Степан Бандера – Герой України!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Arthur, 22 січ 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

Spika... я зрозумів, хто ховаєься за цим псевдо... це славетний Онотоле Васссерман... або один з його прихвостнів з упячкі :)))

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

у нас тут, я бачу, звбрались самі спеціалісти по УПА. Чернобилец недавно волав - вимагав цифри. так от мені цікаво як Онотоле ( :) ) чи Чернобилец сотоваріщі прокоментує даний док

якщо порахувати захоплених та вбитих "бандитів" то їх виявиться 612. якщо порахувати зброю... то виходить щось бл. 100 бойовиків були озброені. відкидаємо артилеристів-вони могли не мати зброї. в принципі, міг мати зброю розрахунок станкача. пістолети не рахуємо-ніхто не заважає мати пістолет і гвинтівку, так?
    так от - а ким же були інші-вбиті і захоплені в полон???
    додам-така сама невідповідість спостерігалась в німецьких звітах по антипартизанським операціям :blush:;)

Останнє редагування: 12 кві 2010
    • Подобається Подобається x 4
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не шукаю ворогів, їх без того хватає. Вороги були колись. Тепер собі тільки кілька країн може сказати відверто куди хочу туди і введу війська. Не путайте історію із сучасністю. Тепер ніхто Вас не хоче завоювати фізично. Але цінності у вельмож не змінились. Вас і далі хочуть завоювати чи політично (на виборах) чи економічно (в банках) чи морально (на телебаченні). Народ має знати куди йде і що збтрається будувати, а не ходити, як вівці - де кожен вразливий поокремо.
    Інші народи про кордони давно не думають, а Україні постійно підкидають сепаратистів - Криму, Закарпаття, Сєверодонецька. І як би мова була лише про чиїсь споконвічні території з окремою культурою по всіх закутках, та вони ще й до сусідніх держав хочуть це повіддавати. Собаки.
    І взагалі. Ваші дописи - неначе Ви живете в Раю. Усе класно, все прекрасно. Усім так добре, що ніхто навіть нічого не робить і робити не треба. Не треба напрягатися, не треба нічого відстоювати - пустити все на самотік. Я думаю від того самотоку ми і маємо, те що маємо. (Кравчук Л.)

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Є таке поняття, як "прогинатись".
    Вибачайте - не навчені.
    Якщо Вам таке пасує - то є Ваша справа...

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

З'їжте кіло цукру, може вам не буде так гірко від правди... :)))

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

На брехуна схоже у Вашій особі. Ви ще скажіть Що Гітлер створив ОУН в 41 році за день до ВВВ. А навчалися бандерівці разом з німцями совєцькому союзі до війни :haha:

• Подобається Подобається x 3
  3. Spika

Spika Well-Known Member

А вы знаете правду?! Можно сказать - истину в последней инстанции?!
    Или все таки это ваше (или скопированное чье-то) отношение к "событию"?

История - предмет темный. Как там было на самом деле не знает никто. Теперь возможно выдвигать ТОЛЬКО версии "события".
    И не моя вина, что моя версия не нравится вам, а ваша не нравится мне. Моя вина может быть лишь в том, что я не согласен с существованием вашей версии вообще.
    Но это аналогично и вашей вине.

Фи. Грубиян какой...

Кто знает... может так оно и было... и именно по-этому Гитлер и :suicide:

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Если бы комммунисты создали коалицию с социал-демократами, то Гитлер бы не прошёл. Но Сталин запретил Тельману это. Ему в Европе нужен был конкретный отморозок...:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я ж цікавлюся думкою інших людей. Вишукую правду, коректую свою свідомість. Я наприклад взнав, що в нас є школи на угорській мові. Поміркованіше став ставитися до різкого введення української. Став більшим прихильником плавного введення. Зміцнив свою думку про необхідність збереження національних діалектів - можливо з примусовим вивченням!?. Я змінююсь - сподіваюсь в кращу сторону. Єдине що я ніколи не зрозумію, як можна відмовлятися від коренів народу? Напевно ніколи не зрозумію. Народ боровся - виборював свої права. Забути це - злочин проти батьків, дідів, прадідів. Можливо деякі питання стали не актуальними, але те що робила ЧА для Союзу, те саме робила УПА для України. І так по багатьох питаннях.

А Від вас тільки чути Бандера - терорист.

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

То Ви у нас ще й вигадливий :)

Може і союзу ніколи не існувало і репресій не було:
    - Тату а правда що в Україні жили москалі?
    - Ні сину, це сину вигадки... :)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

ПОнятно. Вы отрицаете наличие самого документа в природе. Ну что ж, осталось подождать, когда наличие подтвердиться или нет. А там вы уж точно выскажете свое мнение. :)

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Отрицаете Вы. Я сомневаюсь...

