Відповідь: Стигмати ви праві... для мене таке не аргумент.... по-перше, бо не вірю в казки для дорослих.... (до речі про висадку американців на місяці також є документальні підтвердження) по-друге, навіть якщо я помиляюся і справді в людини були рани, що кровоточили, то це більше схоже на хворобу крові, а не на "знак згори"....
Відповідь: Стигмати То як поясниш те, що коли він помер, то рани моментально зникли? Без слідів і шрамів. Чистесенькі руки, ноги... Крім того питання таке. Якщо це хвороба крові, то чому ніхто з лікарів її не виявив? Чому не було гниття? І це ж тривало 30 років, здається. Зрештою, Піо тоді ще й за інших молився, і вони чудесно зцілювалися. Чи й у зцілення через віру ти теж не віриш?
Відповідь: Стигмати Звичайне "зондування" емоційних сфер. З одним поговорять про церкву, з другим - про улюблену музику, третього, наприклад, попросять щось намалювати. Яка різниця, чим озюроєний лікар: томографом чи молоточком з фонендоскопом. Аби призначив правильне лікування. А якщо до тих лікарів-католиків приведуть арабську або індійську дівчинку ? Вони ЗНАЮТЬ, ЯК дитина може почуватися в храмах "своєї" релігії ? Чи відмовляться лікувати ? Я спілкувався з лікаркою-кореянкою (позиціонує себе як християнка, але генетично вся просякнута Сходом). Спільну мову таки знайшли (щодо хребта). Приблизно на "фізкультурному" рівні.
Відповідь: Стигмати Людина була на індивідуальному сеансі психотерапевта. Скажімо, з приводу ворожнечі з тещею або тупіку в кар"єрі (чи поліпшення житлових умов). Повернулася людина додому і знов потрапила під вплив старих факторів, асоціацій... За один раз справа не робиться. А може - чутлива людина сприймає якісь геоаномалії по дорозі додому. Наприклад, моя дружина попервах відчувала фізичний дискомфорт в моїй квартирі. Причину знайшли швидко: під диваном в мене були ящики з трансформаторами, шасі (металеві конструкції) підсилювачів, динаміки з магнітами. Виніс до комори - дискомфорт пройшов. Ніяких "вищих сил".
Відповідь: Стигмати Борисе, те, що я описала - це була реакція того, хто допомагав, психотерапевта, якщо хочете. І в своїй хаті людина почувалася так саме того дня.
Відповідь: Стигмати Мій друг (покійний) - психотерапевт вищого класу - казав, що звичайно, вислуховування деяких проблем "пастви" дуже виснажує його. І ніхто з його колег фізично не може дати йому якусь розрядку. Він спеціально навчив дружину знімати з нього цей тягар, але так, щоби дружина сама не постраждала. Це тонкощі не для простих смертних.
Відповідь: Стигмати Борисе, нічого особливого в розмові не було. Щось типу, "я посварився з братом" - "то піди й перепроси його". Згодом вже людина сказала, що проблема була більше, але певні слова, дуже допомогли. Відповідно не було, ні виснаження, ні чогось іншого. Радше дружня розмова.
Відповідь: Стигмати Ліліє, ну звідки я можу знати, що добрій людині примарилося ? "Капрічос" Гойї чи російські зелені бісики ? Good night !
Відповідь: Стигмати Майже цитуєте деяких політичних опонентів. "Мало даних". Умови задачі поставлено некоректно. "Заходить до хати упир волохатий, А слідом іде Бармалєй...." Добраніч.
Відповідь: Стигмати а як ти поясниш, що американці були на місяці?.... фальсифікація католицької церкви.... і так тривало сторіччями... молитвою -- так, "святими священиками" -- ні... або що, це не від Бога.
Відповідь: Стигмати Хм... як на мене не може чудо відбуватися по законах природи бо інакше воно перестає бути чудом а перетворюється на фокус.
Відповідь: Стигмати Що саме фальсифікація католицької церкви? Американці на Місяці? Католицька Церква не буде фальсифікувати стигмати, бо це їй не треба. Це не приносить користі. Чому? Бо такий собі отець Піо є конкурентом фактично. Добро робить, грошей не бере, просто помагає і молиться. Бо чого б тоді його обмежували, забороняли практики і т.д. А по-моєму навпаки. Якщо перечить законам природи, то це і є фокус, омана, ілюзія.
Відповідь: Стигмати Стегмати, якось цікавилась цим явищем то знайшла купу цікавої інформації. Найбільш переконливими були аргументи про душевне переживання християнином фізичного і духовного болю Христа. Ці переживання є настільки глибокими, що "приймають" на тіло біль фізичну, яка є відображенням його співучасті у стражданнях. Також з"являються і у не набожних людей, це вияв тіла та душі людини яка в так званому минулому житті була християнином. під минулим життям можна розуміти різне, як перевтілення проте це більше з сфери іншої конфесії, так і спадкові гени які несуть інформацію не тільки про фізичне тіло але й про душі наший предків.
Відповідь: Стигмати Наприклад людина що летить (сама) - суперечить законам природи - чудо? Якщо людину "прив"язати" і заставити летіти а "шнурок яким прив"язали" використовуючи закони фізики (природи) зробити невидимим (це ж можливо , чи оптичний обман, чи "прозорий матеріал" чи ще якось) - людина детітиме але це вже не суперечитиме законам природи.. - фокус Додано через 4 хвилини ну це виглядає що не по темі але якщо обговорюємо чуда, то як на мене, їм не буде фізичного пояснення. Ну припустимо (до теми) у всьому винен мозок, заставив організм щось з собою зробити, але чому заставив? тому що були якісь дуже сильні "подразники". Що за подразники? такі то, чому саме такі і такий ефект і так далі... ми можемо пояснювати кожну ланку але я думаю що дійдемо до такої яку пояснити не вдасться ... Додано через 7 хвилин От Ісус воскрес, чудо? чудо. Можливо пояснити законами природи? Зовсім ні. Якщо будемо пояснювати законами природи то вийде що не воскресав ...