Залишати авто на автосервісі без особистого нагляду це дуже великий ризик. Наші майстри то суцільний цвірінь... нема слів, одні вислови... Це не лише непрофесійні, але й непорядні люди. Контролювати треба все, а якщо ремонт такий, що треба все-таки лишити машину на кілька днів, то тільки туди, де багаторазово перевірені майстри, а ще краще шоб якісь знайомі були. Часто бувають випадки шо майстри катаються на тих машинах і ламають їх, а то й взагалі попадають в ДТП. Наш Форест може розказати таку історію із власного досвіду.
ай-йай-йай що розуміє ться під комп діагностикою? Сходження зробити? Їдьте на академіка Підстригача бічна Наукової, нижче за ювеліркою 100 м) упс, забув, там СТО БОШсервіс називається
Я колись чув, шо комп діагностика це спеціальний стенд, на якому визначають степінь зношення амортизаторів. В результаті вам кажуть наприклад амортизатори зношені на 40%. Знаю точно, шо таке роблять на Алексі.
От я йому так і сказала зразу, що треба в Picasso запитати Насправді після того"ремонту" Максим хоче, щоб зробили діагностику і порвняти ЩО зроблено, а за що просто здерті гроші.Як я зрозуміла, то не тільки развал-сходження, а повна діагностика
ой. А в мене протилежне враження. Є там майстри, але попадали і на тих в кого криві руки. Ну і ціни в них були не дуже помірними. Я один раз приїхав зі знайомим, який купив перше своє авто. Понарозказували йому що треба міняти, що він аж за голову взявся. Я стояв біля авто і бачив що і як діагностували. На запитання що робити я порадив не міняти все озвучене (в т.ч. 4 підшипники ступиць), а лише дещо з дрібниць. І, о диво, машина відїздила без їхніх замін ще багато кілометрів, а з тими підшипниками так і продалась через три роки. а це тоді що? - Богдан з Валєрою не беруться? Там зараз в них появився моторист, але щось не дуже відкликаються про нього. Колись з Солонки відправляли до дизелистів біля кільцевої (р-н іподрому). Маю старий тел 0981314960 Володя (якщо модератори порахують за рекламу і затруть, то кину в ПП) Стандартна процедура майже всіх кузовщиків. Але... на вул Газовій є кузовщики (фірма), робота і відношення яких мені дуже подобаються. Правда ціни в них не найдешевші, але на роботу любо глянути. Уже не раз переконувався ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ---------- умгу. На БошСервісі теж є тоті штуки + перевіряють гальма і всяку всячину, а потім видають роздрукований листочок з усіма даними ---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ---------- Ну по кузовних роботах там навряд чи щось скажуть, а по всьому решта то напевно. Якщо є притензії до кузовних робіт і буде можливість віддерти назад трохи грошей то скоріше всього прийдеться їхати на Газову і доробити/переробити
ходову діагностують там де я писав. Гальма, стійки, сходження будуть "на компах". Сайлент-блоки, шарові, ричаги оглядають на підйомнику.
Всім привіт. От захотілось і з Вами поділитись автосервісом на якому я постійно обслуговую свою італійську подругу =) Роблять хлопці там швидко і ціни досить помірні. Знаходиться він на вул. Хуторівка - маю надію, що хоч комусь ця інфа допоможе вирішити його проблеми з авто
Недавно мав пригоди з хондою, влетів в яму на трасі. І машина заглохла Привезли мене на той сервіс евакуатором. Яке було моє здивування, коли за розблокування машини (виявилося від удару заблокувався клапан подачі пального) з мене нічого не взяли. А на час поки розбиралися пригостили кавою. Мій висновок 5 +
Я обслуговуюся на "СТО КБ" на Сахарова за "Фуршетом". роблять швидко, якісно, ставлення супер. А коли ще була гарантійне обслуговування на "Діаманті" - то жах, намахують на кожному кроці. Продали мені нову машину з заклеєним колесом, з поганим акумулятором, ледве новий в них видерла.
підкажіть, будь ласка, де можна відрегулювати світло фар на стенді? (варіант: сам перед стіною не підходить) дякую.
А де можна запаяти жигулівський радіатор? Наразі гугл і всі усні джерела наводять на "зелену браму на Садовій". Хтось знає, що то за місце, чи може є якісь інші? Радіатор сльозить у погано доступному місці вгорі. Літом на воді то не було проблемою, а от тосол постійно доливати вже трохи не тойвово...
на Підстригача (бічна Наукової) "Бош Сервіс" . Собі регулював там. Скільки коштує, не пригадаю. Можу завтра передзвонити уточнити при потребі. кхе-кхе.. який саме? Вони різні бувають. Стоп-лііік не допомагає? Підказка- може простіше передавити соту? Ще одна підказка, мають ремонтувати ті, хто займається авто-кондиціонерами
Я вже понад два роки обслуговуюся в Городку. Там є така СТО "Комфорт", ось вона на гуглокарті http://goo.gl/maps/N3goK Про "прийом" домовляюся телефоном, тобто в чергах гаяти час не потрібно. Ремонтують ходову, двигун, КПП, міняють мастила, ремені, роблять розвал-сходження, є шиномонтаж, минулого року придбали стенд для регулювання світла фар. Тут же свій магазин автозапчастин. Придбані тут запчастини встановлюють зі знижкою, а деякі з гарантією, як наприклад амортизатори. Із мінусів: 1. не у Львові. Тобто якщо ви хочете лишити авто, то назад довго добиратися. Я коли знав, що авто доведеться лишити, кидав в багажник ровер, вертався додому своїм ходом (на Личаківську виходить 30 км), приємне з корисним Наступного дня ровером їхав в Городок. 2. нема автоелектрика Із плюсів. 1. Швидкий доїзд гарною дорогою 2. Гуманні ціни 3. Чисті приміщення і майстри, просторий вимощений плиткою майданчик 4. Магазин запчатин, не потрібно шукати деталі по магазинах, більшість основних замінників тут є в наявності. 5. Кімната клієнта, де можна займатися своїми справами, поки майстри крутять гайки (можу навіть підказати пароль на їхній вайфай :gamer Рекомендую
Того вже не скажу. Мабуть залежить, що треба робити. Спеціалізуються на ВАГах (VW, Audi, Seat, Skoda), але я там бачив на підйомнику різну екзотику, навіть Порше 911 За моїм лінком є телефон, можете уточнити
СТО "ЛЮБЕ" ЛЬВІВ вул.Стрийська 195 Привіт усім . Хто робив ремонт авто після дтп. на сто "любе" через страхову компанію "глобус". підскажіть будьласка чи варта звязуватись з ними як швидко проводиться ремонт авто і взагальному яка ваша оцінка ,буду дуже Вам вдячний за відповідь.
Є 2 моменти: 1) страхова не завжди рекмендує справді якісний сервіс, бо існує таке поняття як відкати \ 2) є 2 позитивних відгуки про сто тут http://car-city.info/catalog_sto/sto_quot_lyubequot__821.htm