пані гелено, я майже впевнений, що жінка, яка стежила за вашим будинком -- не є перевдягнений пан ягуляр...
Я теж ні. Просто часто цією вулицею ходжу, і там, певно, люди мають таку ж ситуацію, як Ви. Принаймні, ваш опис жіночки дуже підходить..
Скільки вже тягнеться ця історія, і нічого ніхто не зробив, щоб нарешті прояснити ситуацію з тою жінкою і її стеженням(якщо воно дійсно є) Давайте вже щось робіть, пані Гелено
ви знаєте, я глянула на карту - то за дві вулиці від нас цілком може бути та сама жіночка в неї світле волосся, середньої довжини. підходить опис? а де саме вона там ходить? та я її не бачила з часу відкриття теми я ж не стою постійно на вулиці до того ж вона помітила що ми за нею спостерігали, то може вирішила приходити рідше
Так же ж плямисті ягуляри живуть на деревах і кидаються звідти на Віні-Пухів і Паців!!! Це дуже небезпечно... В психіаторів є жарт: якщо у вас манія переслідування, то не означає, що за вами не стежать... А в Подеревлянського: "бо знають малі діти, що краще переб()діть, ніж недоб()діти" (з Павліка Морозова)
Так. Якщо це та сама жінка, то дуже сумніваюсь, що вона за кимось стежить.. Скоріш за все, в неї психологічна травма. Або пережила щось дуже тяжке.
Шось нагадалося мені, коли я був влюбльоний то часто і мій шлях пролягав зовсім не в бік Сихова, тільки щоби "випадково" зустрітися. Або ж із найромантичніших мотивів вертався додому пішки із різних частин міста. Можливо, маємо справу не з романтикою, а з трагедією чи драмою? Треба тьотю особисто спитати
ця думка завуальовано вже висловлювалася, що це можливо просте співпадіння... <offtop> ноутбук, віста і немає української мови? </offtop>
У мене був такий виадок! Я одного разу стояв біля дит.сатка,(київ),сторож визвав міліцію,(розбирались дуже довго),але у вашому випадку,це жінка,можливо у неї дійсно не все гаразд,кращи підійти до неї,тай поговорити,щоб потім було спокійно.
Тю! Якщо це та сама світловолоса пані на Кубійовича, то думаю не варто переживати) Я ту паню там вже років 5 періодично спостерігаю. Часом зимою в одних тапочках стоїть, все в вікна одного будинку на Кеубійовича заглядає...Я сама вже була колись думала підійти, спитати...просто по тій дорозі додому ходила..і вже навіть дізналася де вона мешкає, насправді недалеко звідтам. Очевидно просто хвора людина, певно якась трагедія в неї на душі...і думаю не варто тут так на неї напосідати і робити з неї якогось кримінального агента. Краще б поспівчували людській біді..
до нас колись 2 кримезні хлопці прийшли десь в обід (певне думали що всі на роботі), а коли бабця відкрила двері на ланцюжку то вони начебто трохи розгубились і один з них ляпнув: "а в вас не буде трохи солі позичити?" ...ну явно по сіль вони не приходили...