Українські студенти також вчаться в європейських вузах. Є багато українсько-польських програм європейської вищої освіти для українців. Наберіть в гуглі "україна польща навчання" і почитайте. Що стосується недостатньої "масовості" вищої освіти в Європі, зокрема, в Польщі - то тут ви також помиляєтесь. Ось цитата із сайту журналу про освіту: У польської вищої освіти - найдинамічніші показники росту в Європі. Кількість освітніх установ зросла в чотири рази, а кількість студентів збільшилась уп 'ятеро! Ще одна "родзинка" вищої освіти Польщі - велика кількість приватних навчальних закладів. На сьогодні у цій країні працює 310 приватних вузів та 138 державних. Завдяки такому високому рівню конкуренції вартість навчання в вузах Польщі нижча, ніж в інших європейських державах. Місцеві традиції вищої освіти сягають XIV століття. Ягеллонський університет у Кракові, заснований у 1364 році, є одним з найстаріших університетів Європи. Великі польські науковці, такі як Микола Коперник і Марі Кюрі-Складовська, прах якої почиває в паризькому Пантеоні, - вчені, вклад у науку яких є гордістю людства. Сучасні польські вузи продовжують славетні традиції попередників. Варшавський університет посідає перше місце в рейтингу ІТ Тор Сосіег, випереджаючи навіть Массачусетський технологічний інститут (Massachusetts Institute of Technology). Представник Польщі займає перше місце в індивідуальному рейтингу Тор Coder.
вчера у Кисилёва на Интере Тарионша с Бузиной полемизировали относительно Табачника. Опрос народа (как до передачи, так и после) показал двукратный перевес поддерживающих Табакерку над теми, кто жаждет его отставки.
На Інтері вибирають людей таких куме як вам треба. Кисельов росіянин,а росіяни вони завжди росіяни,скільки би їх на батьківщині не били,думають вони по-імперськи.Такий і Кисельов. Я взагалі прихильник Тимошенко.В тому що до влади прийшла ПР я нічого страшного не бачу-виграли,значить краще підготувалися тактично-ЦВК,Конституційний суд,зняття Луценка-все підготовили так,щоб забезпечити собі перемогу.Тепер нехай працюють,і покажуть,що вони краще.Покажуть-добре,не покажуть нехай ідуть геть.Опозиція нехай слідкує,щоб вони багато не вкрали.Але поставити Табачника міністром освіти і науки,це все рівно,що би після Великої Вітчизняної війни поставити в СРСР Геббельса міністром освіти .Є речі котрі робити не можна.Хіба що це зроблено спеціально,щоб піднявся шум навколо Табачника а самим робити свої справи по прихватизації того що ще не встигли до них.І шельфу Чорного моря.і Одеського припортового, і Укртелекому.І головне щоб за сварками люди забули що Янукович до виборів обіццяв виплатити підвищену пенсію, яку (за його версією) не виплатила Тимошенко заднім числом з листопада місяця.
Я тоже смотрела. Фарион не дали свести все до "рыночных отношений" (у нас про таких говорят: только на базаре рыбой торговать). Если и были какие-то сомнения по поводу того, что эта история с Табачником - просто отработанная на Майдане тактика "мы самые шумные, все должно быть по-нашему", то они отпали. Бузина - молодец, как всегда. Мгновенно отреагировал на "ксенофобию" Ясно объяснить из-за чего сыр-бор так никто и не сподобился. То, что Табачник допускал некорректные выссказывания, конечно, плохо. Но в свете того, что позволяла себе Тимошенко, это не повод для всенародного гнева. Кстати, то, что Фарион не припомнили плакатики о русском языке - большой плюс ее оппонентам, грамотно пресекли рекламу.
Деби́льность — степень умственной отсталости, обусловленная задержкой развития или органического поражения мозга плода . При нерезко выраженной дебильности ребёнок может ничем внешне не отличаться от сверстников. Сохраняются механическая память и эмоционально-волевая сфера. Сложно воспринимают логические связи между предметами, понятия «пространство», «время» и т. д. Однако некоторым дебилам при задержке общего психического развития и малой продуктивности мышления свойственна частичная одарённость. Эмоции преобладают актуальные на данный момент. Действия не целенаправленны, импульсивны, развит негативизм. Среди дебилов различают эретичных (возбудимых), вялых апатичных, злобно-упрямых, мстительных и торпидных (заторможенных).Вікіпедія. Хто скаже що Бузина не такий?
Міністр освіти Дмитро Табачник не піде у відставку, навіть якщо студенти оголосять голодування з такою вимогою. Про це він заявив в ефірі 5 каналу. Відповідаючи на запитання, чи напише міністр заяву про відставку, якщо студенти оголосять голодування, вимагаючи його звільнення, Табачник сказав: «Ні, не напишу». На запитання, чи готовий він вибачитися за свої висловлювання щодо галичан, Табачник відповів: «Безумовно». «Готовий і сказати, що я буду реалізовувати сферу діяльності міністра без політичних якихось упереджених поглядів, але тільки на ґрунті Конституції і законів», - заявив міністр. «Але, як будь-яка людина, коли перестану бути міністром, чи на пенсії, все одно лишаю за собою політичні погляди говорити те, що є неправдою, те, що є фальсифікацією, те, що є перекрученням», - наголосив Табачник, інформує Українська правда.
Болонский процесс, болонский процесс... борьба с коррупцией... А почему бы не обсудить влияние на коррупцию пятен на Солнце? При любой системе коррупционеры находят как брать деньги. В чём защищённость тестов от коррупции?? За тесты тоже можно брать деньги. И никакой разницы в плане коррупции нет, что учиться на специалиста, что на магистра... Смена вывески не означает смену содержания.
