Стигмати

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 24 кві 2008.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Стигмати

ви праві...
    для мене таке не аргумент....
    по-перше, бо не вірю в казки для дорослих....
    (до речі про висадку американців на місяці також є документальні підтвердження)
    по-друге, навіть якщо я помиляюся і справді в людини були рани, що кровоточили, то це більше схоже на хворобу крові, а не на "знак згори"....

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

сурйозний і змістовний аргумент.... а для дітей вірите?

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

То як поясниш те, що коли він помер, то рани моментально зникли? Без слідів і шрамів. Чистесенькі руки, ноги...
    Крім того питання таке. Якщо це хвороба крові, то чому ніхто з лікарів її не виявив? Чому не було гниття? І це ж тривало 30 років, здається.
    Зрештою, Піо тоді ще й за інших молився, і вони чудесно зцілювалися. Чи й у зцілення через віру ти теж не віриш?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

нехай, от якби ше пояснити що саме рани на тих місцях, що були в Ісуса....

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Звичайне "зондування" емоційних сфер.
    З одним поговорять про церкву, з другим - про улюблену музику, третього, наприклад, попросять щось намалювати.

Яка різниця, чим озюроєний лікар: томографом чи молоточком з фонендоскопом. Аби призначив правильне лікування.

А якщо до тих лікарів-католиків приведуть арабську або індійську дівчинку ? Вони ЗНАЮТЬ, ЯК дитина може почуватися в храмах "своєї" релігії ?
    Чи відмовляться лікувати ?

Я спілкувався з лікаркою-кореянкою (позиціонує себе як християнка, але генетично вся просякнута Сходом).
    Спільну мову таки знайшли (щодо хребта). Приблизно на "фізкультурному" рівні.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я б не був таким категоричним...

7. Liliyah Romanova

Борисе, №40.

8. Boris_Kiev

Людина була на індивідуальному сеансі психотерапевта.
    Скажімо, з приводу ворожнечі з тещею або тупіку в кар"єрі (чи поліпшення житлових умов).
    Повернулася людина додому і знов потрапила під вплив старих факторів, асоціацій...
    За один раз справа не робиться.

А може - чутлива людина сприймає якісь геоаномалії по дорозі додому.

Наприклад, моя дружина попервах відчувала фізичний дискомфорт в моїй квартирі. Причину знайшли швидко: під диваном в мене були ящики з трансформаторами, шасі (металеві конструкції) підсилювачів, динаміки з магнітами. Виніс до комори - дискомфорт пройшов. Ніяких "вищих сил".

9. Liliyah Romanova

Борисе, те, що я описала - це була реакція того, хто допомагав, психотерапевта, якщо хочете.
    І в своїй хаті людина почувалася так саме того дня.

10. Boris_Kiev

Мій друг (покійний) - психотерапевт вищого класу - казав, що звичайно, вислуховування деяких проблем "пастви" дуже виснажує його.
    І ніхто з його колег фізично не може дати йому якусь розрядку. Він спеціально навчив дружину знімати з нього цей тягар, але так, щоби дружина сама не постраждала.

Це тонкощі не для простих смертних.

11. Liliyah Romanova

Борисе, нічого особливого в розмові не було. Щось типу, "я посварився з братом" - "то піди й перепроси його". Згодом вже людина сказала, що проблема була більше, але певні слова, дуже допомогли. Відповідно не було, ні виснаження, ні чогось іншого. Радше дружня розмова.

12. Boris_Kiev

Ліліє, ну звідки я можу знати, що добрій людині примарилося ?
    "Капрічос" Гойї чи російські зелені бісики ?

Good night !

13. Liliyah Romanova

А не було візій, просто відчуття.
    І вам доброї ночі.

Не знайшлося пояснень...

14. Boris_Kiev

Майже цитуєте деяких політичних опонентів.

"Мало даних". Умови задачі поставлено некоректно.

"Заходить до хати упир волохатий,
    А слідом іде Бармалєй...."

Добраніч.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а як ти поясниш, що американці були на місяці?.... [​IMG]
    фальсифікація католицької церкви....
    і так тривало сторіччями...
    молитвою -- так, "святими священиками" -- ні...
    або що, це не від Бога.

16. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Хм... як на мене не може чудо відбуватися по законах природи бо інакше воно перестає бути чудом а перетворюється на фокус.

17. Liliyah Romanova

Що саме фальсифікація католицької церкви? Американці на Місяці?
    Католицька Церква не буде фальсифікувати стигмати, бо це їй не треба. Це не приносить користі. Чому? Бо такий собі отець Піо є конкурентом фактично. Добро робить, грошей не бере, просто помагає і молиться. Бо чого б тоді його обмежували, забороняли практики і т.д.
    А по-моєму навпаки. Якщо перечить законам природи, то це і є фокус, омана, ілюзія.

18. Мія

Мія Well-Known Member

Стегмати, якось цікавилась цим явищем то знайшла купу цікавої інформації.
    Найбільш переконливими були аргументи про душевне переживання християнином фізичного і духовного болю Христа. Ці переживання є настільки глибокими, що "приймають" на тіло біль фізичну, яка є відображенням його співучасті у стражданнях.
    Також з"являються і у не набожних людей, це вияв тіла та душі людини яка в так званому минулому житті була християнином. під минулим життям можна розуміти різне, як перевтілення проте це більше з сфери іншої конфесії, так і спадкові гени які несуть інформацію не тільки про фізичне тіло але й про душі наший предків.

19. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Наприклад людина що летить (сама) - суперечить законам природи - чудо?

Якщо людину "прив"язати" і заставити летіти а "шнурок яким прив"язали" використовуючи закони фізики (природи) зробити невидимим (це ж можливо , чи оптичний обман, чи "прозорий матеріал" чи ще якось) - людина детітиме але це вже не суперечитиме законам природи.. - фокус

Додано через 4 хвилини
    ну це виглядає що не по темі
    але якщо обговорюємо чуда, то як на мене, їм не буде фізичного пояснення.

Ну припустимо (до теми) у всьому винен мозок, заставив організм щось з собою зробити, але чому заставив? тому що були якісь дуже сильні "подразники". Що за подразники? такі то, чому саме такі і такий ефект і так далі... ми можемо пояснювати кожну ланку але я думаю що дійдемо до такої яку пояснити не вдасться ...

Додано через 7 хвилин
    От Ісус воскрес, чудо? чудо. Можливо пояснити законами природи? Зовсім ні.

Якщо будемо пояснювати законами природи то вийде що не воскресав ...

20. Мія

Мія Well-Known Member

Чому? А можливо ми ще не всі закони природи знаємо?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)