Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви очевидно мене не зрозуміли.Я маю на увазі харизму.Я чув виступи багатьох політиків на мітингах.Повірте я вмію оцінити ситуацію і обстановку.Так як вміє це робити Юля бльш не вміє ніхто.Вона це робить зі знанням справи.:) Але залишмо це бо це офтоп.Говорімо за Вашого Табачника.;)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

При всій відразі до неї, я її дурепою не вважаю... Ющч - дурень, проговорився про типу народну непокору... Вона цього не зробить. Бо тоді ФСЁ - повний пісєц пАмаранчовим міфам... І пАмаранчовим дИмократичним силам... А так тихенько, сидючи в куточку, повизгуючи з під лавки можна ще протриматись хоч в опозиційній, але владі... А там... Дурень думкою багатіє...

І від себе. Навіть якщо ви, бджоли, почнете війну, я буду воювати проти вас. Проти тих, хто ПЕРШИЙ почав війну! І повірте, я свою роботу знаю... Ви через Опір і Стрий не перейдете...

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ми про корупцію взагалі, чи в освітньої галузі?
    "Політична воля" - це мантра, яку люблять повторювати, коли ніхто не знає що потрібно робити, а щось сказати треба. Ну яка до біса тут воля потрібна? Потрібно ставити на перше місця не гроші, а щось више, самоповагу наприклад, відповідальність за результат. Але це неможливо, якщо людина отримує платню, якої невистачає на нормальне, якісне життя. Чомусь тут сказали, що радянська система освіти зле ніж болоньска... Але з чого таки висновки було зроблено? Не чув ніяких проблем з дипломами МГУ чи наприклад Фізтеха, з дипломами свого ВНЗ теж проблем не було. Так, "фахівець" це не теж саме що й "магістр", але іноземці їх визнавали. Сьогодні ж будь-яка система освіти буде, а все одне, якщо людина замість того щоб вчити думає, як заробити собі грошей - вона їх буде брати.

Одна поломана, другу зроблять. Гірка правда.

Не існує у сучасному суспільстві, то, чого б не можна було придбати за певні гроші. :nea: Можливо, що вартість збільшується, але що щось неможливе - це ви занадто оптимістичні.

• Подобається Подобається x 1
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

А мені він не подобається. Ага, і причьоска також, хтось йому порадив, мовляв так буде харизма. Книги його не читав, то не моє. Не щирий, озлоблений на весь світ якийсь. Неврівноважений. Він не дебіл. Він такий як той Табачник, "публіцист". Продаси не тільки Батьківщину, ну всі розуміють про що я... Дуже хоче, аж з штанів випригує, стати депутатом ВР, вийти в люди, зробити кар'єру. Скоріше за все, незабаром таки вийде. Ганя Герман вийшла і він вийде при цій владі, на заміну Чорноволу-балаболу.
    А от Оробець таки розумна дівчина, і файна як "куколка":). І той "недебіл", тіко і зпромігся що закинути їй про батька - депутата, а по суті, нічогісінько.

Останнє редагування: 20 бер 2010
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бузина? Він просто хоче геростратової слави. Все. Нічим іншим він в житті не керується.

6. VasMT

Smeеt! А скільки коштує довідка про інвалідність?

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Інформація. :haha:

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

СтОит поинтересоваться процедурой украинского тестирования. Все необходимые меры по защищённости тестов приняты.

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

До речі, шановне панство!

ТЕСТИ ЗАПРОВАДЖУВАВ ЯНУКОВИЧ!

2004 рік

Центром тестових технологій Міжнародного фонду «Відродження»спільно з Міністерством освіти і науки проведено тестування 4485 випускників шкіл міст Києва, Донецька, Львова, Харкова, Одеси з математики, української мови, історії, економіки.

У 31 вищому навчальному закладі були прийняті рішення про зарахування результатів тестування як вступних випробовувань.

25 серпня була прийнята постанова Кабінету Міністрів України «Деякі питання запровадження зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти». Цим документом передбачається: провести у 2006 році випробовування технологій ЗНО навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти; у 2007—2008 роках — здійснити запровадження ЗНО навчальних досягнень випускників, які виявили бажання вступити до вишів.

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

Тюремного ув"язнення.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не сперечаююся... шо є - то є.

