Я то в темі, яка не обмежується фантазіями Бунтовських, задача яких ставити Москву в ролі "пупа землі".
В такому разі вона відповідно й називалася б. А тут йде про життя Бандери, який і через мікроскопа не побачив би такого суб'єкта, як бунтовський. Я тут можу продемострувати на прикладі ваші дії з бунтовським - відкрию тему про участь царя Романова в японській якудзі.
Я б не здивувався від цього в жлобському суспільстві, яке оперлося лиш на два стовпи - "хліба та розваг".
Еще одно доказательство что Бандера был "агентом" НКВД Феномен 31-річного Романа Орєхова - адвоката онука провідника ОУН Степана Бандери - викликає щирий подив, захоплення і... так, підозру. Чи не агент якогось ФСБ? Судіть самі, як таке може бути: громадянин Російської Федерації, юрист, який приїхав в Україну у справах, вивчив українську мову (і тепер принципово нею спілкується!) і перевіз сюди дружину. Роман представляє в суді інтереси Степана Бандери, виступає третьою стороною в судовому процесі на захист учасників визвольних змагань XX століття. http://www.istpravda.com.ua/articles/2010/12/8/8142/
Таких "феноменів" в Україні повно. Просто вони скромніші за імперських хамів типу Чечетова. Тому можна стверджувати, що не всякий "русский" прирівнюється до такого імперського хама. Можу навести приклади прямо з цього форуму. Слава таким громадянам України!
Вона росіянка? Хоча мені байдуже її національність...А хіба ці приклади не спростовують теорію Гранда і Юрка, про те що всі москвини є в середині "гнілі" і апріорі є руйнуючую силою?
http://www.youtube.com/watch?v=MJ3lnm-3pM8&feature=player_embedded Степане, Степане за що тебе вбито? У чому твоя, перед світом вина? Твоя в тім провина, що є Україна, Твоя в тім вина , що любов є одна. Мовою оригіналу.
Московити ненавидять людей, колективи та народи, які не покорилися їм. Тому й ненавистні їм грузини, Мазепи, Тіто чи Дубчики, яких вони готові "мочити" по монгольському методу - згадайте смерть навіть їх прислуги в особах Ярослава та Нєвського.
Вот до сиреневой звезды, наградили, отобрали, России без разницы, чего к ней апеллировать то. "Заставил"... и смех и грех.