Ви дуже справедливий ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- Погоджусь з Вами,що самих тестів мало.Для перемоги корупції потрібна політична воля.Як влади,так і людей. borkhes я не знаю чи знаєте Ви,але тестування у нас уже проводять і поступають по тестах абітурієнти не вперше.Так дійсно це дуже велика стаття доходів чорним налом,до якої має відношення доволі незначна кількість людей у ВУЗах.Ясно що певна кількість грошей іде в Київ в виді "податку" корупційним чиновникам в міністерство,ті в свою чергу вище.Це система,і якщо хтось піде проти неї йому просто зламають шию.Отож потрібна воля президента і прем"єра.Бо нижче волі не буде.Інші в цій схемі.Згідно цієї схеми стають ректорами ВуЗів,головами прийомних комісій. Але тут цю схему взяли і поламали.Уявляєте який шалений спротив. Але всетаки можемо гордитись що в останні роки ця схема була поломана. Розказували смішний випадок.В одному з ВуЗів на стомат факультет було згідно схеми вже поділені всі державні місця.Але вранці,коли повинна була засідати прийомна комісія,прибув з Києва антикорупційний десант . На ранок двері в прийомну комісію були опломбовані.Засідання проводили спеціальні комісари з Києва.Вони просто взяли і зробили конкурс результатів тестування.Зробили набір,комісії нікуди було діватись і мусіла затвердити рішення.Уявляєте що там робилося.Практично кожен з тих хто мав пройти заплатив по 5000 євро.Уявляєте а хтось уже потратив гроші,а їх прийшлось віддавати. У мене дочка мого знайомого електрика пройшла в Вінницький медичний без копійки грошей.Там побачивши її результати тестування запросили зразу ж при здачі документів.Якби були екзамени вона б ніколи не поступила.Поступити в медінститут без грошей на держзамовлення до тестування було неможливо,хіба може діти народних депутатів,або вище. Так от шановний borkhes, система тестування настільки зашифрована,що там неможливо результат купити за гроші. Побачивши, що з тестами нічого зробити неможна корупціонери почали фальшувати з пільговиками.Якщоб цей уряд продовжив традиції попередника і ще й удосконалив цю систему, то у нас би був справедливий вступ до ВУЗів.Але як бачимо вони ледве дочекались,доки дійдуть до влади і зразу ж взялися ламати антикорупцію.Очевидно велике лоббі у цих корупціонерів.Семиноженко представляє вищу школу,він буде виконувати наказ "своїх" ректорів-отож плакали наші грошики-потечуть вони знову ріками в кармани корупціонерів від освіти.Тому і міністерство дали в руки людині,яка ненавидить все що пов"язане з українством,в тому числі і державу Україну.Тільки такий ворог з ненавистю в очах до держави Україна буде цілеспрямовано нищити її майбутнє.
В останні години перед відставкою Тимошенко підписала дозволи на кредити під держгарантії на 22 млрд грн http://ua-time.com.ua/2010/03/03/za-sichen-dyficyt-bjudzhetu-sklav-1623-mlrd-hrn/ Багатолика українська опозиція Отут нічим крити... Хоча мені моєї вистачає. Але вважаю, прийде час виплатять...
Нехай нова влада провірить,і якщо побачить,що Юля частину цих грошей взяла собі,нехай дають її в суд.Нехай провірять скільки державних дач привласнила типу Межигір"я.Скільки га київської землі прихопила. Тепер у ПР всі карти в руках-хай працюють краще,якщо зможуть,а ми побачимо і оцінимо Це проблеми опозиції і тих хто торгувався за кількість міністрів і прем"єра.а тепер зостався в д..пі. Я щось сумніваюся,інакше б кричали.Але як мені здається спустять на тормозах.
Вже не перевірить... Вчасно спинили. Тридцать лет и три года просидел Илья Муромец на печи. А затем пришли к нему из ВТЭКа, переосвидетельствовали и лишили первой группы инвалидности. Пришлось идти работать. Не буде ТАКої опозиції... Косата втратила ініціативу... А бити вназдогін, не вдячна річ...
Це як? Це Ви до чого? Я б не сказав.Вона так просто не піде. на рахунок косатої-вам лисі жінки подобаються?
Микола Лисий жонатий на колєжанці Тетяні... Я б написав, чи вона мені подобається, але боюсь дружина прочитає моє откровення . З лисими зустрічався, цікаво... Свою дружину зустрів косатою... Але якби зустрів Косату - хрестився би тиждень, аби не попортило... Це на рахунок " посмотреть"... Будьте уважні...
не всі ж люблять гроші переводити у га замлі, чи дачі, є такі, що багатство тримають у міжнарожних банках і їм того достатньо.
Ну мене ж не попортило-зустрічався особисто,і скільки раз. На даний час в Україні немає політика,який би мав такий вплив на маси.Я бачив який вона має вплив на людей на мітингах-повірте,якби закликала до збройного зіткнення пішли б.Ясно що вона цього не робила ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Миху-це пусті слова-факти в студію. Януковичу тепер нічого не мішає доказати факт крадіжки.Прокуратура і суд-все в його руках. Внесіть пропозицію-Ви ж у коаліції
Та яке.. я вас прошу... І Льоня Черновецький у Києві вже їй то довів. ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ---------- Ще не вечір. Все буде, але шоб ви потім не казали, що опозицію тероризують. Юльку можна почати копати з часів Лазаренка, та й справи проти неї ще не закриті, просто призупинені.