стежать за будинком?!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Гелена, 31 жов 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Мій однокласник якось розповів на зустрічі, що раніше частенько сидів у дворі і на мої вікна заглядав - чи я вдома. А хлоп комусь ще небезпечнішим міг здатись, страшно подумати:)
    Хоча правду сказати як дзвонять часто на телефон і мовчать, то ми теж починаємо частіше думати про те, щоб хату надовго не залишати:) Шо то за життя в нашого люду - купа приводів для паніки:)

• Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А до нас часто хтось приходить саме в той момент, коли чоловіка нема вдома. То газовики помилились квартирою, то по якомусь оголошенню, то кота принесли на запліднення.. А цілими днями, коли ми обоє вдома, рідко хто приходить. Якось то все дивно. Ще й кілька разів приходили рекламщики двері пропонували нові. Як тут не панікувати?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Оскільки тема користується увагою форумлян, пропоную організувати флеш-моб.
    Усі, хто збереться, стежать за будинком Гелени.
    В разі появи підозрілої мадам, починають вголос обговорювати, як вони грабуватимуть ту чи іншу квартиру і при нагоді поріжуть конкурентів на стрічки.
    Втім, імпровізуйте самі.
    Може Лулу придумає сценарій, діалоги. А фотографів тут вистачає.

• Подобається Подобається x 5
  4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ну ви дайотє таваріщі :nea:

можна подумати що такого бути не може щоб хтось стежив :cool:

в мене родич займається кримінальними справами - він каже що саме так і стежать
    просто я хотіла почути інші варіанти, бо в криміналіста варіант тільки один - стежать

Останнє редагування: 3 лис 2008
  5. Boris_Kiev

Гелено, а мадам стоїть на одній точці ?
    Що там - грунт, асфальт ?
    Може її "електрофорезом" трохи полікувати ?
    Так, щоби чутливо, але безпечно.

• Подобається Подобається x 4
  6. viltis

viltis Well-Known Member

а в нас в будинку сьогодні 3 квартири пограбували....в одному під"їзді. Не знаю, як Ви, Геленко, але я почала замикати спільний коридор і забрала свою собачку додому.

П.С. Десь місяць тому пограбували наших сусідів. Якраз в той день собачки нашої не було....

• Подобається Подобається x 2
  7. Гелена

як правило, стоїть на розі будинку
    там і асфальт, і грунт є
    ой, то щось страшно звучить
    я на таке не здатна :nea:

8. Гелена

ого, аж три квартири о_О
    в нас під’їзд тільки надвечір замикається, вдень люди лінуються закривати-відкривати

9. Forest

Forest Moderator

Прошу вибачення, не втримався:lol::lol::lol:

10. Boris_Kiev

КОТА ???? Чи кішку до кота ?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я сама толком не зрозуміла. Збили мене з пантелику тим, що сказали, що в цьому будинку на першому поверсі має бути такий кіт (чи киця, що, зрештою, не так вже і важливо). А ми ж то на другому! Якщо ще й порахувати перший (партер), на якому ніхто не живе, то взагалі третій виходить.
    Мене починає турбувати параноя.

12. Boris_Kiev

Нірванко, треба радіти, що візитери застали Вас удома!
    А в нас мабуть скоро почнуть вештатися агітатори й соціологи.
    От моя дружина любить їх "відшивати"! :)

• Подобається Подобається x 3
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так в тому то і справа! Якби хотіли обікрасти, як це робиться в нас, то б тихенько стежили і вичислили б час, коли нікого нема вдома і можна залізти, не переживаючи, що господарі повернуться. Але тут не така система. Тут приходять прямо посеред білого дня, дзвонять в двері, тицяють котом (рекламами, поштою чи чимось іншим), люди відкривають їм двері, а ті вдираються і обкрадають хату. Зазвичай таке роблять зі старими людьми, або молодими наївними дівчатками. Не знаю чи це правда, але так мене чоловік лякає, тому я відкриваю двері з ланцюжком, або взагалі не відкриваю.

• Подобається Подобається x 3
  14. Гелена

в нас так сусідку пограбували - нагло вдерлися серед білого дня

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Думаю що ця тема повинна плавно перейти в щоденник пані. .....імя якої можна придумати , або спитати.

16. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

В нас так "блудили" впродовж кількох днів. То питали, де живе якась Марія Василівна, то ще щось. А потім прийшов слідчий брати свідчення - пограбували квартиру в під'їзді...

17. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Почитал, интересная история. Но скажу честно, нормальная милиция так непрофессионально слежку организовывать не будет, а более серьезные структуры и подавно. Это конечно может быть и слежка одной из многочисленных охранных фирм ("детективных агенств"), жена наняла для слежки за мужем:smile:. Могут и квартирные воры выпасать себе квартирку, но больно долго. Да любой вариант из здесь предложенных может быть правильным.
    Но не пойму, почему вы до сих пор ничего не предпримете (поговорить с ней или с ментами). Так конечно интересней - в детективов играть, но и доиграться ведь можна.

18. Гелена

тому що не сприйняли цю ситуацію дуже серйозно :)

19. harmony

harmony Well-Known Member

До мене теж дзвонили у двері, питали за якоюсь дівчиною, а потім вибачились, сказавши, що переплутали і пішли на верх обдзвонювати інші квартири... Правда крадіжок в нашому під"їзді ще не було. Видно дійсно шукали когось.

20. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А вы сделайте вид, что вы за ней следите, ради прикола. Чтоб она вас заметила. Посмотрите, что она предпримет.

а де твій аватар? :)