9. VasMT

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага. На закупівлю ДЕРЖАВОЮ автомобілів "Швидкої допомоги" ДЛЯ ТОЇ ж САМОЇ ДЕРЖАВИ, комплексного обладнання сільський амбулаторій тощо. І знову верещать про її "корупцію". А не намагалася б купити - верещали б про "жалюгідний стан матеріальної бази медицини, до якого довела Тимошенко". :)))

А ось те, що Тигіпко та Азаров пару днів тому озвучили бажання взяти 20 млрд долларів (!) під гарантію держави на міфічне "покращення інфраструктури держави" - це просто "голос ангелів з неба"!

• Подобається Подобається x 2
  11. borkhes

И что? Там есть что-то новое, чего в других странах нет? Может там криптографию с открытыми ключами используют? :)))
    Вроде со взрослыми людьми говоришь, а простые вещи объяснять приходится. Вопрос лишь в количестве необходимых дензнаков или породистости борзых щенков. Если хорошо заинтересовать соответствующих людей - любой тест найдут и перепишут.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ото відкриття!
    Цитата з того самого посилання.

Цією справою уже зайнялись працівники СБУ. Не виключено, що у час слідства можуть виявити ще масу липових студентів-інвалідів.

То й що!? Звичайно, ділки шукають будь-яку можливість... Але "інвалідів" вирахувати набагато простіше. Чи це можна порівняти з зовсім недавніми ТОТАЛЬНИМИ поборами при вступі в торговельно-економічний, загальномедичний, юридичний, стоматологічний тощо напрямки???

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Що за дитячі погрози? Як малолєтка на танцях. "Тільки хто полізьте - то будете знати! Я карате в 3 класі займався!". :haha:

13. VasMT

А чого ж не РЕПЕТУВАЛА про це?
    Як по ночах Таміфлю розгружати - ВОНА перша... Всі бачили. А тут тишком-нишком... Певно скромність у демократки проснулась...

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Ні! Це не погрози... Це реальність. Ви хочете піднімати людей на кровопролиття, вам кортить крові, вам хочеться різати і вішати... Я цього не хочу... Але якщо ви почнете, я вас буду знищувати.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Подделать тесты крайне сложно. Все бланки номерные. В прошлом году был принят Закон о внесении дополнений в Уголовный кодекс за разглашение конфиденциальной информации по тестированию. И т.д.
    Что касает денежных мешков - такие здесь не учатся. Они едут в частные ВУЗы за границу и платят за это десятки и сотни тысяч в год.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

VasMT Ви кого бджолою назвали? Мене?:haha: Повірте я до бджіл маю відношення не більше ніж Ви,як споживач меду;) Це по перше.
    По друге ні Ви ні я воювати не будемо.Ми вже пенсіонери-Ви офіційний бо так положено,я потенційний бо ще працюю.

• Подобається Подобається x 3
  16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не хочу захищати Тимошенко. Вона в цьому не має потреби. Та й не знайомий я з нею. :haha:
    Я просто дуже люблю ясність, люблю так само сильно, як ви і ваші патрони - порепетувати.

Постанови Кабміну про кредити для ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ і ДЕРЖАВНОЇ СІЛЬСЬКОЇ МЕДИЦИНИ:

Постанова від 05.08.09 №818 (залучення державним підприємством для постачання медичних установ "Укрмедпостач" у 2009 році іноземного кредиту для реалізації інвестпроекту щодо проектування та будівництва фельдшерсько-акушерських пунктів і сільських амбулаторій та оснащення їх медичним та іншим обладнанням під державну гарантію).

Постанова від 29.10.09 №1144 (залучення Державним українським об’єднанням "Політехмед" іноземного кредиту для закупівлі автомобілів швидкої медичної допомоги під державну гарантію)

Ну і так далі.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Я не бджіл. Я мурашк. :)))

Виходьте надвір і починайте копати шанець. Коли ваші скажуть "Атбой трівогі" - використаєте як полєвой ровік.

