Ги... Налякали... Та я Вам без жодної корупції можу сказати, которі квартири нашого будинку "на охороні". Прилітають на кожне виключення світла. Не обдуриш.
То просто дурні системи. Охоронна система може живитися від телефонної лінії (тоді відслідковуються в першу чергу проблеми на АТС), або від мережі + акумулятора на 12-24 години (тоді на пульт іде сигнал "нема напруги").
Гелено, невже так важко знайти міліціонера (хоча би відставного, але при мундирі), щоби він "провів роботу" з мадам ? І все стане ясно!
Гелено, Ви започаткували тему - усі намагаються дати пораду "по максимуму". Шмайсер на городі не заіржавів ?
та ні, винесіть їй осліньчик, ковдру й горнятко гарячого чаю. нічого навіть не питайте - сама розповість.
Підтримую Миха - якщо ця людина має на меті щось недобре - треба підійти і демонстративно її сфотографувати, маєте право, вона у громадському місці. Якщо вона пов'язана із злодіями, значить знайшовши її міліція зможе знайти злодіїв. І вона це однозначно зрозуміє. Але якщо жінка ходить і місяць усміхається сама до себе то здається, тут вже і фотографувати не треба...
Гелено , вже 3 дні з цього часу пройшло.Жінка ще стоїть? ===== Чи це вже не має значення.Жінка пішла , а тема залишилася?
два дні я її не бачила вона приходить часом кожен день, часом раз на тиждень, а то і місяць її не видно то зранку, то підвечір та й я не щоразу її бачу, а як "пощастить"
Я чомусь майже впевнений , що це бідна хвора жінка . Яка має якийсь маньякальний синдром або спогади звязані з Вашим будинком.
Наче про памятник мова))) вона що стоїть там днями і ночами?)))))) Народ, я так почитав-почитав і таке враження шо в половини людей різних видів параноїдальні синдроми))) Може жіночка просто живе поряд... і гуляє собі, бо не працює і самотня... чого їй дома сидіти... а ви тут вже прям проти не ї цілий блок нато скоро спрямуєте, і собаки, і фотопереслідування, і стеження, і наряд Беркута))) Не дивно якщо скоро когось з вас заарештують, бо поступить заява в органи від громадянки Х наступного чину "За мною постійно стежать деякі мешканці будинку де я гуляю, фотографують з машин і вікон і при цьому кудись дзвонять а також переслідують чоловіки" Ото буде жесть)))
Та з ким не бувало таке: стоїш на вулиці, спостерігаєш за вікнами дівчини- коли її батьки нарешті підуть до театру. Ага, світло у певному вікні погасло - вперед! І тут менти: "Чого це ти стояв-спостерігав, а як ми під'їхали - тікаєш ?"