народ має свої справи. Ніколи йому. Та й змінити він нічого не зможе до наступних виборів. Хіба що стануть на горло, то помаранчева їм трояндовою буде здаватися...

(Я.)

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дарагіє масквічі! А чи гідно ви встріли наше опудало Табачника? Най воно там у Вас поживе на Рубльовкє, ворон повідлякує.:yahoo:

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На мою думку, наступне призначення не є набагато мудріше від табачнекіади. Який сенс у всьому?..

Призначення Волги здивувало бізнесменів, експертів і навіть соціалістів
    П'ятниця, 26 березня 2010, 11:08 Призначення Василя Волги на посаду голови Держфінпослуг стало повною несподіванкою для ринків небанківських фінансових послуг.

"Ми могли припустити, що це крісло посяде хто завгодно, тільки не пан Волга, якого ми зовсім не знаємо", - сказала "Делу" гендиректор асоціації "Страховий бізнес" Людмила Білошицька.

Аналогічний за змістом коментар надали ще декілька учасників ринку, який регулюється Держфінпослуг.

Представники ринків зазначають, що Волга досі не працював ні в одному з фінансових регуляторів, ні в компаніях фінансового сектору.

Волга - колишній військовий, фахівець з атомних енергетичних установок, який отримав другу освіту у Міжрегіональній академії управління персоналом за спеціальністю "банківська справа". Він також відомий як політик, але не як фінансист.

Колишні колеги по партії СПУ, за списками якої Волга був обраний депутатом V скликання, Олександр Мороз та Олексій Малиновський скептично поставилися до його призначення.

"Він не фахівець у фінансах, тому важко уявити, як він буде регулювати ці ринки", - сказав Мороз.

За словами Малиновського, Волга - людина непослідовна і не може бути серйозним аналітиком і прогнозистом.

Однак на критичне ставлення до Волги з боку представників СПУ може вплинути рішення останнього покинути партію і, створивши свою, увійти в блок з комуністами.
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/03/26/4891417/

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мені Волга здався прагматиком. Навіть не дурним чуваком. Хоч я не зношу військових, проте в нього є перспектива. Але справа в іншому.

Де вони його відкопали??? Таке вражіння, що притягнули до влади, хто найбільше засвітився ПРОТИ ... ???

а де твій аватар? :)