Мій однокласник якось розповів на зустрічі, що раніше частенько сидів у дворі і на мої вікна заглядав - чи я вдома. А хлоп комусь ще небезпечнішим міг здатись, страшно подумати Хоча правду сказати як дзвонять часто на телефон і мовчать, то ми теж починаємо частіше думати про те, щоб хату надовго не залишати Шо то за життя в нашого люду - купа приводів для паніки
А до нас часто хтось приходить саме в той момент, коли чоловіка нема вдома. То газовики помилились квартирою, то по якомусь оголошенню, то кота принесли на запліднення.. А цілими днями, коли ми обоє вдома, рідко хто приходить. Якось то все дивно. Ще й кілька разів приходили рекламщики двері пропонували нові. Як тут не панікувати?
Оскільки тема користується увагою форумлян, пропоную організувати флеш-моб. Усі, хто збереться, стежать за будинком Гелени. В разі появи підозрілої мадам, починають вголос обговорювати, як вони грабуватимуть ту чи іншу квартиру і при нагоді поріжуть конкурентів на стрічки. Втім, імпровізуйте самі. Може Лулу придумає сценарій, діалоги. А фотографів тут вистачає.
ну ви дайотє таваріщі можна подумати що такого бути не може щоб хтось стежив :cool: в мене родич займається кримінальними справами - він каже що саме так і стежать просто я хотіла почути інші варіанти, бо в криміналіста варіант тільки один - стежать
Гелено, а мадам стоїть на одній точці ? Що там - грунт, асфальт ? Може її "електрофорезом" трохи полікувати ? Так, щоби чутливо, але безпечно.
а в нас в будинку сьогодні 3 квартири пограбували....в одному під"їзді. Не знаю, як Ви, Геленко, але я почала замикати спільний коридор і забрала свою собачку додому. П.С. Десь місяць тому пограбували наших сусідів. Якраз в той день собачки нашої не було....
як правило, стоїть на розі будинку там і асфальт, і грунт є ой, то щось страшно звучить я на таке не здатна
ого, аж три квартири в нас під’їзд тільки надвечір замикається, вдень люди лінуються закривати-відкривати
Та я сама толком не зрозуміла. Збили мене з пантелику тим, що сказали, що в цьому будинку на першому поверсі має бути такий кіт (чи киця, що, зрештою, не так вже і важливо). А ми ж то на другому! Якщо ще й порахувати перший (партер), на якому ніхто не живе, то взагалі третій виходить. Мене починає турбувати параноя.
Нірванко, треба радіти, що візитери застали Вас удома! А в нас мабуть скоро почнуть вештатися агітатори й соціологи. От моя дружина любить їх "відшивати"!
Так в тому то і справа! Якби хотіли обікрасти, як це робиться в нас, то б тихенько стежили і вичислили б час, коли нікого нема вдома і можна залізти, не переживаючи, що господарі повернуться. Але тут не така система. Тут приходять прямо посеред білого дня, дзвонять в двері, тицяють котом (рекламами, поштою чи чимось іншим), люди відкривають їм двері, а ті вдираються і обкрадають хату. Зазвичай таке роблять зі старими людьми, або молодими наївними дівчатками. Не знаю чи це правда, але так мене чоловік лякає, тому я відкриваю двері з ланцюжком, або взагалі не відкриваю.
Думаю що ця тема повинна плавно перейти в щоденник пані. .....імя якої можна придумати , або спитати.
В нас так "блудили" впродовж кількох днів. То питали, де живе якась Марія Василівна, то ще щось. А потім прийшов слідчий брати свідчення - пограбували квартиру в під'їзді...
Почитал, интересная история. Но скажу честно, нормальная милиция так непрофессионально слежку организовывать не будет, а более серьезные структуры и подавно. Это конечно может быть и слежка одной из многочисленных охранных фирм ("детективных агенств"), жена наняла для слежки за мужем:smile:. Могут и квартирные воры выпасать себе квартирку, но больно долго. Да любой вариант из здесь предложенных может быть правильным. Но не пойму, почему вы до сих пор ничего не предпримете (поговорить с ней или с ментами). Так конечно интересней - в детективов играть, но и доиграться ведь можна.
До мене теж дзвонили у двері, питали за якоюсь дівчиною, а потім вибачились, сказавши, що переплутали і пішли на верх обдзвонювати інші квартири... Правда крадіжок в нашому під"їзді ще не було. Видно дійсно шукали когось.
А вы сделайте вид, что вы за ней следите, ради прикола. Чтоб она вас заметила. Посмотрите, что она предпримет.