Хто підкаже, де файно роблять геометрію на МАЗах? На вантажних іномарках знаю, а саме МАЗах... ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ---------- яка буденність... МАЗ - ото екзотика!
Краще ремонтувати авто на офіційному сервісі марки машини.... мотивуючи це тим що в мене там гарнтія і всяке таке... Я одного разу ремонтував своє авто на сервісі від страховою , відверто кажучи був дуже не звдоволений і директор страхової повністтю погодився зі мною . Так що , краще на офіційному , або в когось зі своїх .
При Привіт. Сам особисто ремонтував автомобіль на сто любе від страхової компанії глобус . Відремонтували - клас, супер та швидко навіть взагалі грошей не взяли сказали що страхова заплатить! Хоча я знаю СТ Глобус грошей взагалі нікому не платить банкрот ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- На сто Любе! Там доречі я бачив стенд для проточки тормозних дисків та фірмений стенд для діагностики ходової автомобілів! Там доречі є багато інших професійних стендів! І хороших майстрів хватає які на них працюють
Знаю хороших майстрів, що займаються кузовними та косметичними ремонтами, з досить нормальними цінами!!! Мені друг порадив, поїхав до них і не шкодую.Мого Golfa після аварії відновили на 100% Знаходяться на Кульпарківській Кому треба номер: той оплатить рекламу
Якщо людина лох, або якщо економія грошей для неї пустий і непотрібний звук - вона їде на Алекс. СО Алекс - це розвод людей на гроші. Вони мають людей за банальних лохів, от і все. НЕ їдьте туди ніколи, ні за яких умов. Націнка неймовірна просто. Як приклад, вони пропонували мені вирішення питання за 5 тисяч гривень. А це блок управління вентилятора, як вони мені сказали, він полетів (3 тисячі) + заміна ришіток кондиціонера на центральній панелі (теж треба було зробити) - 2 тисячі гривень. В результаті, поїздивши і пошукавши інші варіанти на автосервісах питання моє обійшлося у 750 грн. Це просто шок
Ну в офіційного дилера зазвичай так і є. Велике приміщення, оригінальні деталі, сертифіковані працівники, дороге обладнання і інструмент... То все коштує грошей і далеко не таких як у дяді Васі на гаражах.
- yes - не факт + накрутка 80-100% 1-2-3 на цілий сервіс. В 90% випадків сертифікат як колишня піонерська грамота, десь був, щось бачив, щось вміє подивитись перші роки після відкриття. Опісля терміну нічим не кращі, ніж я купляв своїм на франківському авторинку. І тим не меньше нормально відрегулювати декотрі дизеля може дядя Вася- Вова з гаражів, а після офіційних сервісів отримують розломані рокера і зрізані шпильки роликів через помилку в перекладі (в тирнеті маса описаних схожих проблем- поміняв ремені- виїхав-обірвало шпильку натяжного- попав майже на кіло єврів)
Моя думка - обслуговуватись потрібно на ОДНОМУ перевіреному СТО, і не скакати по різних майстернях, бо "десь там ніби краще". По-перше, постійних клієнтів на СТО запам!ятовують, і ставлення (в тому числі, а мо і в першу чергу якість робіт) набагато краще. Хай це навіть буде і "дядя Вася з гаражів" - якщо його робота заслуговує довіри, то чому б і ні? По-друге, якщо виявляються якісь косяки в роботі і ви звертаєтеся на інше СТО, що ви чуєте в першу чергу? "А де вам то робили? (Де таке поставили?) Там-то і там-то? Аа, ну то шо ж ви хочете! То тре всьо переробляти." А коли користуєтеся одним СТО, то так і кажете - то ж ви і робили, до вас і всі претензії... По крайній мірі, в мене такі випадки були.
Хто ж сперечається? Питання в тому, як перевірити?! На СТО буває прин кадрів. Буває, що косячать навіть перевірені.
Особливо зараз,та ще дуже часто змінюються власники самого сто,що дуже впливає на робітників та якість роботи
О тут істина правда!! А то починають ціну набивати) То то не так, то переробити,але насправді важко натрапити на якісне та совісне СТО
на жаль, найчастіше так виходить, що перевіряється саме на власній шкурі... Колись довший час обслуговувася на Нєкрасова, і далі б там був, но Нєкрасова вже йок. Методом проб і помилок зупинився на СТО на Личаківській - хай і не супер-пупер модернова, але мені подобається - близько, ціни більш-менш, та й косяків особливих ніби не наробили поки (ну за років так певно 5-6)...
сайт для автосервиса и инструментов novatech-sto.com.ua звонить по номеру (068) 615-66-55 будет скидка 2-10%