8. terrible

terrible Well-Known Member

ну так, шановні опоненти, чому мовчимо?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Покажіть вже врешті-решт пальцем!
    Щось з моєю логікою стало, не можу збагнути... як одночасно "їх хватає" і "були колись"...
    І що? Куди ми йдемо? Чи як то... ???
    Ні... Я живу в Стрию, і життям задоволений.
    А що, обов"язково будь що відстоювати, аби тільки не працювати?
    Борони Вас Боже прогинатись під Табачника. Ваше уподобання - прогин під Вакарчука...

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

----------------------------------------------------------------------------
    по інших питаннях.
    Я описав, що відкрито ворожість колись виявляли. Приклад - 2-га світова.
    Тепер це собі дозволяє лише ряд держав - самі можете догадатись які .

Топчемось на місці. Схід не пускає Україну на захід, а ми проти того, щоб іти на схід.

Я це і мав на увазі - краще б над чимось працювали а не пливли за течією..
    .
    Це Ваші домисли.

11. VasMT

А хто це? о_О ? Я їх не знаю і ніколи не бачив... А той малий зі зв"язковою емблемою на майці чого хоче? Що кричить? :)))
    Це не вороги... Це дріб"язок, з яким при нагоді відділковий наряд впорається...

12. Dolibo

Dolibo Active Member

• Подобається Подобається x 5
  13. Чернобылец

Ай да молодец ! Как своевременно прищло подтвержление для Клиберна. :) Вот и объясните Клиберну, что так и было, что был такой документ, чтоб врагов запугать. И мало того, тчоб "нищити чужинців-ворогів, зрадників (особливо), ворожі елементи (у тому числі і серед нацменшин)" Ну и заодно исполнили против мирного польского населения. И

А Клиберну дам адрес с телефоном ЦДАВО, а то он Саша Дюков, Саша Дюков. Ну надо признать, что пока в интернете сканированной копии нет, но будет, будет, вот уже и признавшиеся есть.

Центральний державний архів
    вищих органів влади та управління України
    (ЦДАВО України)

Адреса: 03110, м. Київ-110, вул. Солом'янська, 24
    Тел.: (044) 275-36-66
    E-mail: tsdavo@archives.gov.ua

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чорнобильцю,хм...уявіть собі таку ситуацію (Ви теж були молодим). Йде бійка. На Вас напали. Шляху відступу нема.І часу теж.Ви будете битися,чи станете виясняти національну приналежність супротивника,щоб не бути звинуваченим в русофобії,полонофобії,расизмі,антисемітизмі,ets?

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Гопникам - так! Бити морду або тікати. Але ж не починати копати зівак, котрі підбадьорюють ваших опонентів (вчителів, лікарів, інших радянських спеціалістів...).
    Хоча порівняння з бійкою, НМД, не зовсым коректне...

Останнє редагування: 13 кві 2010
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Бурные апплодисменты! Но ведь Dolibo ссылается не на документ, а на Ваш пост. Так, что для меня это не подтверждение.
    Я не совсем понял, Вы теперь вместо фотокопий документов будете публиковать архивные реквизиты? И, вообще, на ком лежит труд доказать опубликованное?
    Ну держись, Dolibo...

17. Arthur

Arthur Well-Known Member

Якщо ті, хто нападає запропонує гарну посаду, чи хабар, то знайдуться і такі, хто перейде на біг нападників, і піде далі разом з нападниками бити своїх.

18. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Після того,як гопник винищив зівак, що підбадьорювали вас (місцевих вчителів, священиків, лікарів). За звичай у загонах більшістю були звичайні місцеві хлопці, що не особливо переймалися високими матеріями...

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні,Василю,це порівняння дуже вдале. Бійка,кривава вулична бійка,бойня до смерті,всіма підручними засобами,без правил,бо гопники,що напали,не признають жодних правил. І в рух ідуть ВСІ засоби,ціль одна - вижити і перемогти. УПА - партизанська армія. Чи дуже дотримувались хоч якихсь правил,норм конвенцій та ж АК,совєцькі партизанські з'єднання? Якщо їх не дотримувались головні діючі сили тієї бойні - совєцька армія і вермахт. Я не гребу всіх під одну гребінку. Люди всюди залишались людьми...а нелюди - нелюдьми. Така природа хомо....

• Подобається Подобається x 4
  20. Чернобылец

Нет не буду. Я ж написал, что исходяи их практики действий ОУН, УПА скорее всего документ подлинный. А дальще будем ждать когда сканированный документ из архива появится в Инете.
    В вас я не сомневаюсь. Вы ж человек сомневающийся....:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)