Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бо вона відпочиває і записує на папірці, що скаже Йянуковіч. І що - зробить. Щоб звірити. Я чомусь впевнений, що Вона не мовчатиме. :)))
    Вона ніколи не мовчала.

Коли Кучма саджав її, її чоловіка, тестя, співробітників в тюрму за сфабриковані "злочини", вона також не мовчала. Навіть в СІЗО.

А потім був розгляд її "справ" колегією з 27 суддів, які ретельно вивчили томи кучмівської макулатури і прийняли голосуванням колективне одноголосне рішення - не винна. Впевнений, що той, який користується фактами та логікою, розуміє - у Тимошенко СТІЛЬКИ заклятих "друзів", що кожний її крок розглядають "під мікроскопом". І ні на які зловживання вона б не йшла, якби навіть і хотіла. Що стосується її оточення - згадую Лозинського - тоді одразу "прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликала Лозинського здати свій депутатський мандат. На думку Тимошенко, для об'єктивного і чесного розслідування справи, порушеної Генеральною прокуратурою проти Лозинського, необхідно, щоб він не мав депутатської недоторканності."

Що ще? Не подобається її бублик? :haha:

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Читайте Библию - уверуете ещё и в другое. :bye2:

• Подобається Подобається x 5
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Именно об этом я и говорил. Проблема не в системе советского образования, как тут некоторые писали, а в том, что _всё_ продаётся и покупается. Победят жульё - возродится образование. К слову взятка не есть проблема, знание того, что экзамен можно купить никак не мешает заниматься по предмету, мешает вымогательство взяток под предлогом "не сдашь". Это я вам как (недавний) студент говорю.
    А будет это с Болонской системой, Советской или Уругвайской... не так важно.

Не верю. Ничего нового на Украине в этом плане не было и не будет. В РФ тоже самое. У меня знакомый при поступлении организовал "поддержку" на экзамене... никаких фамилий, номерной бланк, кто-то неизвестный там должен проверять. всё расшифровали, работу нашли и перепроверили... сколько ему это стоило не спрашивал. С другой стороны взяточничество при поступлении в вузы лишается смысла с распространением платного образования - зачем платить "дяде", если можно заплатить и учиться?

• Подобається Подобається x 2
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не знаю на рахунок буде чи не буде,але знаю точно,що за два останні роки було.Поступали без грошей ті що йшли по результатах тестування.Я не кажу про пільговиків.Там окрема розмова.Я ще раз кажу у мого товариша дочка з прекрасними показниками тестування поступила без копійки.

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

Поки в СРСР був залізний занавіс, проблема визнання дипломів якось жителів СРСР не хвилювала.Заговорили про це тоді коли впав занавіс і наші випускники захотіли виїжджати за бугор і там працювати з нашими дипломами.Але вони від наших захистились.Ось тут і виникло питання болоньської системи.

---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Уважаемый borkhes.Ви не знаєте наших видумщиків.У нас навчились брати і від тих хто йде на платний.Рівно рік назад я мало не впав з ніг,коли вчув,як мій родич заплатив дві тисячі доларів за те що його дочка поступила на платне відділення в медучилище.Я питаю- нащо давав.Він каже давв бо обіццяли державну форму навчання.Але не вийшло.а гроші не віддали.Отож вчиться дитина в медучилищі і платить батько за навчання.Чи лохотрон? А Ви кажете платна освіта.Попробуйте поступити на платний медичний без грошей скажімо у Франківськ,Львів,Ужгород,чи Тернопіль,чи в Київ Богомольця?(це якщо не буде тестування).А Табачник якраз таке хоче зробити.

