Маразм крепчает... это уже призывы к войне Пора психов изолировать от общества))) «Мы не одну такую сессию еще проведем — тут, во Львове, проведем такую сессию в Киеве и, мне кажется, будет день, когда мы такую сессию проведем на улицах Донецка! Наша бандеровская армия перейдет Днепр, перейдет Донецк и выкинет ту синеж...ую банду, которая сегодня узурпировала власть, из Украины», — заявил на митинге депутат облсовета, свободовец Юрий Михальчишин.
Набор не то что слов - букв. Причем набор, начисто лишенный всякой смысловой нагрузки))) Народы покорялись не московитам, а армии государства российского, что не одно и то-же, поскольку во главе как армии так и государства стояли далеко не всегда этнические русские. Ярослав и Невский - это князья? Фигассе - прислуга...%-) А что до ненависти, ненависти беспричинной и просто зоолгической, то ее в полнй мере демонстрируете только Вы и Вам подобные товарисчи))))
А що ж Ви так засуєтились? Що ж так занервували? Ющенко був вам поганий, Тимошенко теж погана. Всі погані, хто толерантнічав та сюсюкався з вами. Отримали хорошого (не біда що абсолютно тупий та звіроподібний) за те Ваш руSSкій. але щастя Вам не усміхається? Так от мілєйший. Ви саме цього прагнули і Ви його получете.
Правильно. Присутствие бандитов с большой дороги, которым все равно кого убивать, всегда немного напрягает.
нынешний през ничуть не лучше прежнего. В чем-то даже хуже. Я за него не голосовал. И прекращайте работать на контрастах.
Я? Неа. Мы люди тут простые, особо заморачиваться не будем. А против лома нет приема - известна вам такая народная мудрость? )
Для того і йдуть щоб там залишитись. Не переоцінюйте можливості та справжній меналітет донецьких бандитів. вони такі ж трусливі коли перед ними постає справжня ідеологічна сила, яка історично довела свою серйозність.
Якби ваша ідеологічна сила насправді довела свою історичну серйозність - то вона б не збиралась йти дубасити донецьких бандитів. Тому що це не рівень і не метод справжньої ідеологічної сили. Це якраз метод бандитів, які просто відрізняються кольором.
а звідки Ви взяли що йдуть саме дубасити? Йдуть Вас із бандитської неволі визволяти, хоча Ви цьому певною мірою маєте опиратись. Думаю, що внаслідок десятиліттями промитих мізків стосовно жахів українського націоналізму. але Ви самі переконаєтесь наскільки це кроисно та відчутно зробе Вас вільними. Говорилось про вигнання бандитів із української землі. а це не обов"язково пов"язане з дубасенням. Хоча в разі намагання спротиву не виключено і таке. але тільки не виключено, як крайній захід. Свобода краще чим несвобода. Хіба не так?
Донецким бандитам Вы желаете противопоствить бандитов бандеровских? И посмотреть кто-кого? Это очень похоже на детские разговоры о том, что, дескать, мой брат ввоего ну совсем побъет)))
може назвете галузі економіки чи хочаб одне підприємство яке було силобю захоплено злобними бандерівцями? Га? Ні не назвете. Ну хоча б якийсь злочин ними скоєний проти робітників, селян, інтеліґенції тощо? Банк пограбували чи принаймні якусь шулерську операцію з коштами? Або рекетирську акцію по відбиранню бізнесу, майна, жтла, тощо? Ні не назвете. тому ваше визначення бандерівців як бандиів базується виключно на савєцькой мфіфології і православному засеранню мізків аж до цього дня. А розумній людині (а я Вас вважаю не глупою людиною) таке не личить.
Тут Вы правы. Бандеровцы почему-то совсем не интересуются экономической жизнью страны. они только митингуют и втихаря готовятся к войне. А в это время пейсатые ребята с толстыми волосатыми пальчиками разворовывают всю страну. Вы в серьез полагаете, что за каждым рейдерским захватом "донецких" стоят простые парни-шахтеры из Донецка? Фигушки. Все гешефты по отъему собственности крутят парни отнюдь не славянской национальности. А для того, чтобы мы были в это время тоже чем-то заняты нам для дискуссий подбрасывают темы про голодомор, героев-лесовиков и пр. Может быть, лучше востоку и западу вместе подумать о том, что делать с экономикой дальше? А остальное само устаканится
Так. вони не цікавляться економічноим життям побудованим виключно на олігархічно- воровському, комуно-бандитського штибу. Це не економіка для вільної, національної держави. Це економіка окупованої території. Тому нею треба не цікавитись, а її треба змінити на економіку вільних , самодостатніх людей з чіткими правилами для всіх і кожного. От Ви цікавитесь, а толку з того? Це лише шумовий супрорвід та ідеологічна підготовка до справжніх змін. А до війни треба бути готовим завжди. Що є, то є. І саме тому вони несамовито готові обпльовувати і здавати національні інтереси під патронатом донецьких бандитів. Ні в якому разі. На сьогодні то є абсолютно затравлена і безправна публіка. Так звана електоральна біомаса. Я вже розповідав про шахтарські походи на Київ і чим це все закінчилось. Думаю вони самі зрозуміли як їх розіграли в темну. Тому понуро мовчать, і за похльобку готові голосувати виключно "за свого парня" , який на справді таким не є. Майже згоден. З певними обмовками та уточненнями. а тут повністю не згоден. Вірніше оте "ПР." і є для східно- донбаського плебсу вкинутими темами для дискусій. А Голодомор і "лісові браття" - то історія від якої нікуди не дінеться жоден українець. І чим раніше всі це усвідомлять, тим краще. Треба закріплювати базові вихідні дані і цінності, які зараз розтоптані (більше за всю історію України) Тобто треба все починати з початку.
- Кто Вам такое сказал? Плюньте ему между глаз, ибо врет, паршивец. - Где митингуют? Не видел, а Вы где видели? А если втихаря готовятся к войне, то втройне молодцы, ибо мира хотят. (Si visраеет, para bellum. Корнелий Непот) - Кто такие? Почему не знаю? И разве московские носят пейсы? - Простые парни-шахтеры из Донецка таки стоят за бандитами, ибо работают на них, а значит финансируют. Вот, какой им от этого резон не понятно, но факт - есть факт. - Вы намекаете на то, что русы не славяне? Так это и так понятно. Они не сеют и не пашут...они себе торгуют...и воюют... - Голодомор - это не вброс, а факт. А вот еврейская опасность, которую Вы тут огласили - это и есть вброс. - Думайте, кто Вам мешает? Или Вы только по части призывам к думанию? Предлагайте, а мы внимательно прочитаем и обсудим. - Понял, для обдумывания Вам требуется бутелька и гранчак... Все ясно, можете уже и не продолжать...
І що цей чоловік знає про "бандерівців"? Десь на рівні "Капіталу" Маркса чи Енштейнової "теорії відносності". В подібних людей розум на рівні інстинкту - вдовбачть їм, що кібернетика, генетика з націоналізмом щось погане, так вони з цим багажем в голові так і помруть, хоча будуть думати, що вони "продвинутые".