о, то є добре. китайські авто обслуговуєте? я тут замовив на свою Джилі 7 передній бампер та решітку радіатора, а сам міняти йось побоююсь - нема досвіду, не хотів би щось відломити чи зіпсувати. і в скільки обійдеться така послуга?
Джілі на Феніксі дуже нормально роблять (Ткацька, 31). Є ще декілька заточених під Джілі, тримайте посилання – Ремонт Джили Львов СК, МК и Эмгранд: Geely СТО автосервис и диагностика
Відгук про СТО "Любе" Інтернет платфорама, яка може порекомендувати багато корисних сервісів, а від недоброчесних вберегти. Сьогодні і я зроблю невеликий вклад і можливо цей пост вбереже кількох людей від недобросовісних підрядників. Лопнув терпець! І нарешті після чергової поломки і ремонту від ШАХРАЙ-ДЖАМШУТ СТО " ЛЮБЕ" , вирішив викласти і свою історію. Перше знайомство і спілкування з ДЖАМШУТ СТО "ЛЮБЕ" відбулось десь 4 роки тому, мав я проблеми з замком багажника. Машинка мала механічний ричаг відмикання багажника. По деяким причинам цей ричаг чомусь не дотягував і не відмикав багажник. По рекомендації джамшут майстра ДЖАМШУТ СТО "ЛЮБЕ" ми встановили там електромотор. Все ніби ок. Через місяців 5-6 цей моторчик горить і я знову їду в недоСТО "ЛЮБЕ". Новий майстер підійшов до моєї ластівочки, кинув оком, і видав таке фе, що мастер, який ставив той електромоторчик - криворука тварина, якого допускати навіть до конструктора лего не можна, не те що до автомобіля. Я його почув і попросив те саме повторити при старшому зміни. От був здивований старшой з майстром, коли почув, що ремонтувалась машинка тут же і його меншим колегою. Тихенько насупившись, майстер встановив новий мотор, змінив кут його розміщення. (Так мало бути з самого початку за його словами) Все готово, все працює я забирати авто, а мені рахунок будь-ласка візьміть до оплати. Скандал, слюні, але поїхав я з СТО не заплативши ні копійки. Проходить десь близько року часу, багажник знову не працює. Їду в джамшут СТО"ЛЮБЕ". Знову згорів моторчик. Причина - замкнула кнопка. Запитав, чому не було встановлено запобіжник ціною 2 грн, якщо зараз доведеться замітити електромотор ціною 250 грн. У відповідь почув незрозуміле буркотіння, а з виразу обличчя стало зрозуміло, що в думках був посланий до предків, і нефіг тут мене вчити, як мені робити мою роботу і бабос заробляти. На запитання чи буде це відремонтовано: "Буде, але точно за гроші і ніяких там гарантій." Часу шукати нове сто не було, то ж погодився. І ось пройшов рік часу і мій багажник знову не працює. Ремонтуватись в СТО ДЖАМШУТ "ЛЮБЕ" я точно не збираюсь, але зателефонувати і повідомити про ситуацію в СТО - це тепер мій святий обо'язок. Після впізнання менеджером, почув фразу з мультфільму "Жил был пес": - ШО ОПЯТЬ? (Читати з хрипотою) А наш електрик з сьогоднішнього дня у відпустці і наврядчи він з неї вийде. (останнє ,то вже собі я сам додумав). Подякував. Поклав трубку.
Видел такие накладки на двери тут , подумываю себе купить. Клеить их лучше на прозрачный силиконовый герметик. И краску не попортишь, и держится на все 100.
МОжете спробувати автосервіс Радан Авто. Мають великий досвід в ремонті автомобілей і все робиться доволі якісно.
усім привіт! на днях придбав єсю,1.6тді 11року. задоволений! хочу до зими підготувати,але хорошого майстра не знаю! хтось підкаже? ДЯКУЮ ! УСІМ ГАРНОГО ДНЯ !!!
mojaxata якщо сам не знаєш скільки це може коштувати, то навіщо купувати собі геморой? Невже 2-3 штуки того варті, якщо результат не гарантований. Відрихтують її тобі, а все одно будеш шукати що не так і потім комусь впариш як "не бита не крашена бабушка в булочную ездила". Погана карма гарантована
Знатоки, може підкаже хто з власного досвіду На Пасічній 150 чи то 153, є шиномонтаж. Знаю, що наче шипшини, чи то vianor, давно проїжджала повз, а зараз мені туди від дому близько, актуальна адреса. Хтось там обслуговувався, можете враженнями поділитись чи вартує уваги чи пошукати ще що?