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

• Подобається Подобається x 1
  4. borkhes

Сегодня болонская система есть... много дипломов признаётся? :)))
    Вам байку травят, а вы и слушать рады... нет проблемы с признанием дипломов. Нет проблемы, если ВУЗ известен. А если ВУЗ так себе, то его ни при каких раскладах не признают. Взгляните к примеру на список вузов которые признают в Лондонской школе экономики: http://www.londonexternal.ac.uk/how_to_apply/application_process/entrance_quals.pdf (160kb)

Он заплатил за науку себе, а не дочке.
    К слову я в таких условиях вырос и живу - каждый день кто-то надуть пытается. :))) Ничего, сдюжим! ;)

А смысл? Работать-то потом где? В поликлиннике за гроши или сразу лыжи за Запад направлять?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

І я так кажу,але Ви спитайте тих людей котрі в таких ВУЗах роблятьтакий ажіотаж-вся проблема в роботі після Вузу.В Україні крім міліції,суду, прокуратури, медицини,школи, і інституту більше нічого не працює,є ще приватний бізнес але там поки що без освіти обходяться.Отож і ВУЗи по вищезгаданих професіях в дефіциті.А такі як політехнічний,хімічний інженерний економічний не рейтингові.хоча в останній час економічний теж піднявся в рейтингу.

6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Щоб всі механізми Болонської системи запрацювали і в Україні і відповідно визнавались наші дипломи у світі, українським ВНЗ треба перейти на таку ж схему навчання, що й тих ВНЗ, приєднаних до Болонського процесу. Все так швидко не робиться, але процес пішов, а, отже, згодом буде результат. :)

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Власне, це і є байка. :)

7. borkhes

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я так зрозумів,що України навіть в цьому списку немає?

9. borkhes

Ну-ну. Сколько уже ВУЗов по Болонской системе работают? А сколько из них признано в мире? Учить надо - это главное, а как это будет называться, под каким лозунгом - дело десятое. Я знаю вуз, которому болонская система не мешает установить "стоимость сессии" в 3К баксов. Заплати и нет проблем. Никаких проблем. Вот об этом я говорю, а не про лозунги, которыми всё прикрывают.

---------- Додано в 01:13 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

Именно. Да и российских вузов там "полтора землекопа". Впрочем, известно, что отдельным порядком документы рассматривали и признавали. Но в целом список показателен. :)

10. pukhnastyk

І то добре, така "форма" навчання? І в якій державі знаходиться той вуз?

11. borkhes

Намекаете, что это только в РФ так? ;) ВУЗ в Москве, форма "дневная".

12. HOHOL

HOHOL миється в бані

Не создай себе кумира...)))

13. pukhnastyk

Та ні на що я не натякаю. :) Зрештою, як Україна, так і Росія ще не перейшли повноцінно до Болонської системи, тому казати що ця система - "одні лозунги", імхо, якось необ'єктивно. ;)

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Правильно. У нас взяли тільки форму,але її наповнили нашим змістом.Мені здається,щоб був і зміст,потрібно в кожний ВУЗ по 5-6 волонтерів з західних ВУЗів,яким надати право інспектувати сам навчальний процес. Але уявіть собі ,який хайдер піднявся б зі сторони наших адмінів від освіти, якби таке хтось подумав ввести.Тому я наголошую,щоб це зробити-потрібна воля президента,в даному випадку.Чи зробить це Табачник по волі президента,і чи буде така воля-я дуже сумніваюсь-як мені здається-він прийшов,щоб зробити навпаки-викорінити те що вже зробилося в цьому плані.

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

В рамках «АнтиТабачної Кампанії» триває збір підписів за відставку Міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Одними з перших його розпочали львівські студенти, незабаром ця практика пошириться на інші міста України. Крім того, свій підпис за звільнення Табачника можна поставити під он-лайн петицією на сайті www.petition.org.ua (перехід за лінком - http://www.petition.org.ua/?action=view&id=251183).

• Подобається Подобається x 3
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це часом не "наші десантники" з Маріуполя проявили активність, мо свідомі стали після відвідування ЛФ нє?:good:

• Подобається Подобається x 4
  18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

ДАнило?Как по Вашему...на сколько недель еще хватит денег на "АнтиТабачную компанию"?На две ?На одну?
    А спорим на бутылку коньяка...что к 1 мая все затихнет!!!!!:haha:
    И Табачник останется на месте министра!:tongue:

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 21 бер 2010
  20. sl4m

sl4m Well-Known Member

ой как я надеюсь что у вас введут обязательные экзамены на русском языке
    вот тогда вы поймете, что такое языковая дискриминация

ЗЫ называйте его тютюрныком - результат все равно не поменяется =)

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

а я бы взялся за сбор подписей по поддержанию табачника
    ... хотя... кто меня (и вас) будет слушать =)

а де твій аватар? :)