Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За порівняння не знаю, а все решта - правда! У війні ВСІ засоби, що ведуть до перемогі - виправдані. Це не стосується гвалтування жінок і розпинання немовлят...

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви маєте на увазі тих нещасних циганських дітей,розіп'ятих божевільною матір'ю,що їх фотки надрукувала "Жеч Посполіта"? Чи тисячі зґвалтованих німкень при вступі совецьких військ до Німеччини? Василю,я виріс в родині провідника УПА і багато часу присвятив вивченню цього питання. Звичайно.що недолюдки потрапляли і в УПА,як і всюди,але не були б УПА героями в нас,якби такі випадки були закономірними...

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

Так, я маю на увазі і згвалтованих, і спалених, і розіп"ятих, і заколотих багнетами... Хто це робив - різниці немає. Нормальними їх не назвеш. Хто б це не був. Застрелити ворога, який відмовляється співпрацювати - допускаю. Застрелити по закону ВЧ - допускаю. Застрелити за підозрою - допускаю. Решта - НІ!

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правильно. І розстрілювати матерів з немовлятами,останки яких я власними очима бачив при розкопках захоронень на місці пересильних енкаведистських тюрем,і катування в тих тюрмах - то робили нелюди. Перемогу яких продовжують святкувати.

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Продовжують святкувати Перемогу моїх загинувшого і повішаного дідів, Перемогу моїх бабусь і їх рідних і підібраних дітей, що заледве вижили у Війні і після неї, зрештою і мою Перемогу...
    Я Вам більше скажу... Сергій Ткач - пологівський маніяк, вбивший і закатувавший 36 жінок і дівчаток, теж святкує День Незалежності України. Їм в цей день харч посилений дають і прогулянка довша... Він теж за Україну (Росію, Союз...) вбивав?

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чомусь ще не впорався :sad:

7. VasMT

Потреби нема... А від сьогодні вже будуть і їм хвости щемити.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Згадав анекдот:

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Ну подивимось...
    Україна буде вимагати їх видачі?

9. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Уж и не знаю Бандера герой или нет-не мне судить,знаю,что на Зап.Укр. для большинства он герой.Но то что он НЕ враг украинцам-это точно,потому как хуже врага чем сатана-сталин уж и быть не может:nea:

• Подобається Подобається x 6
  10. Dolibo

Dolibo Active Member

Скажу навіть страшніше, розинувши тему. Якщо під час бійки з нападниками ви побачите підлітка, або жінку, яка подає вашому противнику ломаку - то вдарите і їх! Інакше з розкроєним черепом будете валятися ви самі. Так що обирайте - благородство, або смерть.

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

• Подобається Подобається x 6
  11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Хороший вопрос.

12. Dolibo

Dolibo Active Member

Мабудь відповідь така: поскільки він наведений з книги Дюкова, то той міг його і пере-класти, з посиланням на архів ЦДАВОВ.

13. VasMT

Тоді це не документ...

• Подобається Подобається x 1
  14. Grandfather

Grandfather миється в бані

37 сторінок «обговорення», а цю прекрасну статтю Грабовського навіть ніхто не вважає за потрібне обговорити.
    Чому?
    Може тому, що мету перед собою ставлять не встановити правду історичну, а «карму» собі встановити і заговорити-заплювати тему?
    З чийого наказу?

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

«обговорили» вже все - і «Енеїду» і «Жиглова», а теми триматися навіть не думають... як і мудєратори-«банщики». :crazy:
    такими ж потворами виглядають всі, хто засирає цю тему, як і хворум в цілому, власними «обговореннми» всього, чого завгодно, але не суті і не правди.

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

до чого тут цей висер?
    яке він має відношення до теми?
    чого ти ліпиш це сюди?

15. VasMT

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Історія зворотнього ходу не має. Але спробуємо уявити. Або пооперувати деякими віртуальними аналогіями.

Уявімо собі, що сучасна Україна - це колишня Польща.
    А сучасний Крим - це колишня, польська, Галичина.
    А сучасна Росія - це колишній СРСР.

В Криму знаходиться діячі, які зі зброєю в руках виступають за відокремлення і незалежність Криму. Дії України?

Росія нападає на Україну і намагається відібрати Крим, з метою возз"єднання. При цьому, в той час, коли Україна воює - сепаратисти-"кримо-бандерівці" б"ють у спину державі і населенню.

Подумайте добре, як потрібно було діяти тоді, і, аналогічно - тепер. І хто кому "герой". І спробуйте відмовитись від "подвійних стандартів".

• Подобається Подобається x 1
  17. Tanka

Tanka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну з ким я можу бути, якщо батькового батька розстріляли, а материному дали 13 років ГУЛАГу? Бабці дали заслання, а мати народилась вже на Півночі і страждала туберкульозом кості, заледве виживши? З медведями, звичайно....

Але ж ви

-"Підемо отих поб"ємо!"
    - "Підемо!.. Стій... А якщо вони - нас!?"
    -"А нас-то, за що !?"

Висновок - все ДАВНО в минулому. Але минуле ОБОВ"ЯЗКОВО вистрелить в майбутнє, якщо заглядати в цівку рушниці і постійно колупати там. "Не чіпай лихо, доки воно тихо..."

19. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ні не з медведями, з поляками, вочевидь. :)

Це ви про що? Яке це має відношення до присвоєння звання Бандері?
    Це ви скажіть, тим хто паради 9 травня проводить кожен рік. Чому вони постійно колупають у рушниці.
    От мене завжди цікавили такі люди як ви. Ваших родичів закатувало НКВД. Хіба ж люди, які повстали проти тих катувань та стали захищати себе зі зброєю у руках - не герої? Та, дійсно, навіщо ворушити історію. нехай кати ваших родичів(моїх до речі теж) ходять з радянськими солдатами (героїзм яких я не заперечую) разом на парадах, а ті хто хотів себе і свій народ захистити залишаються в забутті, щоб в наступний раз навіть думки не виникло себе захищати чи витребувати своє - свою державу на своїй землі. Це ж для того. мабуть, Табачник українську історію довірив писати російським "фахівцям"

20. Dolibo

Dolibo Active Member

Хочете сказати, що Польща правильно чинила, переслідуючи ОУН? Так і я вам так-само скажу - правильно! Бо для Польщі вони вороги. Як і Польща для останніх! Я, навіть, більше скажу! Польща у 1939 мала повне право (в своєму розумінні) вважати Галичину власною землею. Бо з XIV століття (чи раніше?) володіла нею. Дарма, що Львів заснував якийсь Данило - не поляк. Але і українці мали право (в своєму розумінні) вважати Галичину своєю землею, бо жили на ній споконвіку, а Львів заснував князь Данило Галицький - не поляк. Дарма, що тоді та земля не звалася Україною. І мали повне право прагнути вийти з-під влади Польщі і творити власну державу!
    Тепер щодо Криму. Якщо там є люди, котрі вважають, що Україна володіє Кримом незаконно - я важаю, що вони мають право боротися проти цього володіння. А Україна, як держава, має право переслідувати їх, бо формально, по закону, Крим - теріторія України, дарма, що вона не володіла ним споконвіку.
    Ну як підхід? По одному стандарту?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)