Степан Бандера – Герой України!!!

Discussion in 'Історія' started by Arthur, Jan 22, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Реклама заборонена на форумі!
    Забули? Почитайте правила.
    На викладеному вами сайті немає першоджерела!!! Ніякої адреси.

Не треба демагогії. Я просив.
    Якщо ви намагаєтеся викласти інформацію про вбивства під час війни - то це не секрет. Секрет - хто стоїть за такими сайтами.

Навіть якщо була боротьба за землі - кому вони повинні належати - корінному народу чи новій польській імперії - то відповідь думаю очевидна. Я Писав - народжувались нові держави в ході розвалу імперій.

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Які порівняння? Давайте послідовно.
    39 рік! - Совєти не винні?
    41 рік - Їх хтось любить?
    44 рік - Їх хтось просив іти на захід?
    56 рік - Амністію придумали бо вже з усіма впорались?

Степан Бандера – Герой України!!!
    лиш за те, що він поклав життя за створення держави - УКРАЇНА.

Слава Україні!

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Вам Бандера що поганого зробив?
    Ви були його ворогом і вас не зачепили, бо бандерівці боролися тільки проти невинних?
    Ви це хочете сказати :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Следующим шагом логическим для вас было бы выйти на улицы Хайфы с плакатом :"руки прочь от Хамаза"

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Есть и бабушки и дедушки, что думают, что Сталин - герой ! И сидел он тоже.

Но врядли поймете. Даже простое совсем почему именно ОУН(Б) получило больше признания чем ОУН(М), хотя прямая аналогия с РСДРП(Б) и РСДРП(м).

[
    И коммунисты не только с невинными боролись.

Но не в этом даже дело. Вот если взять меня и моих ровесников, и ваших, то по правде сказать ни у меня, ни у них не Бандера, ни Ленин, ни Сталин врагами не были. Да бог с ними. Да и с историей тоже.

По возможностям на образование, на работу, на учебу у всех примерно одинаковые возможности были, начиная с 60-з годов. Но почему некоторые угнетенными себя считают и отгеноцидованными ? Чего с этим подходом кроме комплекса выработаешь ?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тут, Чорнобилець, ви кривите душою. Було тисячі посад, для яких треба було бути "членом КПСС", мати "правильну" національність чи "правильну" біографію.
    В мене в Львові була медсестра пані Яна. Вона була полька, чоловік єврей.
    Син, дуже здібний музикант і вчитель музики (закінчив Дрогобицький музінститут) хотів влаштуватися на якусь вакантну посаду.
    Йому сказали - мусиш бути членом партії і то шанси дуже малі так як національність батька...

• Подобається Подобається x 6
  5. Чернобылец

Педро,

Вы о чем ? В институт, что ли поступать надо было быть членом партии ?
    А если институт закончил, шансы были минимальны в партию вступить. Да и то там сам выбор делал, при желании.
    У нас со всего факультета толькео один членом партии стал сразу после окончания института. С украинской фамилией правда. :) И это была такая редкость.
    А так рабочих принимали в основном. Институт закончил, считай для 80%, а может и больше процентов, т.званой интеллигенции дорога в партию закрыта. Процентовку нарушали.

6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Увы,Чернобылец,вынужден поддержать Pedro.Мои родители по распределению матери попали в Дрогобыч. Отец был простым токарем,и поднимать сначала моего брата,а затем и меня,родившихся уже в Дрогобыче,в 60-е было сложно.Появилась возможность перейти в отдел снабжения,но через вступление в партию.Увы,такое было

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А что, по нынешним российским актуалиям, на диссертацию тянет запросто. Надеюсь, что со входом в архивы ФСБ у Чернобыльца проблем не будет...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

А чого ви берете до уваги тільки 41-44 роки?
    Бандера був активістом практично все своє життя.
    П.С. Бандера не робив окупації...
    Якраз в цьому! З ким боролись комуністи?

Бачу ви дуже впевнені в своїх словах.
    Я то поступав в інститут при радянській системі - знаю, що це за Ге.
    Чомусь в юриспруденцію мене пускати не хотіли. Батьки стільки не заробляли і не могли...

Прокидаються сили до виживання. Себе, своїх рідних, своєї мови, своїх поглядів. Схоже вам не зрозуміти. Вас же не ганяли...

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Таки видно, що вас не ганяли. Може це ви ганяли?
    Трьома словами - як кажуть у Львові - не треба гнати!

• Подобається Подобається x 2
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мои родители никогда не были членами КПСС, но папа лет 15-ть проработал начальником отдела снабжения крупного предприятия, а моя мама руководителем предприятия, муж сестры с Хмельниччины, приехал в Донецк, закончил ДПИ, работал зам. начальника основного цеха большого оборонного завода в Донецке, сестра - заведующей аптеки, тоже не члены партии. А вообще была практика, что если спец хороший, то его проталкивали в партию

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тіпа в партію ідуть найкращі :)))

12. Чернобылец

Скорее модет по другому было ? Это э не мгновенный процесс, анесколько месяцев.
    Я могу только тут предполагать. Я в НПО работал. Если вдруг надо было кого-то из гнилой интеллегинции принять в партию, начинали искать 2-3 рабочих, которые не хотели, но их уговаривали. Это чтоб процент не нарушать партии рабочих и крестьян.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не зміг... Уважно перечитайте його твори. Щоби не піднімати безглуздого диспуту, нагадаю, що він збирався боротися з більшовизмом включно і на території Росії... Як можна боротися із Мюнхену для подолання більшовизму в Москві без окупації - не зрозуміло...
    Тут, Тим22, приводити цей факт як аргумент недоречно. Було по всякому. Мене, наприклад, як одного з кращих взводних, викликав начпо і запропонував подати документи в кандидати чл.КПСС, для того, щоби стати командиром роти. Я, звичайно, погодився... І був кандидатом аж 18 місяців... :) Полковник знає, про що я говорю... ;) . А мій друг Сєрьога "Дізєль", став ротним комсомольцем. І в КПСС так і не вступив. Може тому що начпо помінявся :dntknw:

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Подивилась "Ціна свободи"- дуже цікавий фільм, всім раджу подивитись. Степан Бандера - герой України!

17. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Бандера думал про народ. И делил кстати тоже.
    Сидел в кабинете, чесал затылок, конспектировал свои мысли, придумывал кто из украинского народа более настоящий украинец чем остальные. И как бы этих настоящих отделить от остальных (недоукраинцев) и создать собственную чистокровную державу.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про державу - :good:
    Про чистокровну - :dntknw: - Ви самі в це вірите? :nea:

19. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ну а почему же до сих пор делят украинцев на своих и чужих? И в основном галичане. И, как ни странно, они же и считают себя более настоящими чем все остальные.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А як по іншому можна називати тих,хто співає осанну загарбникам?
    Хто ратує за перетворення України на провінцію РФ?
    Кому українська мова,звичаї,традиції,ті,хто вважає себе українцем стоїть кісткою в горлі?

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)