17. VasMT

Звісно...
    Ми можемо тільки припускати, якою була справжня мета цього "дозволяння"...
    Але час, місце і об"єм дозволів наштовхують на неоднозначні висновки... Тим більше, що вони, дозволи, я розумію, не пройшли...
    Задумайтесь, чому не чутно Йульки? Ще тиждень тому її було як "снігу" всюди... Чи Ви вважаєте, що цензура вже введена? Подивіться, як толерантно і виховано веде себе Соболєв... То лив помиями наліво і направо, а тут почав говорити українською... І інщі "демократичні" сили принишкли... Не чутно... Де Ющ? Отпуск вже кінчився... Що глечики в Арсеналі протирає? Де Гриценко? Де Тягнибок? Де ОПОЗИЦІЯ, котра повинна тримати владу за кадик! Один Яценюк по ВР совається...
    Лідер Європейської опозиції... Чи Ви вважаєте це затишшям перед бурею? Ні! Це страх! Страх і надія... Надія на обоюдне миття рук. Ми не будемо сильно опозиціювати, а ви, Пане, пожалійте нас, нерозумних...

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Шанєц в мене вже є. Ще кінця 19-го століття. Тай потреби нема... Всіх воЯк стрийський рибнагляд і без мене розгонить... :)

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви про що? Найдіть хоч одну людину хто скаже що мені доста.(шара объема не имеет).Ті котрі нвчилися брати припинять це робити хіба що в тюрмі,тим людям досить таке слово не відомо.Заплатіть Ви даїшнику хоч 20000доларів зарплату він буде брати хабарі.Байки про малу зарплату ми вже проходили.
    Не рівняйте освіту тоді і тепер.Тоді був високий рівень викладання,а тепер продаж дипломів.То що напрямок був не такий-було,так і казали підготовка по фундаментальних дисциплінах була чудова,а по інженерних-слабенька.Цінили наших математиків,фізиків,хіміків,генетиків,зате нікудишніми були інженери,економісти,торгівля і інше.
    А їй легше так жити,навіщо морочити голову з написанням наукових праць-легше стати деканом і робити гроші на справках і екзаменах,на вступі і на закінченні.Я можу багато чого написати,лише не хочу поки дочка не закінчить ВУЗ -можуть не дати.
    Я Вас розумію,але повірте що за гроші тести здати не можна було.Робили справки,як казав VasMT,і обходили з другого боку,бо з того не можн було.У мене в знайомих дочка не здала провірочного тесту КРОК,це по медицині.Так вона шукала де тільки могла,і гроші обіццяла але ніхто за це не хотів братися,слава Богу вона через рік сама здала,але рік втратила.
    Не знаю,ніколи її не давав і навіть в очі не бачив?Я не по тому.:)
    Неправда-це неможливо.Це колись було так.Коли мої діти закінчували школу ,і по телевізору міністр освіти(Кремінь) понтово розрізав конверта і витягував тему творчої роботи(ми її вже вечором напередодні знали).Це все дуже смішно виглядало.А тепер повірте неможна було. По перше,діти писали тести не у своїй школі,навіть ів іншому районі.Були створені центри незалежного тестування.Роботи шифрувалися.Провірялися людьми,котрі не знали прізвищ,перед ними були тільки шифри.Там ще багато було систем захисту,я не вчитель і всіх не знаю,знаю що купити це було неможливо.Я не впевнений що років так через 6-7 не найшди б як на цьому заробити.Наші люди дуже винахідливі.Але за ці два-три роки все було чесно.Чув що були спроби,але це зразу ж виявили і винні були покарані.
    Чим пенсійною книжкою? Чи купите китайських петард?:haha:
    Добре зробила.І дякуємо їй за це,я бачив які довольні були в тих амбулаторіях де Юля їм дала автомобілі і набір для амбулаторій такого обладнання,яке вони ніколи б не мали-побачимо що дасть їм Азаров.Ми дякуємо їй за те що нам дають доплату за стаж,за роки незалежності нам ці виплати роблять вперше.Лікар з 30 років стажу діставав ту ж саму тисячу гривень,що і лікар випускник.

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Да-а-а,шановні.Далеко вас завела,гілка про Табачника.Нікчемний бюрократ,а так збурює думки людей.На мою думку, не вартий він окремої гілки.:nea:

20. borkhes

Читая вас можно уверовать в то, что до прошлого года взяточничество вообще и в частности в ВУЗах поощрялось... :)))

а де твій аватар? :)